Kendimi nasıl tanıttırabilirim?

Users who are viewing this thread

ben vaegirlere isyan edip kendi krallığımı kurdum, nasıl kendimi tanıttıracam diğer krallıklara?  nordlar beni kabulleniyo fakat tanımıyorlar ne yapmam gerek?

Tanımıyorlarmı? Namın yeterli değildir. Aksi taktirde seni gördüklerinde tanıdıklarını anlarsın.

Sanrıım sen olayı yanlış kavramışsın. Seni gördüklerinde, oyuna ilk başladığın zamanki diyaloglar çıkmaz.

İşte savaşta olduğun krallıkta Lord Falancayı alt etmiş olabilirsin. Ama beni yenemeyeceksin filan diyecek.

bu tarz bir sorun bende de var. nam 2000'e merdiven dayadı, onur 100'e. nordlarlaydım, ayrılıp savaş açtım. şimdi barış halindeyiz, kimseyle savaşmıyorum. elemanları sürekli propoganda yapmaları için yolluyorum :D fırsat buldukça da vaegir ve sarranid krallarına elçiler yolluyorum. ama her gidişlerinde hala kral olarak kabul etmedikleri cevabı geliyor...

biraz daha üstlerine gittim bi kalesini daha aldım sonra barış teklif ettiler ve tanıdılar galiba idare hakkım yükseldi 10-15 arası  :D  diğerleri hala bana kral diye hitap etmiyor sıfatsız sıfatsız konuşuyorlar  :mrgreen:

Başka krallar hiç bir kralı gerçek kral olarak kabul etmez ancak Kalradya'dao kadar krallık vardır oyunu böyle yapmışlar hem krallar birbirinide tanımaz çünkü hepsi kendini kalradyanın hükumdarı gibi görür ve bunu ister o yüzden senide tanımıyorlar anca hepsinin canını yak öyle :D  :)  :twisted:

Back
Top Bottom