Kalradya Siyaset Arena

Oyunu kime veriyorsunuz?

  • Kalrad-Yurt

    Votes: 8 66.7%
  • Milli Yükseliş

    Votes: 4 33.3%

  • Total voters
    12
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Şu an yaşanan olaylar ülkenin stabilitesini bozmaktadır. Ögeday Bey’in siyasetten geçici olarak men edilmesi aynı zamanda dış tehlikelere karşı savunmasız olduğumuz anlamına gelmektedir. Bu sebeple en kısa süre içerisinde oluşan boşluğu gidermek ve güvenliği sağlamak adına birinin bu boş pozisyona atanmasını, ayrıca bu gibi kargaşaların bir daha yaşanmaması için bir yasa çıkarılmasını öneriyorum.
-Gustav Armfelt, Kalradya Milletler Meclisi Başkanı

Yetkiler daha detaylı olsaydı daha iyi olabilirdi. Sadece öneri yetmeyecek çünkü
 
MUHTIRA

Bu bildirinin yayınlanması KSK'nin bir emridir.

Kalradya'da seçim gerçekleşmiş olduğu halde ülkede anarşi hüküm sürmektedir.

Milleti temsil için göreve gelen vekiller, görevlerini yapmamakta ve yetmediği gibi taşkınlığa sebep olmaktadır.

Hükümet bu taşkınlığa derhal son vermelidir. Yüksek Mahkeme'nin kararlarına yasama ve yürütme organı olan meclis boyun eğmeli, uygulamalı; aynı zamanda karaları manipüle etmemelidir.

Bu sorunların devam etmesi hâlinde KSK gerekeni yapacaktır.

Genelkurmay Başkanı Oramiral Bistüri Ugardson
(imza)
 
Mektup

Kalradya Ebedi Muhafızları, Shariz Direnişi Elebaşına;

Bu mektubu yazmam bizzat direnişimizin lideri "Semavi Prens" tarafından emredilmiştir. Shariz'de erzak eksiği hala giderilmemiş durumda. Bu durum Shariz'deki kolorduyu rahatsız ediyor ve yavaş yavaş bölünmelere yol açıyor. Eğer ellerindeki son erzak stoklarını da sabote edebilirsek; Shariz'deki kolorduda isyanlar başlayacaktır. Prensimizin emri ile Shariz'in arka sırtlarına bu gece bir sevkiyat daha yapılacak. Kolordu hala erzak sorunu çektiği için bölge tenha. Yine de güvenlik amaçlı gözcü sayımızı arttırıyoruz. Silahları bu gece temin ediniz ve sabah olmadan erzak deposunu sabote ediniz.

Bu vesile ile Jelkala'da güvenlik önlemleri artacak ve miting engellenmeye çalışılacaktır. Bu siyasi ayağı baskı altına alacak ve direnişe yardım etmeye itecektir. Her ihtimale karşı Jelkala'da militanlarımız hazır beklemektedir. Tekrarlıyorum; bu Semavi Prens'in bir emridir ve yerine getirilmesi önem arz etmektedir. Bu mektubu okuduktan sonra imha ediniz.


Her Şey Kalradya İçin!


-Jelkala Ejderi​

"Mektubun üzerinde tehlike anında imha et!" yazmaktadır.


 
Ordu kırmızı alarm durumuna alınmıştır.

Dün gece 04.30 sularında Shariz şehrine varan KMC Helgred ve KMC Uranit, Shariz Çöl Kolordu Komutanlığı'na gereken ikmali yapmıştır.

Praven Merkez Ordusu yeniden kurulacaktır. Katılmak isteyenler aşağıdaki şartları sağlamış olmalıdır:

-16 yaşından büyük ve 45 yaşından küçük olmak.
-Daha önce irticai faaliyetler sebebiyle KSK tarafından tutuklanmış biriyle ilgisi olmamak.
-Kolera,tifo,verem,kuduz ya da frengi gibi hastalıkları geçirmemiş olmak.
-Mülakatı geçmek.
-Okuma yazma ve dört işlem bilmek.
-Yapılacak olan güvenlik soruşturmasından onay almak.

Güvenlik soruşturması kısmını dert etmeyin. Donunuzun rengini dahi biliyoruz.
 
bu kadar alınacağını bilsem o üslüp ile söylemezdim. Kusura bakma hakany. Bu arada belirtmem gerekir ki RP'deki karakterim bu ise çok sağlam bakmıyor...alacağım önlemler kişisel değil. Yanlış anlaşılma olmasın diye aktarıyorum. su biyografiyi atabilsem daha iyi anlayacaksınız.


konuşma

Değerli Genelkurmay ve diğer hükümet mensupları,

şu sıralar terör olayları ve tabandaki hareketlenme göze çarpacak şekilde artmaktadır, bu tür örgütlerin karladya'nın demokratik yapısı için tehlike oluşturmaktadır . Genel kurmayımıza karşı yapılan bombalı saldırı belki ilk olabilir ama son da değildi, bu tür örgütlerin ortaya çıkmasında bizi iç ve dış tehditlerden koruyacak bir haber alma servisinin olmayışı,jandarma birliklerimizin cesitli eğitimlerden mahrum olması ve sadakati sadece karladya cumhuriyet'ine bağlı olan bir özel Harekat birliğinin olmamasıdır ve ayrıca belirtmek gerekir ki bu serserilerin belli başlı kolluklulardan da destek aldığı barizdir lakın durum hala geç değil eğer izin verilirse bu konuda bazı tedbirler alınabilinir ama bu askeri reformları yapmam için yetkiler lazım. Takdir sizin.
Otto von praven

ayrıca praven merkez ordusu'nun yeniden kurulmasında da katkı sağlamak isterim.
 
KALRADYA MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Kalradya Silahlı Kuvvetleri'ne İlgili Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Milli Yükseliş Partisi adına ekte sunulmuştur.

Gereğini arz ederim.

MYP Genel Başkanı Kara Bey
1 - Kalradya Cumhuriyeti hükümeti, ülke güvenliği için silahlı kuvvetlerin atacağı adımlara sadıktır.
2 - Kalradya Cumhuriyeti başbakanı, ülkede terör ve anarşi olması durumunda içinde bulunulan mevcut durum sona erene kadar yetkilerini genelkurmay başkanlığına devredecektir.
 
Vaegir Bölgesel Direnişi,  Kalradya Ulusal Direnişi'ne katıldı!

3EXZ9A.jpg
       
W7lvVY.png

Vaegir Bölgesel Direnişi, silah ve erzak yetersizliği gibi nedenlerden ötürü Kalradya Ulusal Direnişi'ne katıldı. Kalradya Ulusal Direnişi, Vaegir Bölgesi'nde güçlü bir hakimiyet kurdu. Diğer bölgesel direnişleri de tek çatı altında toplamaya çalışan Semavi Prens lakaplı direnişçi lideri, Kalradya topraklarında popülerite kazanıyor. Kergit ve Sarranid köylerindeki aşiretlerden bazılarını yanına aldığı söyleniyor.




« Kalradya Ulusal Direnişi, Shariz Liman Gözcüsü'nden; Kalradya Ulusal Direnişi, Shariz Direnişi Elebaşı'na İstihbarat »

Shariz Limanı'na yüklü miktarda erzak girişi yapıldı. Erzak çuvalları doğrudan karargaha gidiyor. Semavi Prens, erzak depolarının ne pahasına olursa olsun sabote edilmesini istiyor. Karargah içerisindeki adamımız bize tünel kapısını açabilir ancak elimizi çabuk tutmalıyız. Bu gece şehirde olay çıkarmalı ve karargahtaki birliklerin dikkatini dışarıya çekmeliyiz. Eğer çabuk olabilirsek erzak depolarındaki yağı yakabiliriz, askerler müdahale edene kadar depodaki erzağın bir kısmı kül olacaktır.

-Shariz İskele Babası​




 
Bu bildiri Genelkurmay'ın emriyle yayınlanmaktadır.

Değerli vatandaşlarımız;

Bu akşam saat 18.00 itibariyle Shariz,Jelkala,Rivacheg,Khudan,Curaw,Narra,Tulga,Ahmerrad şehirlerinde sabah 08.00'a kadar bölgesel kuvvetler tarafından sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır.

Uymayanlar gözaltına alınacaktır.
 
Meclis Başkanlığına sunmuş olduğumuz kanun teklifi için en kısa zamanda meclisin toplanmasını ve oylamanın yapılmasını arz ederim.
 
Carstein Silah Fabrikası'ndan Silahlar Çalındı!

Dün gece saatlerinde fabrika depomuzda bir hırsızlık vakası gerçekleşti. Bekçilerimizin bayıltılarak etkisiz hale getirilmesi üzerine fabrika depomuza sızan hırsız ya da hırsızlar otuz iki tüfek, kırk tabanca ve üç yüz mermi ile kayıplara karıştılar. Hesaplamalarımıza göre dört ila altı at arabası kullanılmış. Fabrika'nın arka yolunu kullandıklarını düşünüyoruz zira ön kapı dar bir yola bağlanıyor. Zararımız çok değil, eski seri tüfekleri çalmışlar ancak manevi olarak zarar görmüş bulunmaktayız. Fabrikamızda bekçilerin sayısını arttıracak ve güvenliği iki katına çıkaracağız. Yapanların Geroya casusları olabileceğinden şüpheleniyoruz. Zira yakın süre içerisinde Kalradya'ya ültimatom vermiş ve sonrasında ihtilale giderek Kalradya'ya karşı olan tavırlarını sıkılaştırmışlardı. Bunu yapan her kim ise adalet karşısında hesap verecektir.

 
« Kalradya Ulusal Direnişi, Shariz Direnişi Elebaşı'ndan; Kalradya Ulusal Direnişi, Shariz Liman Gözcüsü'ne İstihbarat »

Uygulanan sokağa çıkma yasağı, planımızın birinci ayağını iptal etmek zorunda bırakmıştır. İkinci plana geçiyoruz. Yanına beş adam al. İskele'deki tüm yelkenlileri yakın. Kundaklamaya Denizkızı ve Bälyonn-IV gemilerinden başlayın. Bu gemiler Balyon'dan Shariz'e barut ticareti yapan gemiler. Çıkan gümbürtü yeterince panik yaratacaktır. Sokağa çıkma yasağı yüzünden insanlar çıkıp söndüremeyecektir. Shariz İtfaiye Karakolu, limana yeteri kadar uzakta bulunuyor. Böylece asker her şekilde dışarıya müdahale etmek zorunda kalacak. Ne olur ne olmaz diye harabe surların civarında da büyük bir ateş yakacağız. Bu plandan vazgeçemeyiz. Adamlarına söyle; Semavi Prens emrediyor, yakalanırsanız kendinizi zehirleyin ancak bilgi vermeyin. Yerlerimizi şimdiden almaya başlıyoruz. Karargah etrafındaki evlerden bazılarına saklandık. Kalanlarımız da meydan civarındaki dükkanlarda. Haydi aslanım göreyim seni.

-Çöl Tilkisi​
 
Sokağa çıkma yasağı olan bazı şehirlerde güvenlik açığı olduğu tespit edilmiştir. Çevre bölgelerden sevkiyat yapılmıştır.

Bu gece Shariz Limanı'na Balion Hariciye Nazırı gelecektir.  Shariz'e yapılan takviye ek takviye, ayrıca Kurmay Albay Yasheed "Kızıl" Furhkaan ikinci bir emre kadar Shariz Çöl Kolordu Komutanlığı'na atanmıştır.
 
Kurmay Başkanı:KB
Lojistik Başkanı: LB
Kızıl:K


LB:Genelgeyi gördün mü?
KB:Ne?
LB:Kızıl...
KB:Ne olmuş Kızıla?
LB:Buraya geliyor,atanmış!
KB:Kızıl kim?
LB:Kızıl kim mi? Herif manyak! Ayn Assuadi köyünde çapulcu bekliyorduk,büyük bir çete. Mermi azdı. Köye dinamit döşetti daha sonra çapulcuları köye çektirdi. Adamlar köye girince köyü insanlarla birlikte patlattı!
KB:Manyak lan bu.
LB:Eğer Kızıl buraya geliyorsa, sıkıntı büyük. Ayrıca az önce bir telgraf geldi,saat 00.00 sularında Balion Hariciye Nazırı buraya geliyor.
KB:Bu işte fokluk var moruk.
K:Noluyor ulan!
LB,KB:Komutanım! Gelmişssiniz.
K:Beyler umarım kahvelerinizi içmişsinizdir. Bu gece uzun bir gece olacak.
LB:Ne yapacağız efendim?
K: Sen talimat bekle. Erzak gelmiş,nerde onlar?
LB:grin:epoda paşam.
K:Aptal! Buranın çapulcular diyarı olduğunu bilmez misin! Derhal depolara nöbetçi koy,derhal!
KB:Efendşm ben Kurmay Başkanıyım.
K:Kurmay başkanlarını sevmem,harita başında döt büyütüyorlar. Kolorduyu alarma al,herkesi silahlandır.
KB:Ama efendim,neden?
K:Sen dediğimi yap şişko!
KB:Emredersiniz.
K:Emir büyük yerden,çok büyük yerden. (KGİB mühürlü görev kağıdına bakar.)
K:Ayrıca ne kadar yağ varsa mahzene götürün,malum Ramazan mahya yapmak lazım.
 
« Kalradya Ulusal Direnişi, Shariz İskele Gözcüsü'nden; Kalradya Ulusal Direnişi, Shariz Elebaşı'na İstihbarat »

İşler karıştı. Balyon'dan önemli birileri geliyormuş, liman karınca yuvası gibi asker dolu. Semavi Prens'e haber iletmeliyiz. Şu an bu iş imkansız. Yine de Shariz civarındaki aşiretler tetikte. Balyondan gelen her kimse suikast yapabiliriz. En iyi nişancımız emrinizi bekliyor. Tekrar söylüyorum, liman çok kalabalık, Shariz'de askeri demoralize etmek şu an için imkansız görünüyor.


-Shariz İskele Babası​
 
« Kalradya Ulusal Direnişi, Shariz Elebaşı'ndan; Kalradya Ulusal Direnişi, Direniş Lideri Semavi Prens'e Telgraf »

Çöl Tilkisi bildiriyor. *STOP* Shariz'de gökler hala aydınlık. *STOP* Arzu ederseniz gökler kızıl olur. *STOP* Şu an gece olması imkansız gibi duruyor. *STOP*



« Kalradya Ulusal Direnişi, Direniş Lideri Semavi Prens'den; Kalradya Ulusal Direnişi, Reyvadin Elebaşı'na Telgraf »


Semavi Prens bildiriyor. *STOP* Shariz'de gece olmayacak. *STOP* Reyvadin'de hazırlıklara başlansın. *STOP* Hava henüz kuru ve güneşli. *STOP* Ancak yağmur bastırmadan tüm çamaşırları kurutmalıyız. *STOP* Dereyi fazla kirletmeyin. *STOP*



Reyvadin'de herhangi bir askeri kuvvet bulunmamasını ve sıkı yönetim olmamasını fırsat bilen Vaegirli direnişçiler hemen teyakkuza geçmiştir. Direnişe yardım eden Vaegir'li toprak beylerinin konaklarında saklanan silahlar; direnişçilere teslim edilmiştir. Vaegir Bölgesel Direnişi'nin de katılmasıyla beraber büyük bir kalabalığa ulaşan Kalradya Ulusal Direnişi'nin Vaegir Kolu, Reyvadin valisini kaçırmak için pusuya yatmıştır. Çevre bölgelerden gelebilecek destek birlikleri için demiryolları köprülerine dinamitler yerleştirilmiş, at arabası yollarında pusuya yatılmıştır. Reyvadin, ulaşması güç ve soğuk bir bölge olduğu için, olaydan sonra yaşanacak panikte destek birliklerinin bölgeye gelmesi uzun sürecek ve panik insanları güvensizliğe düşüerecektir.
 
Kızıl:K
1. Tabur Komutanı:1
Alay komutanı:A
Takviye komutanları:T1,T2

K:Evet beyler,hazır mısınız?
Hepsi:Hazırız komutanım.
K:Beyler bu gece Balion'dan herhangi biri gelmeyecek.
A:O zaman bu haber neden geldi?
K:Nedeni şu, Kalradya bir avuç çapulcu devrim yapmaya çalışıyor. Onlar bugün sizin erzak depolarınıza saldıracaktı. Genelkurmay bu yüzden böyle bir yalan ve sokağa çıkma yasaklarına gitti.
1:razz:eki diğer şehirler?
K:Aynı fok orada da var.
T2:grin:evrimle ne alakamız var?
K:O elemanlar sizin erzak depolarına saldıracaktı. Bilgilerimize göre şuanda limanın orada bir mahzende bir birlik var, başlarında İskele Gözcüsü isimli biri var. Yine şehir meydanı ve belediyenin orada belirli yerler var bu heriflerin kimisi orada. Sarranid'de onları destekleyen bazı aşiretler de var ancak onlar bu eylemde aktif değil.
A:Biz ne yapacağız?
K:Size adresleri tek tek vereceğim, hepsini alacaksınız.
1:Alacaksınız.
K:Emir sorgulama lan,kıdemli olanlarının kolunda sarı bir bant varmış. Çatışmaya girerseniz onları vurmayın yeter. Zaten çatışma birtek limanın orda vardır ama siz ihtiyatlı olun. Sarı bantlıları iyi kelepçeleyin intihar edebilirler. Dosdoğru şehir meydanına getirin. İşiniz bitince de depoya bakın,anlaşıldı mı?
T1:razz:aşam,bu bilgileri nereden alıyorsunuz?
K:Emir sorgulama demedim mi lan!
T1:grin:ediniz.
K:O ZAMAN KES SESİNİ! Gideceğiniz adresler kağıtta yazıyor. Sayıca ve nitelik olarak üstünsünüz,vurmaktan çekinmeyin. Gökler yardımcınız olsun.

(yapılan baskınlarda çokça gerilla öldürüldü,gereken kişiler göz altına alındı)

Çöl Tilkisi: ÇT
Liman Gözcüsü: LG

T1: Getirdik kumandan.
K:Getirdiniz mi la? Şunları bizim dükkana toplayalım bakalım.
-
K:Sen kimsin la?
ÇT:Sen hiç alakadar etmez.
(elinin tersiyle tokat atar)
K:Ne demek alakadar etmez lan,ne demek etmez! Salak!
ÇT:Beni konuşturamazsın.
(tek eliyle testistlerini sıkar)
K:Başını konuşturamam. Senin don rengini bile biliyorum hıyar.
ÇT:aggggghhk! Her şey Kalradya için ahhhgk...
K:Kesin öyledir la. Değil mi çöl tilkisi?
ÇT: Sen nereden öğrendim bunu?
K: Kes lan! Evet Çöl Tilkisi, baban bedevi aşiretlerinden birinin reisiymiş. Sonra Geroya'yla savaş çıkınca devlet sizden genç delikanlıları gönderin demiş. Göndermemişsiniz. Siz mi kurtaracaksınız lan bu ülkeyi. He! Konuşsana aptal! Hatta hatta sizin o sülale askere alım memurlarını da öldürmüş cesetleri de gömmüşsünüz Shariz'in biraz dışına. Bunu da biliyorum. Senin tek amacının dötünü beygir gibi yaya yaya karı kızla oynaşmak üzüm yemek olduğunu da biliyorum. Biliyorum lan! (bir kez  daha vurur)
ÇT:...
K: Bana bak la, eğer konuşmazsan benim arkadaşları çağırırım kolunu bacağını tutarız aklına gelmeyecek şeyler yaparız. Konuş lan!
ÇT:Hayır.
K:Yasin,Mahmude,Alhie! Girin lan!
(odaya üç 190 adam girer)
ÇT:Komutanım vallaha konuşucam yapmayın komutanım nolur komutanım.
K:Az bekleyin la.Anlat.
ÇT:Semavi Prens diye bir adam var. Rodokta. Küçük grupları birleştirip Kalradya Ulusal Direnişi diye bir şey yaptı. Amacı hükümeti devirmek. Para ve silahı sorduğumuzda siz onları dert etmeyin diyor. Şifreli telgraflar gönderiyor,biz de ona gönderiyoruz. En son Shariz harekatı iptal dedi, eve girdik baskın yedik komutanım.
K: Heee,heeee siz irtica yapın irtica yapın biz de fok yiyelim! (tokat)
ÇT:Komutanım pişmanım ya.
K:Bu günlük bu kadar Çöl Tilkisi yeter. Canım sıkılınca çağırırım seni. Alın şunu!
-
LG:Konuşmama hakkımı kullanıyor ve avukat istiyorum.
K:sad:dosyayı kafasına vurur) Kes lan! Şimdi... O kadar erkek aynı evde napıyodunuz la?
LG:Muhabbet ediyorduk.
K:Tüfeklerle,tabancalarla mı muhabbet ediyonuz lan?
LG:Tüfekler tabancalar hakkında muhabbet ediyorduk.
K:sad:bir an bekler) Senin ağzını yüzünü ........ lan!(yumruk) Adam ol pekekent! (sağ-sol kroşe aparkat kombinasyon)
LG:HAHAHAHAHAHAH
K:sad:testisleri sıkar) HOŞUNA GİTTİ Mİ LAN! HE?!
LG:AAAAAH AMİRİM YAPMA!
K:NE AMİRİ LAN, NE AMİRİ!KOMUTANIM!
LG:KOMTANIM YAPMAAA
K:Konuşursan söz veriyorum bırakacam la, ama konuşmazsan arkadaşları çağırırım.
LG:KONUŞURUM KOMUTANIM!
K:Anlat la!
LG:Uhhh.... Komutanım Semavi Prens diye bir eleman var Rodok dağlarında malikanesi mi ne varmış. Davet etti de biz gitmedik.
K:Eee?
LG:Bu bize mektup yazdı, Sarranid Sultanlığı'nı yeniden doğurabiliriz dedi. Tarihsel düşman dedik inanmadık sonra herif sahici çıktı. Silah cephane lazım dedik ertesi hafta 5 kutu tüfek,2 kutu tabanca,10 kutu da mermi geldi.
K:Sonra noldu la?
LG:Bizden emir bekleyin dedi,bekledik. Geçen gün emir gönderdi dedi ki Komutanlığın deposunu yakın, zarar verin.
K:Eee?
LG:Biz de yaptık komutanım.
K:Aferin la. Seni bizim dükkanda tutalım ama biraz.
LG:Yapmayın komutanım!
K:Kes!
LG:He bu arada , bana iskele babası da derler.
K: Banane lan!
-
K:La bana bir manga adam bulun. Tüfeklerini doldursunlar.
T1:Napcanız komutanım?
K:Emir uygula lan! Şu Çöl Kurdu mudur tilki midir bir de liman gözcüsünü getir.
T1:Hemen.
K:Eveeet beyler. Hıyanet-i vataniyeden sizi eşek cennetine gönderme vakti geldi.
Teröristler: Yapma paşam nolursun!
K:Mermi süüüüüür! Nişan aaaaaaaal......ATEŞ!
(piçuv piçuv sesleri)

İki adam elleri kelepçeli komutanlık binası duvarının önünde kan revan içinde yatıyorlardı.

RESMİ AÇIKLAMA:

Dün akşam saatlerinde Shariz Limanına ve Çöl Kolordu Komutanlığı'na saldırmayı planlayan kişiler askerin zekası ve becersiyle etkisiz hale getirildi. Sözde örgüt yöneticisi olan iki kişi hıyanet-i vataniye gerekçesiyle idam edildi.
 
Milli Yükseliş Partisi hükümet sorununa çözüm bulunamadığı gerekçesiyle daha önce de planlandığı gibi yarın Jelkala Meydanında halkıyla buluşacak. Meydanlar "Hükümet İstifa!" sloganlarıyla inleyecek!

Cumartesi Saat 14:00'te Jelkala Meydanındayız!
Tüm Halkımız Davetlidir.
 
Reyvadin Valisi ve Eşi Kaçırıldı! |  Rivacheg Valisi'ne Suikast!

Curaw Şehri'nde bir baloya gitmek üzere yola çıkan Reyvadin Valisi Aldens Ygor ve eşi Matild Ygor; Kalradya Ulusal Direnişi militanları tarafından pusuya düşürüldü. Arabanın önünün militan süvariler tarafından kesilmesiyle Curaw Köprüsü'nde kıskıvrak yakalanan Vali Ygor ve eşi arabadan indirilerek gizli karargaha götürüldü. Bu sırada arabacının, valinin ve eşinin kıyafetleri alındı ve arabaya kılık değiştirerek militanlar bindi. Arabacı vurularak dereye atıldı. Arabanın içine yerleştirilen dinamitler, balo sarayında patlatılarak panik ve korku yaratmak üzere hazır edildi.

Curaw Balosu'na katılan bir diğer isim ise Rivacheg Valisi Hmel Gorod'du. Hmel Gorod, Vaegir topraklarında sözü geçen, sert ve otoriter biriydi. Özellikle Rivacheg'de insanların devlete olan bağlılığının teminatıydı. Balo Salonu'na girdiklerinde kalabalıktan kimse Reyvadin Valisi ve Eşi'ne dikkat etmemişti. Kılık değiştirmiş kişiler olduklarını anlamamışlardı. Militanların gözü sürekli Rivavheg Valisi'ndeydi. Bir anda salona Vaegir Polis Şefi ve on adamı girdi. İşte o an militanlar endişeye düşmüş ve artık planı erken de olsa uygulamaya koymaları gerektiğine karar vermişlerdi. Ceket ve çorap ceplerinden çıkarttıkları tabancalar ile Rivacheg Valisi'ne ateş açmış; başından, omzundan ve karnından vurmuşlardı. Polis Şefi ve adamları, içerideki sivillerden ötürü ateş açamıyor ve eli kolu bağlı duruyordu. Bir anda dışarıdan büyük bir patlama sesi geldi ve arabalardan biri inflak etmişti. Bu gümbürtü salonu iyice karıştırmış ve kalabalığın içerisinde militanların kaçabilmelerine sebep olmuştu.

Militanlar Rivacheg'de bulunan ve direnişçilere yardım eden bir geneleve kaçmışlardı ve ortalık durulana kadar burada bekleyeceklerdi. Semavi Prens; Vaegir Bölgesel Direnişi'nden katılan militanlara, oradaki iki adamını kaçırma emrini vermişti.
 
« Kalradya Ulusal Direnişi, Direniş Lideri Semavi Prens'den; Kalradya Ulusal Direnişi, Jelkala Elebaşı'na Telgraf »

Kuzalit Diyarı'nda gece oldu. *STOP* Jelkala'da yarın miting yapılacak. *STOP* Jelkala'ya ateş düşerse, barut patlar. *STOP* Yağmur yağarsa barut ıslanır. *STOP* Havayı kuru tutun. *STOP* Suç, uçamayan değil çok yükselmiş kuşundur. *STOP*



« Kalradya Ulusal Direnişi, Jelkala Elebaşı'ndan; Kalradya Ulusal Direnişi, Orman Gözcüsüne Mektup »

Gerekli silahların sevkiyatı tamamlandı. Ibdeles Kasabası'nın batısındaki ormanda herhangi bir gözcü güzargahı bulunmuyor. Silahları bu noktada sevk edeceğiz. Ele verilmemek için Silahları Balyon'lu bir kaçakçıdan satın aldık. On Nosin-Magant tüfeği ve yedi Nagmun tabancası mevcut. Ekstra cephaneleri de kaçmanız için yanındaki kayanın yosunlu kısmına gömdük. Semavi Prens, Jelkala'dan kesin sonuç bekliyor. Yakalanacak gibi olursanız, yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Bol şans, sizi izliyor olacağım. Bu mektubu okuduktan sonra imha ediniz.


-Jelkala Ejderi​

Mektubun üzerinde, tehlike anında imha et yazmaktadır.


« Kalradya Ulusal Direnişi, Jelkala Elebaşı'ndan; Kalradya Ulusal Direnişi, Dağ Gözcüsüne Mektup »

Not: Bu, asıl mektubun bir nüshasıdır. Her ihtimale karşı Dağ Gözcüleri'ne iletilmiştir.

Gerekli silahların sevkiyatı tamamlandı. Ibdeles Kasabası'nın batısındaki ormanda herhangi bir gözcü güzargahı bulunmuyor. Silahları bu noktada sevk edeceğiz. Ele verilmemek için Silahları Balyon'lu bir kaçakçıdan satın aldık. On Nosin-Magant tüfeği ve yedi Nagmun tabancası mevcut. Ekstra cephaneleri de kaçmanız için yanındaki kayanın yosunlu kısmına gömdük. Semavi Prens, Jelkala'dan kesin sonuç bekliyor. Yakalanacak gibi olursanız, yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Bol şans, sizi izliyor olacağım. Bu mektubu okuduktan sonra imha ediniz.


-Jelkala Ejderi​

Mektubun üzerinde, tehlike anında imha et yazmaktadır.
 
Back
Top Bottom