Resolved Karım dağa çıktı

Users who are viewing this thread

Mr.Kebab

Veteran
başkalarından da duymuştum bu hatayı fakat karımın ordusunu dağıtmak isteyince bir şekilde dağa kaldırmışlar haritada ulaşılamaz bir noktada gidip getiremiyorum da cheatmenu açıp ışınlanarak getirmek istedim ama konuşma ekranı gelmiyor boş yere birlik slotu yiyor yeni save açmadan düzeltme imkanım var mı?

Last edited:
başkalarından da duymuştum bu hatayı fakat karımın ordusunu dağıtmak isteyince bir şekilde dağa kaldırmışlar haritada ulaşılamaz bir noktada gidip getiremiyorum da cheatmenu açıp ışınlanarak getirmek istedim ama konuşma ekranı gelmiyor boş yere birlik slotu yiyor yeni save açmadan düzeltme imkanım var mı?

Kalen olduğunda vali olarak atayıp oraya ışınlatabiliyorsun.

Ayrıca bunlar nasıl başlıklar :grin: Biri "Karım dağa çıktı" yazar, diğeri "Herkes eşini paylaşsın" yazar :grin:

Kalen olduğunda vali olarak atayıp oraya ışınlatabiliyorsun.

Ayrıca bunlar nasıl başlıklar :grin: Biri "Karım dağa çıktı" yazar, diğeri "Herkes eşini paylaşsın" yazar :grin:
Teşekkür ederim.
Güldürdüysem ne mutlu bana :p karım aslında umurumda değil zaten 2.çocuğa ben kalede değilken hamile kalmış sinirlerim bozuldu birlik slotundan yemesin yeter

Aynı sorun bende de var. Kendisine ait birliği dağıtmaya bastım sonra vali olarak atayacaktım ama halen birliği dağıtmadı. Avrat tek başına sıkışıp kaldı

Bendede başka bir imparatorluğun lordu sıkışıp kaldı orda aynı yerde tek başına. Haritanın o kısmı sorunlu heralde. O lorddan başka kimsede kalmadı imparatorluktan. Gidip onuda yok etmek istiyorum, gidemiyorum.
Hala çözülmeyen bir konu

Merhaba, geç cevap verdiğimiz için üzgünüz. Şimdiye kadar karşılaştığımız sorunların önemli bir kısmını düzelttik ve yayınladığımız birden fazla yama ile oyun performansını iyileştirdik. Bu yüzden bu başlığı, şimdilik, resolved olarak işaretleyeceğiz. Lütfen oyununuzun, sürücülerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan ve oyunun güvenlik yazılımınız üzerinde gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. Lütfen bu adımları tamamladıktan ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladıktan sonra sorunun devam edip etmediğini bize bildirin.

Back
Top Bottom