ben bulamadım çok aradım eğer açıldıysa özür dilerimlordum_ediz said:sol üstte arama butonu var 500121843594649 kez aynı konu açıldıkafan kopsun emi
Ayberk996 said:ben bulamadım çok aradım eğer açıldıysa özür dilerimlordum_ediz said:sol üstte arama butonu var 500121843594649 kez aynı konu açıldıkafan kopsun emi
düşman kafana bir tane savursa senin kafayı uuçursa ve oyunda ölme olsa GAME OVER baby dese kabul edersen yapsınlar derimAyberk996 said:Arkadaşlar oyunda mesela karşıdaki düşmaın basşına ağır bitr kılıç savuruyoruz ancak adam olduğu gibi yere düşüyor bunun yarine kafa kopsa fln.
Nasıl olurdu?
ayrıca iyi bir haberim var.Bugün 22.40 ta Atv'de teksas katliamı var.Dark Sword said:Vahşet ve Dehşet'i iliklerine kadar yaşamak istiyorsan Waz,Saw Serisi ve Teksas Katliamı gibi filmleri öneririm.
Bu arada aynı öneri;
"Vurdummu Kafası Kopsun" konusu alt. yoğun olarak görüşüldü ve bazı Mount&Blade kullanıcılarının yaşına uymayacağı için pek beğenilmedi.
bunu hani başlangıçta ayarlardan açıp kapayamazmıyız zaten kanı gösterme diye bi seçenek var neden vahşet fln gösterme olmasın?ridvan95 said:doğruya ne kafa kafa vacak kopması oyunu 6 yaşındaki kuzenim benden çok oynuyor. Çok küçük yaştaki oyuncuları var oyunun.
Ayberk996 said:bunu hani başlangıçta ayarlardan açıp kapayamazmıyız zaten kanı gösterme diye bi seçenek var neden vahşet fln gösterme olmasın?ridvan95 said:doğruya ne kafa kafa vacak kopması oyunu 6 yaşındaki kuzenim benden çok oynuyor. Çok küçük yaştaki oyuncuları var oyunun.
Metehannica said:http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,49508.0.html
o değil de benim bildiğim 13 yaş sınırı yok mu oyundadjEmRe said:hatta şöyle bişi geçti
oyunu 7 yaşında çocukta oynuyor