Kayıp Serial Key'inizi bulmak (M&B)

Users who are viewing this thread

Antiquarian said:
Warband ayrı bir oyun.Yeniden satın alman gerekiyor.Ama istersen 1.011 versiyonunun oynayabilirsin.

Antiquarian arkadaşım öncelikle yardımın için çok teşekkür ederim,sizin söylediğinizden anladığım kadarıyla benim almış olduğum serial 1.011 versiyonuna kadar olan oyunlarda geçerli, peki ben Warband oynamak istesem aldığım serialin hiçbir geçerliliği yada hiçbir faydası olmayacakmı? Şayet böyle ise bence hiç adil bir durum değil bu,hayatımda ilk defa bir oyunu internet üzerinden satın aldım almamın tek nedenide yapımcılarının Türk olmasıydı ve ben buna katkıda bulunmak istemiştim malumunuz o dönemlerde oyun tam olarak oturmamıştı bir çok eksikleri vardı.şimdi bu durumda benim hatam ne anlamış değilim.
 
Aldığın serial 0.6xx versiyonlarından 1.011'e kadar geçerliydi.Aradan uzun bir zaman geçtikten sonra Yapımcılar Warbanda başladı.Warbandda Multiplayer gibi birçok özellik geldi.Bu M&B'nin 2.'si gibi.Şahsen 30 liraya değecek bir oyun.Bu serial konusunda haksızlık olduğunu düşünüyorsan da 1-2 sene boyunca bütün versiyonlar tek bir serialle çalışmıştı.Şimdi yenisi geldi.
 
Bence 0.6xx versiyonlarından 1.011'e kadar olan daha çok güncelemeler şeklindeydi yani oyunun eksiklerini ve hatalarını biryerde düzeltme çabasıydı o nedenle buna 1-2 yıl tek serialle bütün bu oyunları oynadık demek doğru olmaz diye düşünüyorum sonuçta hepsi aynı oyunlardı.Benim beklentim en azından eski versiyonlarını satın almış olan oyunculara eklenen multiplayer özelliğinden faydalana bilmeleri için cüzi bir miktarla faydalanma imkanı sunulabilirdi.Bu arada Antiquarian arkadaşım lütfen yanlış anlama ben bunları yazarken sanki seni eleştiriyormuşum gibi bir düşüncen olmassın :smile: sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.Kusurum olduysada affola. saygılarımla.
 
arkadaşlar aynı sorun evde de devam ediyo :roll: yardımcı olun lütfen evimde oyuna giremiyorum bir tek o internet kafede girebiliyorum eve gelince aktivasyon,satın al felan geliyo...kafede sorunsuz oynuyorum bu iş nasıl oluyo_???
 
eee yani oyun elimde kutusuyla birlikte mount blade warband şifresi herşeyi var yükledim çalıştı ama evde niye böyle birşey yaptı anlamadım internet kafede açılıyo evde açılmıyo????
 
ben m&b yi yaklasık bir 3-4 yıl kadar önce almıştım sorunum: warband için ayrı bir serial lazımmı? eğer değilse neden benim serialim warbandı etkin etmiyor.
 
arkadşlar ben D&R den alacağım.Arkadaş serial olayını söylemiş...


Ben warband aldım.Bir ara uzun bir süre giremeyebilirim.Arkadaşımız söylemiş ki serialimde sorun var.

Bu serialin yenisi nasıl alıcaz?Steam hesabından olacak.Bende bu sorn yok ama olursa ne yapaym...


Yani serialim hata verirse  ne yapayım?Orjinal almışım.Steamden konuyu açan arkadaşımızın söylediği yere girip tekrar mı alacam yoksa ne yapacam?:grin:



Arkadaşın söylediği olay şu:




arkadaşlar oyunu d&r den kutu olarak aldım yükledim 1 hafta kadar oynadum sonra steam da my games yerinde warband ta pre-load complete yazıyo tıklayınca warband sayfası çıkıyo buy flan yazıyo bayağı uğraştım bişey yapamadım sonra oyunu sildim yeniden yüklemedi denedim fakat bu serial nosu kullanılmakta yazıyo şimdi ne yapıcam  :neutral:
 
ben d&r dan bugün aldim oyunu daha önce korsanini oynuyordum emeye saygı dedim aldim geldim fakat cd keyi yazmiyor kutunun içinde nerden ögrenebilirim acaba ?
 
Back
Top Bottom