poseidon1717 Oct 31, 2010 #1 meraba arkadaşlar mount blade warband'a karakter puanı similatörü varmı,varsa linkini verir misiniz aradım ama bulamadım.
meraba arkadaşlar mount blade warband'a karakter puanı similatörü varmı,varsa linkini verir misiniz aradım ama bulamadım.
Lord_Achilles Knight at Arms Old Guard Oct 31, 2010 #2 Char Import/Export var.Forumda var,arama butonundan araştır rahatlıkla bulursun.Hem indiricek birşey değil.Oyunun içinde var.
Char Import/Export var.Forumda var,arama butonundan araştır rahatlıkla bulursun.Hem indiricek birşey değil.Oyunun içinde var.
Kleidophoros Marquis Honour Guard Old Guard Oct 31, 2010 #3 http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,49489.0.html
poseidon1717 Oct 31, 2010 #4 ben onu kastetmedim örneğin, silkroad online'de de var 'str ye nekadar verirsen canın ne kadar olur' gibi onu gösteren bir program var mı?
ben onu kastetmedim örneğin, silkroad online'de de var 'str ye nekadar verirsen canın ne kadar olur' gibi onu gösteren bir program var mı?
TheLiqht Banned Nov 1, 2010 #7 Arkadaşım öncelikle ne olmak istediğini söyle yardımcı olayım. Spoiler Ben sağlık,güç ve silah konusunda usta olmak istiyorum veya Doktor olmak istiyorum filan
Arkadaşım öncelikle ne olmak istediğini söyle yardımcı olayım. Spoiler Ben sağlık,güç ve silah konusunda usta olmak istiyorum veya Doktor olmak istiyorum filan