WB Kara Gürz Görevi Tam Çözümü [ Tüm Görevler ]

Users who are viewing this thread

Lordofchaos said:
ChampionSpear said:
arkadaslar yardım edın  :cry: gorevi yada gorevleri iste neyse gayet guzel yapıodum sonra karga kıtabına kadar geldım handa kitap tuccarını buldum ve kıtabı aldım 7 bin talere daha sonra sehırden cıkınca dırek kıtapta yazanlar cıktı ekrana ama okuyabıldıgım dilde yani okudum türkçe olarak bu anormal bir seymı ? anlamdım cevırmene gerek duymadım kazak lorduna gıttım kara gurz hakkında en ıyı kım bılı mı ne ıste ona tıkladım mamai adını verdı sonra hanlarda baktım hicbir handa bulamadım ? yardımcı olucak ?
İletiyi düzenle
arkadaslar bende de aynı sorun cıkıyo nasıl cozulur  (butun krallıklar lehıstana savas actı hanları gezemıyorum rahatca)

onun için yolcuya sorcaksın kardeşim
 
Kardeşim ben Varşovada Radzwill'i buldum kara gürz hakkında bilgiye tıkladım arkadaş olursan filan dedi sonra işte bişey olmadı görev filan gelmedi bende tahta çıkmanıza yardım edeceğim dedim ama yanlışmı yaptım o fethetme görevi filan gelmedi.

Edit:Tamam yaptım ama dik kafalı Radzwill'e kadar geldim kırım lordu öldürmedim ilk Radzwill'e gitmiştim kırım lordu ile aramızda olacak diyalog Radzwill ile oldu.GÖrevi yapmadan geçmiş oldum direk ztn kaleden çıktım tekrar girdim ödülü aldım :grin: Bug işime yaradı.
 
Kardeş güzel anlatmışsın ama bende  radziwill e  gidince valiyle konuş demiyor kievi ele geçirdim ama ....
 
Kardeşim be ben bu radzwilli falan aldım sonra işte dediğin gibi tatar mirza görevini verdi bana ama ben kırım hanlığını çoktan bitirmiştim:smile: sonraki yakaladığım mirzalarda ise mektupta çıkmadı sonra ben bunu kral yaptım karagürz seçeneği kayboldu gitti ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusun? inad ettim sırf bu görev diye sabahlıyorum ya
 
Kiev' e gittim gizlice girdim içeri sehir sokaklarında dolas dedim ama lordun kabul salonuna gidemiyorum hiç bir türlü yardım edin lütfen her türlü denedim lordun kbul salonuna girmeyi olmuyo
:cry:
 
Radziwili gizlice öldürmek için Kiev'e girdim sehir sokaklarında dolaş dedim Zolnier Tüfekçi Piyade vardı onla konustum Bana dediki:
-Ah, bir paralı asker daha ! Majestelerinin oluşturacağı yeni alay için çağrısını bu kadar çabuk duyup geldiğine göre sağlam kulakların olmalı Soyle bakalım nereden geliyorsun? dedi işte sonra lordun kabul salonuna git dedi adam . nerden giricem o kabul salonuna gidiyorum kapı kilitli diyor yalvarırım en kısa zamanda yardım edin  :cry:
 
Öncelikle sorunu cevaplayım görevi almak için kazaklarla genel ilikin 0 ın üzerinde olmalı ve gittiğin lordla ilişkin iyi olmalı
Şimdi gelelim benim soruna arkadaş güzel anlatmış yalnız şöyle bir sorun çıktı bende en son radzwilli öldürmeye gittiğimde mülk olarak Varşovayı almıştım nese gittim oraya kaleye girdim lordun kabul salonunun önünde 3 asker var biri Zolnier Tüfekçi Piyade diğeri Alman Tüfekçi Piyade ve Kale Muhafızı var hepsiyle teker teker konuştum ve yanıtlar(KONUŞMALARI ÖZET GEÇİYORUM)
Zolnier Tüfekçi Piyade :Ah,bir paralı asker daha vs...
Ben:Ben bir paralı askerim.Yetimim 14 yaşımda asker oldum
Zolnier Tüfekçi Piyade:Tamam o zaman lordun kabul salonuna çık Kralla görüş (burda artık kral Radwzill)
Bu konuşmayı yaptıktan sonra lordun girip salonuna hala gidemiyorum çünkü kapı kiltili diyor en başta kimseyle konuşmadan da kapı kilitliydi
Alman Mızrakçı:Surların içinde hareketlerine dikkat bizde bir sorun yaşamayalım(burda benim cevap verme şıkkım yok zaten karakterimde cevap vermiyor)
Kale Muhafızı:Git burdan seni pis dilenci !
Ben:Lordunuzla görüşmek istiyorum(burda iki şık var biri bu diğeride ayrıl şıkkı)
Kale Muhafızı:grin:elirdin mi be adam ! Dilenciler lordumuzla görüşemez
Diyor ve ben tekrar onunla konuşmak istersem
Kale Muhafızı:Seni pataklamadan kaybol burdan seni pis dilenci ! diyor ve bir türlü lordun salonuna giremiyorum diyosunuz ki bir bug olabilir o zaman senaryoya tekrar mı başlıcam hadi başladım desek zaten en başta arkadaşın anlattığı gibi yaptım görevleri bi tek şurda sorun çıktı TaTar Mirza görevinden sonra lordla konuştum mektup çıktı arkdaşın anlattığı gibi serbest bırakmak istedim ama onunla ilgili bi şık yoktu Radwzill de bu görevden sonra ortadan kaynoldu lordu ona da götüremedim acaba bi bug oluştu Radwzill oyundan mı kayboldu ki bilmiyorum nese arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum
 
ya ben şu Prens Yuri Boryansmıdır nedir o adamı bulamıyorum ruslara soruyorum bilmiyorum diyorlar kafayı yicem
 
helal olsun bu kadar uğraşmışsın ben zor yaptım doğrusu :grin: bir de foruma yazması var tabi.Ne gürzmüş be madenleri temin edip dövdürsek bundan az uğraşırdık :grin:
 
borabey77 said:
helal olsun bu kadar uğraşmışsın ben zor yaptım doğrusu :grin: bir de foruma yazması var tabi.Ne gürzmüş be madenleri temin edip dövdürsek bundan az uğraşırdık :grin:
hammaddesi meteorun içindeki bir metal olduğundan dönemi için özel bir gürz bu. prens svyatoslav igorevich ayin bile yaptırıyor orada, önemli yani
 
Sonra aranız iyi olan bir Lehistan lorduna gidip Radziwilin aile kabrini sorun . Size Nesvizh de olduğunu söyleyecektir .

iyide arkadaşım lehistana savaş açmıyormuyuyuz nasıl soracaz soruyu?
 
Back
Top Bottom