Karagün mod

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

knightcola

Banned
Arkadaşlar bir mod için ekip yapmaya çalışıyorum gereken kişiler:

Moda üye olmak için janierhacker@hot... adresinden bana ulaşabilirsiniz ara verildiğini aldırış etmeyin yine de aryırouz

Arkadaşlar elimden geldiğince moda bende katkıda bulunacağım modelci ben olacağım ama yinede bir tane daha arıyorum.

arkadaşlar modun konusu gerçek olmayacak mesela bir dönemin krallıkları olmuyacak yine rodok- karkatras  vegir-orbankis gibi değişik adlar yapacağız atların textureleri ile oynayıp onları değişik şeylere çevireceğiz eğer yapabilirsekde yaratıklar tek gözlü devler yapacağız(ellerinde dev dikeli sopalar olacak her hamlesinde 3-4 kişiyi öldürecek)

ve bazı arkadaşlar diyorki ya canavarlar şöyle gelişirse saçma olur örneğin orman canavarı\
                                                                                                                                              talimli orman canavarı\
                                                                                                                                                                                  kıdemli orman c

böyle olmayacak orman canavarı-mutasyonlu orman canavarı--kanatlı orma canavarı gibi olacak ve canavarların itemleri pazarlarda satılmayacak
Detaylar(devamı gelecek)
Oyunda canavar olucak gibi gözüküyor. İlk modeller yapıldı. kale isimleri ve map değişicek. fazla kod olmayacak.

Hikaye:
İnsalığın yokoluşu

Carladia'da Kral Yaroglek ve Sancar han birleşerek carladia'nın büyük bir bölümünü kendi topraklarına katmıştır.Kalan devletler birleşerek vaegir ve kergit'lere savaş açmışlardır.Ama savaş iyi gitmemektedir.

Kral harlus savaşlarda yeni bir çağ başlatacaktır.Kral harlus insanları canavarlaştırarak değişik yaratıklar ve devler ortaya getirmiştir.Artık canavarlarını savaşlarda görme vakti gelmiştir.Canavarlar

girdikleri bütün savaşlarda galip gelmişlerdir.Ve birgün bir canavar bir isyan çıkartarak suno şehri ve gurunvalder kalesini ele geçirir.Evet artık onlarında bir krallıkları vardır.Artık Carladia bölünmeye başllamıştır her yerde isyanlar baş göstermeye başlar.

İsyanlar sonunda kergit ve vaegirler ayrılmış bunu fırsat bilen nordlar ve rhodoklar da ayrılmıştır.

Ama kimse canavarları hesaba katmamıştır.Canavar krallığı gittikçe büyür ve güçlenir her gün köyler yağmalanır insanlar katledilir.Evet artık insanlık yok olmaya başlamıştır .Ve bir gün yine canavarlar bir köye saldırırlar.Ama nasıl olduysa köylüler savaşı kazanır.

Savaşı kazanan köylülerin içinden 10 kişi bunun böyle devam etmeyeceğini düşünür ve köyden ayrılırlar.Karakterimizle ve 9 arkadaşını maceradan maceraya atılır.10 arkadaş İnsanlığı kurtara bileceklermi,carladia'ya yine barışı getire bilecekmi bunu zaman gösterecektir...

umarım moda yaşar dersiniz :=)

Modeller aşağıda

ı
                                ı
                                ı
                                ı
                                ı
                              \/

İmza

canvasc.png

Not:
Moda ara verildi hiç bir üye bulunamadığından daha fazla yorulmamak için model yapmıyacağım

Arkadaşım daha detaylı bilgiler verirsen +hikaye yani kendin hikaye yazabilirsin istersen bi şeyler yazarım :D ama sadece hikaye diğerlerini anlamıyorum :D

Çapulcular Yerine Devler Olsun.Oyunu Zorlaştırır Bıktım Çapulculardan  :roll:

Textureci Brf'ci Bulmak Zor.Ben Hepsini Biliyorum da Zaman Kazanmak İçin  :wink:

Avatar Mod'umda Bükücü Haramiler Diye Değiştireceğim. :P

Modeller
yenibitelemresmi3x.png
Testere kılıcı:
yenibitelemresmi5.png
Kralın kalkanı , silahı ve kaskı
yenibitelemresmi5o.png
kralın kılıcı(Textureli)
yenibitelemresmi5e.png
(kask benim için önemli bir şey taşıyor nedenmi? ilk kaskım:D
yenibitelemresmi5.png

Aha buda benim 2. kaskım 1.sini silmiyeyim yine koyalım oyuna hatıram olsun:)
yenibitelemresmi52.png
Zümrüt kılıcı(textureli)
yenibitelemresmi5t.png

yenibitelemresmi5t.png

İşte yeni baltamızda geldi...
yenibitelemresmi5.png

Yeni bir at(edit texture yöntemi kullanılmıştır)Düzeltilmiştir imageshacktan upload edilmiştir ve çelik olmuştur:)
adszuoi.png
Kalkan altının capraz görünümü üstününde çapraz görünümü vardır
yenibitelemresmi52.png
Baron kılıcı
yenibitelemresmi5.png

iyi gidiyor birde atin arka ayakları yok resim biraz küçükte tam çıkaramadim onu söyliyim atladıysan bide eğer atın ortasında degil ön ayaklarının orda onuda düzeltmelisin.umarim tamamlarsın modu

tamamlanmazki ben sadece model yapmayı biliyorum oyuna atmayı bilmiyorum bi ders buldum ama modül sisteminde insanarın boyutunu büyültüyor ağaçların iki katı devler yamayı düşünüyorum baya eğlenceli olur ama modül sistemi bilen biri lazım

üstelik şimdiye kadar en az 15 tane zırh yapmıştım ama bfr editten alacaktım zırhları editliyecektim bfr editte çalışmıyor bende openbfryi denedim oda hata veriyor hata raporu

DoDLez said:
iyi gidiyor birde atin arka ayakları yok resim biraz küçükte tam çıkaramadim onu söyliyim atladıysan bide eğer atın ortasında degil ön ayaklarının orda onuda düzeltmelisin.umarim tamamlarsın modu

bu arada resme tıklarsan büyür at tam koşarken çektiğim için belli olmamış birde zırhsız ata texture yaptım sonra o textureyi zırhlı ata koydum ondan karşıklıklar var şimdi hemen düzeltiyeyim

wow adminden mesaj geldi. tabiki adminim :) ama belki canavarları partimize alamayız bu saçma olurdu azgın canavarlar orduma saldırırdı mapta başı boş dönen tek kişilik azrailler olacak bu kolaydır modelini yapmak zor olacak:) azrailler zor ölecek(hilesiz)25 okla ölebilir acemi azrailler:)

Ve adminim siz modelleri oyuna aktarmayı biliyormusunuz? bu modeller oyuna aktarılmalı:) ve bu arada izlemeyi kaldırırmısınız floodu sildim afedersiniz

KnightCola Kardeşim Oyuna Aktarmayı Bilmiyorsan,Mod Yapıyorum Diye Çıkma.Ama Fikirlere Bayıldım ;)
Ö.M'da Belirttiğim Gibi İstersen Modeller Vb.Oyuna Aktarma Konusunda Seve Seve Yardımcı Olurum :\

Warband Kategorisini İyice Bir İncele.Eminim Modelleri Oyuna Aktarmayı Anlatan Bir Konu Vardır.Bulursam,
Adres Veririm :)

tabi isterseniz ben size iyi bir hikaye yazarım hertürlü :D elimdn bi tek bu geliyo.daha yeni öğreniyorum bu tasarımmı falan

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom