Kasma Sorunu

Users who are viewing this thread

Merhaba son dönemlerde bilgisayarımda acayip şekilde kasma mevcut sadece warband'da oluyor PC özelliklerim oyunu kaldıracak derecede tüm sürücüler güncel gtx765m ekran kartı i7 işlemci 8 gb ram var.Bi çözüm yolu sunsanız tadından yenmez

Rgl Silme yapıldı
Oyunu silip yükleme yapıldı
Tüm sürücüler güncel

Kierra said:
Kasma derken nasıl bir kasma ? Genel olarak FPS düşüklüğü mü var yoksa karakterin ara ara takılıyor mu, hani ping varmış gibi ?

Takılma şeklinde fps 120 ama bi anda 30-40'a kadar düşüyor

O takılma sorunu bende de oluyordu, ne kadar araştırsam da çaresini bulamamıştım. Sonra aradan 1-2 yıl geçtiğinde tekrar öylesine yüklemiştim oyunu ve sorun yoktu, bilemiyorum artık :D Şu an da yüklü durumda açtım baktım takılma falan yok nedense.

antivürüs programları arka temada bir anda fps yiyen programlar daha bir çok neden sebep olabilir oyunu açmadan Önce görev yöneticisinden/İşlemler bölümüne bir gir tanıdık ancak hala çalışan programları kapat. Yanlış bir şeyi kapatırsan Pc reset alır o kadar.

game booster diye bir program var ondan aç o oyunu açınca bütün programları otomatikman kapatıyor sonra oyunu açınca tekrar eski haline döndürüyor kasma sorununu az da olsa azaltıyor

Bilgisayarını soğut biraz kasasını aç çıkar dışarı eğer dolaptaysa hava alsın bi anda 40 derece oldu benim :D

Back
Top Bottom