KeşKe (Single Player)

Users who are viewing this thread

elugar

Banned
slm arkadaşlar merak ediyorum hiç düşündünüz mü bütün calradia haritasını hani savaş anındaki gibi görüntülerle geçsek misal  praven şehri hanından çıktıktan sonra şehrin giriş kapısının yanındaki ahırlardan atımızı alsak ve şehir menüsü ordanda genel harita görüntüsüne geçmeden  kapıdan çıkıp rivachege gitsek  ağaçlık alandan geçerken birden bir ok vızıldasa ve haydutlar saldırsa pusuya düşsek  ya da aynı şekilde biz düşmanlarımızı pusuya düşürsek ama harita ekranın da bizim etrafımızdaki bütün birlikleri önceden gördüğümüz için mouse ile birkaç noktaya tıklayarak 10 haydut grubunun arasından çıkıyoruz hemde savaşmadan ben bu şekilde daha gerçekçi olabileceğini düşündüm ama yapılabilir mi ? yapılırsa nasıl yapılır bilmiyorum bu sadece bi öneri..

bir oyunda herşey yapılabilir ama yapımcıların bunlarla uğraşacağanı sanmıyorum :) yani o kadar eksik ve hata varken... yani o kadar değilde azcık var :P :lol:

PunisHimenT e Katılıyorum Gerçekden Cok Büyük Bir Map Gerektirir fakat eyer böyle Yaparlarsa Map ları küçültürler böylece sorun olmaz

Bu Düzeydede Oldukca Lag yaşarsın ama bilgisayarına göre değişir...

Yapılabilir ama urasıcaklarını sanmıyorum

elugar said:
praven şehri hanından çıktıktan sonra şehrin giriş kapısının yanındaki ahırlardan atımızı alsak ve şehir menüsü ordanda genel harita görüntüsüne geçmeden  kapıdan çıkıp rivachege gitsek  ağaçlık alandan geçerken birden bir ok vızıldasa
Kuş Sesleri . la la la lalala :D

Ayrıca AC2 Den Çıkıp Buraya Girdiğin belli oluyor :D

haklısınız lag çok fena olurdu sürekli yaşayan bi dünyada ve öylesine yüksek grafiklerle  ve kocaman bi harita....belki bikaç yıla kadar bilgisayarlar böylesi bir olayı kaldırabilecek hale gelirde oyun yapımcıları bunu düşünürler... benim düşüncem sadece gerçekçilik üzerineydi...

ac2 oynamadım ne olduğunuda bilmiyorum ama araştıırırm birazdan

elugar said:
haklısınız lag çok fena olurdu sürekli yaşayan bi dünyada ve öylesine yüksek grafiklerle  ve kocaman bi harita....belki bikaç yıla kadar bilgisayarlar böylesi bir olayı kaldırabilecek hale gelirde oyun yapımcıları bunu düşünürler... benim düşüncem sadece gerçekçilik üzerineydi...

ac2 oynamadım ne olduğunuda bilmiyorum ama araştıırırm birazdan

Assasins Creed 2 :D Ama Kesin Oynadıktan Sonra Aklına Böyle Bişey takıldı :D

Back
Top Bottom