Tabiiki ırkçılığın lüzumu yok ama... Bu kardeşimin hissiyatını anlayabiliyorum. Sonuçta hepimiz bu oyunun kendi vatanımızdan birileri tarafından yapılmış olduğunu bildiğimiz için aslında şart olmamasına rağmen nedense oyun içinde bizim kültürümüzü yansıtabilecek daha çok şey olsun istiyoruz... (Tabi bu son derece iyi niyetli bi yaklaşım yada hissiyat diyelim...) Hele şu Dünya Oyun piyasasına baktığımızda call of duty serileri v.b. bir sürü oyunda amerikan askeri olupta ıraklıları, afganlıları, zevk alarak saatlerce öldürdüğümüzü unutmamalıyız...(DIşarıda hepimiz sövüp sayıyoruz ama oyun dedin mi en azılı coniden daha da gaddar en çakal CİA ajanından daha da beter oluveriyoruz...) Tabi buna karşı direnen ve bu tip oyunları oynamayan kardeşlerimde vardır, helal olsun, imrenerek bakarım onlara. Sonuç itibariyle Amerikan emperyalizmi en küçük bok çukuruda dahil olmak üzere oyun sektörünün içinde de böylesine güçlenerek büyürken, bize ait olan bir oyunun aslında biraz daha bizim tarihimize ait olan şeylere yakın olmasında hehangi bir sakınca olacağını sanmıyorum... Keşke en azından bir iki tane tamamiyle bize ait olan oyun şirketlerimiz olsaydı... (Varsa lütfen düzeltin çünkü ben yok diye biliyorum)
O nedenle doorudur kardeşim bencede khergitler Türklere bir çok bakımdan benziyorlar... ama moğol benzerliğini de es geçmeyelim tabiiki...Eyvallah...