Users who are viewing this thread

Roleplay bazlı klanların çok olması mutlu ediyor beni açıkçası. Bannerlord'da da umarım köklü başlı klanlardan birini kurarsınız. Başarılar.

Bir şeyler yapalım dedik, iyi dileklerin için Teşekkürler kardeşim.

Hayırlı olsun.

Başarılar dilerim. Umarım güzel bir oluşum olur.

Başarılar Shepherd

Teşekkürler kardeşler.

To unite an Empire.

To unite an Empire!

Başarılar (y)

Teşekkürler Jesar0v kardeşim.



İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, Mount & Blade II: Bannerlord, Alfa Beta sürecine katılmış olduğumuz Temmuz ayından beri klanımızın içerisinde ki belirli kişilerle oyunu az-tuz öğrendik, şimdi yeni üye alımlarını limitli bir şekilde sürdürüyoruz, klanımıza katılmak isteyen oyuncu arkadaşlarımızın kendilerini geliştirmesi için olanak sağlıyoruz, dilerim yakın zamanda sunucular gelir de şu gelişim sürecini daha hızlı bir şekilde sağlarız, ayrıca The Union of Calradia son yapılan toplantısında önümüzde ki süreçte Battle/Siege olmak üzere iki tür "Event" etkinliğini düzenleme kararı aldık, şimdiden o günü iple çekiyoruz :smile:
 

Roof.png




Herkese Merhaba,

Alfa sürecinden beri ekibimiz ile birlikte oynamış olduğumuz Mount & Blade II: Bannerlord'u yine ekibimiz içerisinde ki bazı neferlerimizin üniversite sınavından ötürü bir süreliğine krallığımızı pasif durumuna geçirmeye karar verdik.

Bu süre zarfında Türk camiasının ve oyunun gelişmesine katkı vermeye devam edeceğiz ve Türk ortamı içerisinde bütün herkese iyi eğlenceler diliyoruz,ayrıca krallığımıza üye alımları halen devam etmektedir bu konuda ilgilenenler bana ulaşabilir, bir süreliğine buralarda olmayacağız fakat dostlarımızla birlikte tekrar geri döneceğiz.



King Lucon Calradoi
Sevgiler
Lucon_house.png
 
Last edited:
Herkese merhaba,

Genelde aktif olmasını umduğumuz Bannerlord - MP topluluğunun biraz sessiz ve sakin olmasını MP'nin halen yetersiz olduğunu düşündüğümüz içindir, bir kaç konuda bende bu düşüncedeye destek veriyorum fakat yiğidi öldür, hakkını yeme. TW bu konuda elinden geleni yapıyor ve oyunu geliştiriyor, EA sürecine kadar Kingdom of Calradoi klanını pasife aldık o süre içerisinde yabancı toplululuklarda oyuncu olarak oynayacağız. Eğer siz Türk klanların da Yabancı camia'ya karşı oyuncu desteği varsa sizlere de destek olmak isteriz, bizi onur konuğu olarak davet etmeniz yeterli olacaktır o zamana kadar Atımı eyerleceğim. Ayrıca Calradoi'den elit lejyonerler de gönderebiliriz, davet etmek veya etmemek size kalmış. Pasif olduğumuz süre içerisinde çok önemli bir Bannerlord-Mod Geliştirme projemiz var bununla ilgili çaba sarf ediyor olacağız. :idea:


Klanımızın konusunda bunu yazma sebebim ise, bu oyundan bir halt olmaz düşünenler için ve bu konuda size katılmıyorum çünkü emeklerini Türk Oyun Endüstrisini geliştirmek adına çaba sarf ederek bir şeyler yapmaya çalışan TW Geliştiricileri var, EA sürecinden sonra da sürekli gelecek olan güncellemeler ile inanıyorum MP iyi bir duruma gelecek, umudunuzu yitirmeyin dostlar.

Warband gibi niye değil diyenlere ise cevabım: MB ilk serisi 2004'ten tutun Warband ile en son 2010'da geliştirildi. 2000'li yıllarda Ekran Kartı 1-2GB olanlara bakınca Oooo diyoruz, çünkü o zaman sistemler ve oyun endüstrisinde FPS konusunda pek sorun yoktu. Şimdi ise 1050ti ile oynamaya çalıştığımız bir oyun var ve bunda optimizasyon ve sorun yaşıyoruz bunun olması gayet doğal çünkü bir oyunu yapmak kolay değil, özellikle gelişmekte olan teknoloji ile geliştirmek daha da zor.

EA bitince görüşürüz.
 
Back
Top Bottom