Ya ben her karakterimde cok karizmaya çok önem veriyorum girişteki tipi herkez hayali gibi yapar o ayrıda böyle mesela bi zırh +100 armor verio ama tipi bozuk şekli bozuo giymem dandik ama şekil olanı giyerim sizdede böyle hastalıklar varmı?
Walla es-dostun dalga gecmesine bakmadan en etkin aksesuarlari aliyorum. Mesela ilk karakterimde river pirate'lardan +3 armor bir bere almistim, gorenler demedigini birakmadi ama yilmadan taktim o bereyi
Isin asli su ki elemanlar kafana dogru baltayi firlatirken "ayy ne karizmatik adam, atmasak mi acaba" demedikleri surece yuksek armor veren nesne pembe olsa bile takarim
Yok canim, oyundaki tum amaci bastan asagi black armor almak olanlar da var. Ben de bi ara oyle bir kasisa girmistim. Borcha ve Marnid'e de yapmaya baslamistim ki beni cok kizdirdilar
yaw şöyle bir olay var şimdi tamam zırh iyi olsun da azıcık ta görüntünün önemi var ( bence ) nedenini açıklıyayım MESELA bir zırh bulmuşsun süper çok dayanıklı fakat zırh kadın için sende erkeksin diyelim uyarmı şimdi şu an göstereceğim resim heralde her şeyi açıklar yani düşünün erkeksin kadın zırhı giymişsin tıpki görünümün kadın gibi ( her şey ) o yüzden bu resme dikkatli bakın yorumlarınızı bekliyorum
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.