Kaç yasindasýn???

• Thread starter Thread starter sharp_spike
  • Start date Start date

yasýn kaç?

• 5-12

Votes: 0 0.0%
  • 12-18

• 18-26

• 26-35

• 35-...

• Total voters
    0
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

sharp_spike

ben...ýýýmmm...15 yasýndayým :oops: ve bu özgür olmama engel :cry:neyse zaten oyunu almak için babasýnýn kartýný çalan bi ben varýmdýr :D

Valla ben 28 yaþýndayým ki buranýn en yaþlýlarýndaným herhalde :) .
Mazzadude: GO AWAY!! :evil:
First aid ile ilgili baþlýða da dadanmýþtý bu arkadaþ. Fransýz galiba. Nedir kardeþim bu ya?

barbaros said:
Valla ben 28 yaþýndayým ki buranýn en yaþlýlarýndaným herhalde :) .
Mazzadude: GO AWAY!! :evil:
First aid ile ilgili baþlýða da dadanmýþtý bu arkadaþ. Fransýz galiba. Nedir kardeþim bu ya?
öncelikle mazzadude'a söyledigin sözler için agzýna saglýk diyor,bu ve bunun gibi türkçe forumu isgal edenleri kýnýyoruz

Yaþýn önemi nedir arkadaþlar forum sayfalarýnda ortak zevkleri olan ve ortak konulardan konuþabilen insanlar buluþur týpký burasý gibi. Bence yaþlar arasýnda büyük farklar olmasý mutlu olunmasý gereken bir surum sonuçta bu iþin yaþa bakmadýðýnýn net göstergesidir.

Paladin said:
Yaþýn önemi nedir arkadaþlar forum sayfalarýnda ortak zevkleri olan ve ortak konulardan konuþabilen insanlar buluþur týpký burasý gibi. Bence yaþlar arasýnda büyük farklar olmasý mutlu olunmasý gereken bir surum sonuçta bu iþin yaþa bakmadýðýnýn net göstergesidir.
asýl amacým da buydu bi de biraz alakasýz olacak ama location yazarken sehri de yazýn

önemi nedir forum sayfalarýnda göstergesidir bakmadýðýnýn net göstergesidir öncelikle kaybolmus heralde!!!???

arkadas translation sitesinden laf çevirmis heralde :lol: :lol: :lol:
mazzadude:GO AWAY :evil:

görünen o ki en küçük benim :( her neyse 5-12 arasýný isaretleyen kim acaba :)

4 sene öncekini mi şimdikini mi söyleyeyim :lol: :lol: :lol: 89 doğumluyum diyip kurtulmak ve hortlattığın bu topic için sana teşekkür etmek ayrıca başarılarının devamını dilemek istiyorum :shock: :roll: :D

MUBAGS said:
ben 14 bu arada kuzenim de var o da 12 yaşında

MUBAGS şu ana kadar neredeyse her iletinle bir kuralı ihlal ettin. 2 günlük olan mute süreni biraz daha artırıyorum. Eğer döndüğünde forum kurallarına aykırı en ufak bir davranışını yakalarsam banlenmeni isteyeceğim.

Konuyu kililiyorum. Kendini illaki detaylarıyla tanıtmak isteyenler "Tanışmak kaynaşmak isteyenler buraya" başlığına yönelebilir.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom