Users who are viewing this thread

Lucon

Subforum Moderator


COVER_Calradoi.png



Biz kimiz?

Topluluğun üyeleri 2010 yılından bu yana oyunu farklı modüllerde oynayan oyunculardan oluşmaktadır, fakat ilk resmi topluluk kuruluşumuz 23 Nisan 2013 yılından günümüze kadar farklı oluşumlarla sürmektedir, ilk temel önceliğimiz geçmişten günümüze kadar bir topluluk geleneği haline getirdiğimiz Birlik ve Beraberlik kavramıdır, bu kavrama sahip herkese kapımız açıktır. Topluluk üyeleri ile birlikte daha iyi samimiyet ve dostluğu perçinlemek adına birlikte oyun oynamanın yanında, farklı etkinlikler ve buluşmalar düzenliyoruz..​

Lucon_house.png


Kingdom of Calradoi

Selamlar Kalradia savaşçıları!

Sizlere Calradoi efsanesinden bahsedeceğim, bundan tam bin yıl önceye gidiyoruz.


Bin yıl önce, Calradoi, güney ülkesi ile Battan ormanı arasındaki tepe ülkesinde yaşayan bir düzine kabileden biriydi. Zamanla komşularına boyun eğdirdiler ve onları şehir devletleri konfederasyonuna zorladılar. Belki diğerlerinden biraz daha şiddetliydi, ya da sadece şanslıydı ya da belki onları ayıran bir gelenekti - Calradoi'nin kralları yoktu. Echerion kahramanı zalim Cypegos'u öldürdüğünden beri, monarşinin kurumu en azından teoride yasaklandı. Zaman zaman bir araya gelen özgür vatandaşlardan oluşan bir meclis vardı, kalıcı olarak oturan büyük bir senato (pratikte en büyük toprak sahipleri) ve - kesinlikle gerekli olduğunda - bir imparatorun şahsına kısa bir süre için yatırım yapılabilirdi, o zamanlar bir orduyu yönetme hakkından biraz daha fazlası anlamına gelen bir unvan.

Tepelerdeki kalpten Calradoi dışarı doğru yayılmaya başladı. Bu şekilde siyasal gelenekleri - asla yazılmamış - değişmeye başladı. Yakında ordu sahada olmayandan yıllarca daha geçti ve imparatorlar yavaş yavaş seferlerin sonunda emekliye ayrıldı. Senatörler fethedilen eyaletlere taşındı ve büyük mülkler satın aldılar. Başkent bir yerden bir yere taşındı ve imparatorun istediği yere halk meclisi çağrıldı. Uygulamada, bu genellikle gazilerinin herhangi bir muhalefete bağırması için güvenilebileceği bir ordu kampıydı. Veraset meselesi her zaman potansiyel bir krizdi. Genellikle imparator bir mirasçı aday gösterdi, senato seçimini onayladı ve halk (ordu anlamında) onu alkışladı. Ancak bu her zaman sorunsuz gerçekleşmedi ve ardından art arda bir iç savaşın savaş alanına yerleşti, ve artık günümüz.


Kingdom of Calradoi bundan 1000 yıl önce birleşik klanlar konfederasyonu olan The Union of Calradia birliğinin temelini attıktan günümüze kadar, 10 yıl boyunca taht'ta olan Lucon Calradoi tarafından yönetilmektedir, Son Yıkım Muharebesi ve Fısıldayan Çayır savaşlarından sonra Battan ormanlarında hakimiyetlerini daha çok genişlettiler, şimdi barış zamanı fakat her an kıyamet kopabilir, o yüzden sana ihtiyacımız var savaşçı!​

Lucon_house.png


Kraliyet Bilgisi
  • Kingdom of Calradoi, Lucon Calradoi ve konsülü tarafından yönetilmektedir.
  • Kingdom of Calradoi, The Union of Calradia topluluğuna kurucu üye bir klandır, ve uluslararası etki göstermek üzerine kurulmuş bir klandır.
  • Kingdom of Calradoi ve üyeleri, E-Spor üzerine kendini geliştiren bir topluluk olup, Türk - Uluslararası çapta rekabet açısından elinden geleni centilmenlik çerçevesince yürütmeye adayacaktır.
  • Kingdom of Calradoi katılmak isteyen oyuncular, bir diğer klana üye olmamaları gerekiyor ve aynı durum Kingdom of Calradoi üyeleri için de geçerlidir, aksi durumlarda oyuncularla iletişime geçilir.
  • Kingdom of Calradoi katılım seçenekleri iki türlü olmaktadır; Savaşçı veya Sancaktar.

Lucon_house.png
Savaşçı olarak Katılacakların dikkatine!

Üye alımları için referanslı alım ve başvuru ile alım olmak üzere iki alım türü ile başvurunuzu yapabilirsiniz, eğer aramızda bir arkadaşınız varsa onun bizimle iletişime geçmesini veya eğer yoksa kendiniz bizzat başvuru yapabilirsiniz, alımlar hususunda başvuruların hepsi eski topluluğumuzdan günümüze kadar güçlü bir şekilde ile saklı tutulmaktadır, klanda ki seviyenizden aramızdan ayrıldığınız güne kadar sürekli güncellenmektedir.
Eğer bu konuyla ilgili sorularınız varsa doğrudan @Lucon ile iletişim kurabilirsiniz..


The Union of Calradia

dis.gif

Union of Calradia topluluğunun temel amacı, Mount & Blade II: Bannerlord oynayan klanların bir arada olmasını sağlamaktır. Uluslararası ve ülke odaklı klanlar topluluğun bir parçasıdır. Bu birlik altında eğlenmek için ortak etkinlikler düzenlemek, lig ve organizasyonlar için de daha elit oyuncuların yetişmesini sağlamak birliğin en büyük hedefidir.​
Temel amaç: Bannerlord Community içerisinde ki klanların dostça fikir alışverişi ve fikirlerini bir başkasıyla paylaşacak bir yerde toplamak istiyoruz, ve aynı zamanda fikirleri gerçekleştirerek daha etkin ve başarılı projeleri hayata geçirmeyi düşünüyoruz ve bunu birliğin bir çağrısı olarak görüyoruz. Eğer sizde bu birliğe katılmayı düşünüyorsanız, birliğin kriterlerini yerine getirmek adına @Lucon @Farts Hawksworth @Brunwick ile iletişime geçebilirler.​


Birlik için, Kalradia için!



index.php




Grup ve Bağlantılar

Taleworlds Konusu:
Kingdom of Calradoi | Taleworlds Konusu
Taleworlds Grubu: Kingdom of Calradoi | Taleworlds Grubu
Steam Grubu: Kingdom of Calradoi | Steam Grubu
The Union of Calradia Grubu: The Union of Calradia | Taleworlds Grubu
 
Last edited:
Hayırlı olsun.

Hayirlisi olsun.

Hayırlı olsun. Büyük işler başarmak dileğiyle... ⚔?

Yüce babamız bize zaferi bahşetsin

Bu kadar güçlü olucak bir klana sağlam bir rakipte gelir umarım

Kalradyayı birleştirecek klan. Hayırlı olsun

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun

hayırlısı olsun

Bütün kalradya savaşçıları, birleşin!

Hayırlı olsun !

Hayırlı olsun.

Başarılar yolunuz açık olsun.

Güzel duruyor , h.o



İyi dilekleriniz için herkese Teşekkür ederim gençler. ?
 
Back
Top Bottom