kargı

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
hiç bir şey yapmana gerek yok
at sırtındayken mouse ile tıklamadan sadece düşmana doğrultursun(mouse'u sağa sola düşmana hizalarsın tıklama yok at koşarken kargı düşmanı deler geçer bu kadar basit

Muratcn DMR said:
koltuklanmış kargı vuruşu nedir ve nasıl yapılır
Ben tam prof sayılmam ama; bu ''Koltuklanmış kargı vuruşu'' tabiri Türk dil Kurumuna kapak bir tabir olmuş ingilizceside varmı ki bunun acaba...??? Süpermiş yawww... Löp diye oturuyor yerine valla... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Evet Türkçe yama yüklemediysen yanda ''Couched Lance Damage'' diye yazar  :mrgreen: Koltuklanmış dediği mızrağın sivri olmayan ucunu koltukaltına almasından kaynaklanıyor
@MuratcanDMR : Atın ne kadar hızlıysa koltuklanmış kargı vuruşunun verdiği hasar o kadar yükselir.Elinde bir mızrak varken hızlanıcaksın adamın mızrağı yere yatay bir biçimde tutmaya başlayacak ama farenin sol/sağ tuşuna basmıyacaksın.Sadece hızlandıktan sonra mızrağın ucunu düşmanına denk getirmen yeterli. :D

Sir Peter said:
Evet Türkçe yama yüklemediysen yanda ''Couched Lance Damage'' diye yazar  :mrgreen: Koltuklanmış dediği mızrağın sivri olmayan ucunu koltukaltına almasından kaynaklanıyor
@MuratcanDMR : Atın ne kadar hızlıysa koltuklanmış kargı vuruşunun verdiği hasar o kadar yükselir.Elinde bir mızrak varken hızlanıcaksın adamın mızrağı yere yatay bir biçimde tutmaya başlayacak ama farenin sol/sağ tuşuna basmıyacaksın.Sadece hızlandıktan sonra mızrağın ucunu düşmanına denk getirmen yeterli. :D
Sağol dostum ben türkçe yama indirmedim hiç ... ama yinede tadı damağımda kaldı... şu tanımlamaya bak yaaawww. ''Koltuklanmış kargı vuruşu'' üff be bayıldım  :shock: :shock: :shock: :shock:...

Kardeş adamlara atta hızlı giderken arkadan vurursan fazla yararı olmaz koltuklanmış kargı vuruşu için uzun mızrak kullanmalısın çünkü karşıdaki adamlara kafa kafaya çarpışırken başka türlü alamazsın. şimdi bir daha anlatayım harbiden çok zarar verir 592 zarar verdiğimi hatırlıyorum 12 lwl adamla bu kadar vurabildim.
Nasıl Vurulucak?
at üstünde giderken hızlanmalısın vuruşun şiddeti hızına bağlıdır.Koşu atı kullanmanı öneririm.Şimdi atta gidiyorsun hızlanırken kargı aşağı doğru iner önüne adam geçerse koltuklanmış kargı vuruşunu yer sağa sola döndüremezsin mouseyle ama aşağı yukarı yapabilirsin.Dağlık ağlanlarda tepeye falan çıkarken koltuklanmış kargı vuruşunu genelde yapamazsın.
Kargı kullanmada birkaç taktik:
genelde adamlarda kargı varsa yanlardan koltuklanmış kargı vuruşu yap çünkü arkadan işe yaramaz fazla öndende sen koltuklanmış kargı vuruşu yiyebilirsin.Eğer kergit yada bozkır haydutu ise adamlara vuramıyorsan atlarına vur, özellikle okçular varken kargıyı koltuklanmış duruma sokarken ok yiyebilirsin.Mesela koltuklanmış kargı vuruşu yaptın atın şaha kalktı karşıdanda adam geliyor atlı kargıyı mouseye normal vuruşa ayarla o adamın hızını kullanarak o adamı öldürebilirsin.koltuklanmış kargı vuruşu yapmaya kalkarlarken çok işe yarar çünkü yavaşlayıp yan taraftan kargı vuruşu yaparsın çünkü dönerken diğer tarafa doğru düzgün dönersen adam sana koltuklanmış kargı vuruşu yapamaz çünkü adam çok hızlıyken yana dönmezi zor olur yani adam sana vuramaz sen onu yavaşkende yüksek zarar vererek öldürürebilirsin.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom