Kayıtlı Oyun Editörü (Savegame Editor)

Users who are viewing this thread

Yigitr

Recruit
Arkadaşlar foruma baktım ama M&B için Kayıtlı Oyun Editörü bulamadım acaba var mı?

Sanırım save dosyasıyla istediği gibi oynamak için program istiyor.(Kayıtlı oyun üzerinde istediği oynamayı yapmak için)

sanırım save ile oynayıp adamını istediği gibi yapmaktan bahsediyor yani trainer m&b için yok sanırım ama export import'u deneyebilirsin

Export import dışında daha çok atıyorum party size 200 onu 2000 yapmak yada 20 khergit kargıcısını 200 yapmak istiyorum bunun için sordum kayıtlı oyun editörünü

Yigitr said:
Export import dışında daha çok atıyorum party size 200 onu 2000 yapmak yada 20 khergit kargıcısını 200 yapmak istiyorum bunun için sordum kayıtlı oyun editörünü

Export importla yapabilirsin :smile: liderliği arttırır ve tutorial cheatsı aktif edip onurunu yükseltirsen 500 kişiye yakın asker alabiliyorsun.(Export importta liderliği abartıp 999999 gibi bsayılar yapmıştım ama bir sınır var o sınırın üzerine çıkamıyorsun ( liderlik kaç olursa olsun) )

çapulcu deniz yağmacıları gibi trooplara istediğin askerleri esir verebilirsin.bu sayede istediğin askeri istediğin sayıda alırsın

liderliği en fazla 10 yapabilirsin fakat karizmayı çok daha fazla arttırabilirsin sınır varmı bilmiyorum

yok sen anlamadım galiba ben diyorum ki mevcut 20 olan askerimi 2000 nasıl yaparım diye sormuştum aslında party size ı değiştirmeyi değil

Yigitr said:
yok sen anlamadım galiba ben diyorum ki mevcut 20 olan askerimi 2000 nasıl yaparım diye sormuştum aslında party size ı değiştirmeyi değil

4000 yapsanda farketmeyecek liderliğin yetmediğinden askerler kaçacak moral düşecek.Forumda gördüğümü hatırlıyorum cheat engine ile yapılabiliyordu.

Anladım hadi liderliği arttırdık diyelim adamların sayısını nasıl arttıracağım bilgisi olan var mı?

Yigitr said:
Anladım hadi liderliği arttırdık diyelim adamların sayısını nasıl arttıracağım bilgisi olan var mı?

Adamları nasıl arttıracağını bilmiyorum.Ama istersen istediğin kadar askeri orduna dahil edebilirsin.(Gezen çapulcu deniz yağmacıları gibi trooplara esir vererek (troop editor)

karizmayı arttır daha fazla adam alabilirsin adamları mecburen toplayacaksın başka yolu yok diye biliyorum

GlikoZ said:
Yigitr said:

Adamları nasıl arttıracağını bilmiyorum.Ama istersen istediğin kadar askeri orduna dahil edebilirsin.(Gezen çapulcu deniz yağmacıları gibi trooplara esir vererek (troop editor)

Bu olay nasıl olacak peki

Sir Peter said:
Namı nasıl arttırıcaz ne kadar namın varsa o kadar adam diye biliyorum  :neutral:

Tutorial cheatsı aktif et.Kamp kur.Kamp kurduğunda çıkan ekrandaki hile menüsünden yükseltebilirsin

Yigitr said:
GlikoZ said:
Yigitr said:

Bu olay nasıl olacak peki

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,60684.0.html

Burada 2.resimde çok açık anlatılmış.Takıldığın yerde oraya sorabilirsin.Elimden geldiğince cevaplarım

Yigitr said:
Anladım GlikoZ yardımların için çok teşekkür ederim

Belirteyim bazen o esir işi tersine dönebiliyorr.2 Çapulcu grubu savaşıyor kazanan esirleri alıyor ve 530 Kişilik bir çapulcu grubu oluşabiliyor :smile:

Birtürlü çapulcularda görmdedim esirleri yeni oyunda başladım ama olmadı acaba eksik bir şey mi yaptım forest bandit çapulcu değil mi?

Kardesim, tikla at ve kilic'a, play mb demeden once, configures (ayarlar) a gir. Oradan Game sekmesini secip, "Enable Game Cheats" kutucuguna tikla. Sonra da Tamam (OK)a tiklayip oyuna gir.
Daha sonra, karakter ekranina girip ctrl+x e tiklayabildigin kadar tikla, hepsini karizmaya ver, liderlige ekle. Ya da kisayoldan git bir krallikla iliskini ac ve bir suru kale al (Savasta kontrol+ustkirt+F4, ctrl+shift+F4). Ordu sinirin 200 gibi olunca, kergit koylerine girip her yerden kergit oncusu al, sonra "party" e tikla ve kergit koylulerini sec (Fakat konusma falan yapma). Ctrl+x e onlar rutbeli olana kadar tikla, biraz zaman alici fakat %100 istedigin olur.
Kergit kargicilarini asil kargicidan daha iyi bir kargici yapmak istiyorsan, kergit kargicisi ile konusup, "bana ozelliklerini goster" e tiklayip, ctrl+x e basman yeterli. Sonra da ozelliklerini dagitirsin kargicilarinin.

Back
Top Bottom