Kafa bacak kol vs. kopması

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Ayberk996

Regular
Arkadaşlar oyunda mesela karşıdaki düşmaın basşına ağır bitr kılıç savuruyoruz ancak adam olduğu gibi yere düşüyor bunun yarine kafa kopsa fln.
Nasıl olurdu?

kafan kopsun emi
sol üstte arama butonu var 500121843594649 kez aynı konu açıldı

edit: sağ

lordum_ediz said:
kafan kopsun emi
ben bulamadım çok aradım eğer açıldıysa özür dilerim

Ayberk996 said:
lordum_ediz said:
kafan kopsun emi
ben bulamadım çok aradım eğer açıldıysa özür dilerim

tepemizde yazıyor sık tekrarlanan öneriler  :wink:

Ayberk996 said:
Arkadaşlar oyunda mesela karşıdaki düşmaın basşına ağır bitr kılıç savuruyoruz ancak adam olduğu gibi yere düşüyor bunun yarine kafa kopsa fln.
Nasıl olurdu?
düşman kafana bir tane savursa senin kafayı uuçursa ve oyunda ölme olsa GAME OVER baby dese kabul edersen yapsınlar derim

ya zaten fizik kurallarına aykırı düşünsene elinde kılıç var ve hareket halindeki adama savuruyosun ve adamın kafası kopuyor ...!...

tamam kopmazda büyük bi yarık oluşur ve geberir aslında "can" sistemide gereksiz adama kılıçla geçirsen ölür ha tamam uzaktan vurursan belki sıyrılır

doğruya ne kafa kafa vacak kopması oyunu 6 yaşındaki kuzenim benden çok oynuyor. Çok küçük yaştaki oyuncuları var oyunun.

Vahşet ve Dehşet'i iliklerine kadar yaşamak istiyorsan Waz,Saw Serisi ve Teksas Katliamı gibi filmleri öneririm.
Bu arada aynı öneri;
"Vurdummu Kafası Kopsun" konusu alt. yoğun olarak görüşüldü ve bazı Mount&Blade kullanıcılarının yaşına uymayacağı için pek beğenilmedi.

Dark Sword said:
Vahşet ve Dehşet'i iliklerine kadar yaşamak istiyorsan Waz,Saw Serisi ve Teksas Katliamı gibi filmleri öneririm.
Bu arada aynı öneri;
"Vurdummu Kafası Kopsun" konusu alt. yoğun olarak görüşüldü ve bazı Mount&Blade kullanıcılarının yaşına uymayacağı için pek beğenilmedi.
ayrıca iyi bir haberim var.Bugün 22.40 ta Atv'de teksas katliamı var.

hattori hanzom yok benim çift elli savaş kılıcım var oda bi halta yaramıyor
kill bill'i izleyince oyunda olsun istemek ayıp olmaz ama oyunun alt yapısı bunu mümkün kılmıyor
kalkan bile kırılmazken (sapasağlam yere düşüyor) bunlar hayal

bir kafa kesene bir bacak bedava. ayrıca 2 bacak fiyatına 3 bacak da koparabilrsiniz. eğer calradia kartını kullanıyorsanız ve en az 2 kol kopardıysanız çekilişe katılabilirsiniz. çekilişi kazanana 100 litre kanlık alışveriş çeki veriyoruz.

guzel yazmsssında barbarlık ozellıgı olsa ıyı olurdu hakkaten hile ac gıbı barbarlık dıye bısey olsa oyun daha zevklı olur adama kılıc sallıyorm adam ah dıyo sankı sey edıyorm  yada mızrak ıcınden gecıyo sonra bısey yokmusgıbı gerı cıkıyo sacma yanı o anlamda olablr kucukler de o modu kapalı oynar tabı ıstıyorsa :grin:

ridvan95 said:
doğruya ne kafa kafa vacak kopması oyunu 6 yaşındaki kuzenim benden çok oynuyor. Çok küçük yaştaki oyuncuları var oyunun.
bunu hani başlangıçta ayarlardan açıp kapayamazmıyız zaten kanı gösterme diye bi seçenek var neden vahşet fln gösterme olmasın?

Ayberk996 said:
ridvan95 said:
bunu hani başlangıçta ayarlardan açıp kapayamazmıyız zaten kanı gösterme diye bi seçenek var neden vahşet fln gösterme olmasın?

zamanında bi oyun için yapmışlardı
bkz:resident evil
fakat pek tutmamıştı hatta oyun baya gerilemişti

Metehannica said:
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,49508.0.html

+    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,49653.0.html

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom