Kadir Mısıroğlu Ruh Çağırma Seansı ve M. Kemal İle Diyalog

Users who are viewing this thread

-Skywalker-

Adam tarihçilikte master yapmış, hiç araştırma falan yok direk bağlantı kurmuş. Ben de Napolyon ile temasa geçiyorum :grin: İzleyin, yorum size kalmış. Adnan Oktar'ı özleyeceğiz beyler bu gidişle...

Hahahhaha komedi bu adam ya.Bu arada BanırlordcuJohn ciddi değilsin değil mi?

BanırlordcuJohn said:
Yaşayan tarihtir. :cool: Allah razı olsun kendisinden. :wink:

Tabi oğlum yaşayan tarih, adam bizzat konuşuyor tarihi kişiliklerle, direk temasa geçiyor. Diğer tarihçiler fatal error. :grin:

Sultan Alparslan said:
Hahahhaha komedi bu adam ya.Bu arada BanırlordcuJohn ciddi değilsin değil mi?
Ciddiyim kaç kere konferansına uğradım osmanlıca derslerim için.(İstabulda'yken bi ara.)

Hazır konu açılmışken şu videoyuda paylaşayım.Adamı fena rezil etmişler  :razz:

Sultan Alparslan said:
Tek bir videosuna bağlı kalma kardeşim yanındakilerin hepsi sol görüşlü. :wink: (Bi tane de ben koyim.:grin:)

BanırlordcuJohn said:
Sultan Alparslan said:
Tek bir videosuna bağlı kalma kardeşim yanındakilerin hepsi sol görüşlü. :wink:
Bazı videolarını izledim,adamın yaptığı tek şey Rıza Nur'un Rusya'da yazdığı "Hatıratım" adlı bir kitabı alıp konuşmak.Ha bu adam Karl Marx'a bile cin diyor orası ayrı  :razz: :razz:

Ayrıca elinde cumhuriyet dönemine ait bir sürü belge var yalan değil canlı izlemişliğim vardır.(Mükümmel osmanlıca,arapça,biraz da fransızca,farsça'sı vardı hatırladığım kadarıyla.)(Bana göre adam gibi adamdır-kendi düşüncem.)Çok zeki bir kişidir o kadar belgeyi nasıl bulmuş çözmüş değilim hala.

Sharingan no Kakashi said:
Şu adamın bildiğinin 3te 1 ine sahip olmadan nasıl eleştirebiliyosunuz? Aslında haklısınız, sadece eleştirirsiniz.
Helal be kardeşim tam zamanında yetiştin.:grin:

Adam cinlerle konuştum diyor lan, hadi İslam mitolojisinde bu mümkün Eyvallah ama Mustafa Kemal ile sohbet etmek ne lan :lol: Adama yaptığı İnkılapların amacını bile sormuş, o da paşa paşa söylemiş üstelik :grin: Bi de kendi deyimiyle cehennemden "çağırttırmış" Adamın kendine ait kulları bile var. :lol: Beyler akşama Napolyon'u çağırıyorum, Waterloo'nun kaybedilmesinin gerçek sebebi öğrenicem, yarın sizlerleyim.

Şu adamın bildiğinin 3te 1 ine sahip olmadan nasıl eleştirebiliyosunuz? Aslında haklısınız, sadece eleştirirsiniz.

:roll: :roll:

Canlı yayında ruh çağıran bir adam bana komik geliyor.Adam bilgili olabilir ama ruh çağırırsan canlı yayında sana gülerler.

colombos said:
Canlı yayında ruh çağıran bir adam bana komik geliyor.Adam bilgili olabilir ama ruh çağırırsan canlı yayında sana gülerler.
Tamam sen haklısın kardeş. :lol:

BanırlordcuJohn said:
Ayrıca elinde cumhuriyet dönemine ait bir sürü belge var yalan değil canlı izlemişliğim vardır.(Mükümmel osmanlıca,arapça,biraz da fransızca,farsça'sı vardı hatırladığım kadarıyla.)(Bana göre adam gibi adamdır-kendi düşüncem.)Çok zeki bir kişidir o kadar belgeyi nasıl bulmuş çözmüş değilim hala.
Elindeki tek belge yukarıda da dediğim gibi Rıza Nur'un "Hatıratım" adlı bir kitabı.Ha ayrıca iyi sallamasyonca'yı da bilir yazmayı unutmuşsun.
Doğru,sallamayı çok iyi bilmediğimiz doğrudur

Sultan Alparslan said:
BanırlordcuJohn said:
Elindeki tek belge yukarıda da dediğim gibi Rıza Nur'un "Hatıratım" adlı bir kitabı.Ha ayrıca iyi sallamasyonca'yı da bilir yazmayı unutmuşsun.
Şimdi kendini cool zannediyosun dimi? Ya, tabi. Mustafa Kemal 6 Yaşında hafız oldu diyen Haydar Baş sallamıyor, bu adam sallıyor he? Bırakın bu işleri.

Sultan Alparslan said:
BanırlordcuJohn said:
Canlı görmeden konuşma.Git dinle derslerine katıl diyeceğim ama bunu sana inandırmak zorunda değilim sana kalmış birşey tabii.

Back
Top Bottom