Kalkan Glitch'i

Users who are viewing this thread

Ne zamandır açacağım bu konuyu aklımdan çıkıyor. Bir veya birden fazla düşmanla savaşırken tam düşmanın size vurduğu anda silah değiştirirmeye çalışırsanız karakterimiz silahı değiştirmiyor, üstelik kalkanı da sırtına alıyor.
Başka bir sorunu da dile getireyim:
Elimizde diyelim ki arbalet olsun. Düşman arkamızdan geldi bunu son anda fark ettik ve kılıcımıza geçmek istedik. Yine tam o anda düşman bize vurursa silah değiştirmiyor.
Stun yediğimiz için zaten değiştiremiyoruz. Keşke Warband'deki gibi olsa çünkü düşman geldiğinde daha kılıca geçemeden art-arda vuruyor; ve ölüyoruz.
Bu sorunlara el atarsanız sevinirim. Kolay gelsin, teşekkürler... :smile:
@MArdA TaleWorlds
 
Aslında video atmaya gerek yok. Yetkili kişiler(yapımcılar) bu sorunu farketmek için kendi aralarında deneyip rahatlıkla farkedebilir. Bu sıkıntıyı yaşayan çok kişi vardır eminim.
 
Bu sorunun videosunu kaydedebilir misiniz? Daha iyi anlatmak açısından.
Arkadaşla yaklaşık 1 saat denedik ama bir türlü denk gelmedi. Bir taraftan siz de sorunu tespit etmeye çalışırsanız seviniriz. Çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir sorun.
Bu sorunu bende fark ettim.
Aynen. Karşındaki kişiyi normalde yenebilecekken bile yenemiyorsun bu sorun yüzünden.
 
Bence olması gerekende buydu warband değil bu oyun adam kafana baltayı geçirmişken elinde crossbow var adam sana vurmadan tepki verip değiştirirsen sıkıntı olmuyor veremezsende cezasını çekiyorsun işte
 
Bence olması gerekende buydu warband değil bu oyun adam kafana baltayı geçirmişken elinde crossbow var adam sana vurmadan tepki verip değiştirirsen sıkıntı olmuyor veremezsende cezasını çekiyorsun işte
Arbalet sadece bir örnek. Anlamanız için başka bir örnek vereyim: Elinizde mızrak var, amacınız süvari durdurmak. Bir süvariye odaklanmışken yine arkanızdan bir piyade geliyor. Yine son anda farkedip değiştirmek istiyorsunuz. Animasyon başlıyor, ama buna rağmen adam size vurduğu için değiştiremiyorsunuz sonrasında da stun animasyonu girdiği için değiştiremiyorsunuz. Adam ardı ardına vuruyor size süreniz yetmediği için değiştiremeyip ölüyorsunuz. Ceza... Elbette bu tarz durumlarda ceza olmalı ama şu da unutulmamalı bu oyun gerçekçiliği esas alan bir oyun değil. Ani refleksleri esas alan bir oyun. Ben doğru zamanda değiştirme işlemini yapmışım zaten, neden silahımı değiştiremeyip saçma sapan öleyim? Neden goldum boşa gitsin? Ve en önemlisi neden takımım belki sırf o animasyon yüzünden kaybetmek zorunda kalsın? Kısacası: Tamam, bir ceza olsun, ama bu kadar da, sırf ölümüne sebep olacak bir ceza da olmasın. -Tabi burada konumuz kalkan glitchlenmesi. Yine de hazır elimiz değmişken biraz daha balance özelliği gelsin diye söylemiştim onu. -
 
Back
Top Bottom