WB Kara Gürz Görevi Tam Çözümü [ Tüm Görevler ]

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar bi yardım edin lütfen.Bu puftany görevinden önce yakın görevlerde save dosyası olan gönderebilirse mutlu olurum.
 
Oğuz Khan said:
Bi sorum var şimdi  :evil:
Ben Kievi Aldım Ama Aldıgımda Krallığa Talip Olan Adamı Bulamadım Gurubumdada Yoktu Görevi Erteledim Diğer Kaleleride Aldım.
Adamı Tahta Geçirdim Şimdi Ne Gürzden Bahsediyor Ne Kievi Almamdan. Görevde İlerleyiş Hatası Yaptım Ve Baştan Oynamam Gerekecek Değil Mi?  :evil:

Aynı sorun bende de var. Adamı kral yapıp her yeri Lehistan yaptım ama adam gürzden falan bahsetmiyor hiç. Kiev görevi ne zamandır duruyor. Şimdi buradan görevlere devam edemez miyim?
 
mirza yı esir aldım mektup cikti görev tamamlandı rodzwilden ödülü al diyor gidiyorum öyle bir secenek cikmiyor oyle kaldı ? odulu alamadım simdi rigaya gidip arsivleri arastiricam ama bozukluk olucak mı ki ?
 
arkadaşlar elinde kara gürz olan bir save upload edebilirmisiniz? ben validen  gelen mektupu okurken yakaladığım mirza şimdi sırada ne var falan diyor mektupa dönüyor devam diyorum hep aynı şey tekrer ediyor.save'de etmemiştim :S

lütfen kara gürzü olan bir save uplaod edebilirmisiniz?
 
ya beyler biri cevap versin lehistandan yanıma geçmeyen bi kac lordu esir aldım tüm sehir ve kaleleri ele geçirdim ama tık yok adam kral olmuyo.
 
3k.1907 said:
ya beyler biri cevap versin lehistandan yanıma geçmeyen bi kac lordu esir aldım tüm sehir ve kaleleri ele geçirdim ama tık yok adam kral olmuyo.

Elbet haritada dolanan 2-3 lord daha vardır . Onları bulmaılısın .



İstek Üzerine KARA GÜRZ SAVESİ :

Tıkla
 
çok teşekkürler hatasizcool hele şükür şu kara gürzün tadına varacağım :grin:

edit:yükledim save'i hasan diye girerken trigger bilmem ne dedi 110 dedi exceeds 102 dedin oynudan attı :S
 
a.q ne kadar kıllık varsa beni buluyo.
dayı bütün lordları gezdim ata karşılık yarısı görevini vermiyo hiç biri.
ilişkiyle alakalıdır diye 1 saat görev yaptım yok.
oyunun yapımcılarıda okur inş bu kadar pamuk ipligine baglanmaz böyle günler süren görevler çabalar biraz daha düzgün olabilirdi.
 
kara gürzü aldım. kazak atamanına vytautus un tacını da getirdim. ataman bana ''denizden denize'' diye bi görev verdi. hiçbir ipucu yok. ilerleyenler yardım etsin. ne yapmam gerekiyor...???
 
arkadaş bir şey soracağım puftany diye biri yok novgorod da ? kazak mamai nin bir çok efsane bildiği söyleniyor die birşey çıktı yalnız..
 
Circassian said:
arkadaş bir şey soracağım puftany diye biri yok novgorod da ? kazak mamai nin bir çok efsane bildiği söyleniyor die birşey çıktı yalnız..

mamaiyi bul ondan sonra dewam et. yolcular biliyo nerde oldugunu ama genelde sich'de

bu arada rehberi yapan kardeşimin eline saglık.
ne kadar emek harcandıgını görevi yapan anlar :razz:
 
Harika olmuş. Henüz görevleri yapmıyorum sürekli ticaretle uğraşıp bankaya yatırıyorum. 10.000.000 yatırdığım zaman başlayacam. Ölürsem falan faizle geçinirim :smile:
 
Back
Top Bottom