Peki ödedikleri para kiralık asker olmaya değer mi?Eğer aylık 200Dinar gibi ufak bir rakamdan bahsediyorsak değmezElrohir Oronrá said:Kiralık askerlik oyunda sadece komutan oluyosun demek. Ordu kurabiliyosun ve zamanı gelince paranı tak diye ödüyorlar. Ancak kale,köy ve şehir sahibi olamıyorsun.
Ne yani 50 kişilik ordum varsa 500 dinar mı alacağımEfisio said:alacağın maaş, ordunun büyüklüğüne ve kalitesine göre değişim gösterir fakat seni ihya edecek bir meblada olmaz. derebeyliğine oynayıp, bolca kale ve şehir ele geçirmelisin.
Acayipte paraya ihtiyacım var Şidi girsemmi girsememmi kiralık askerliğe bilemedim.Hawk said:Belli bir oranı var onun.
exitis said:Acayipte paraya ihtiyacım var Şidi girsemmi girsememmi kiralık askerliğe bilemedim.Hawk said:Belli bir oranı var onun.
Kral_faust said:Nam ne kadar çoksa o kadar para veriyor.Namı arttır.Ha yok uğraşamam diyorsan ticaret yap.Bir şehirden diğer şehre eşya al sat.Kısa süreli savaşları seviyorsan al eline bir gürz vur kafalarına esir al sat.Kılıcına güveniyorsan kervanlara eşlik et.Güzel işler istiyorsan lonca başkanıyla konuş (Kesin bir işi vardır ) ya da hancıyla konuş.Lordların ayak işlerini yap mesaj filan götür.Onların işlerini hallet hem ilişki hem para...Köy yaşlısından görev al.Bütün bu yazdıklarım warband'daki bütün para kazanma yollarıydı birini kullan.Hayırlı olsun
Clear_s said:ya arkadaslar herkez kale sehir felan alıyor benim su anda 29+5 tane esirlerle beraber askerim ancak daha fazla asker sayımı coğaltamıyorum bunun için ne yapmam gerek hep aynı yerde sayıp duruyorum ya