Kısa zamanda bileginin hakkıyla tecrube artırmak - kazanmak (Hile olmadan!!! )

Users who are viewing this thread

iatalay

Recruit
    Merhaba arkadaslar... Oyun cok surukleyici ama tecrube kazanıp ordunu genisletmek cok zaman alıyor...
Ayni zamanda taninmıslikta zaman aliyor...Eger normal gorevlerden sıkıldıysanız...
Bir degisiklik: :D
Taktik su sekilde...
ilk baslarda birazda olsun ordu toplayin biraz yine gorev yapin...
kalkandır kilictır atdir eldivendir bas icin zirhtir hepsini bildiginiz yontemle toplayin
10000 e yakın dinarınız olsun
ve bi krala kiralık asker olun...
bu gerekli seyler zor degil zaten savasci olmaniz icin olmazsa olmazlar... Normalde de bunlari yapiyosunuzdur
ardindan ordunuzu dagitin... (Saka diil :D )
Ve nokta atisi da bu kisim: Dusman koyu yagmalayin siz tek oldugunuz icin karsi koycaklar... hepsini dogramaya hazir olun :twisted: ama
dikkatli bir sekilde geriye cekilerek ve kalkanı dogru kullanarak saldirin. her koyluyu oldurunce 38 tecrube kazanirsin..
Bu kadar cok oldurunce 38 carpi 'x' koylu sizin icin buyuk bir tecrube kazandirir... :lol:

Sonra köyün derebeyi gelsin esiri ol :lol:. Pek mantıklı değil :roll:. O duruma gelince de sonuna kadar savaşın arkadaşlar çünkü her durumda esirsiniz, en azından 5'ini indirir öyle esir olursunuz, daha iyi :twisted:...

Tabi moralin yuksek olmalı 8 e kadar ulasabiliyorsun oyle olunca cok rahat kaciliyor derebeyden...
Ama denk gelirse anide gecmis olsun tabi... :roll:
Ama tek kaybetcegimiz dinar.. (elimin kiri):D

Konu "Tecrübe Kazanma" konusu ama para olmadan ekipman, ekipman olmadan da Tecrübe kazanılamıyor :D. Size kendi Ticaret taktiğimi anlatacağım, gerçi bu var olan bir taktik ama bu şekilde yaparsanız daha rahat olursunuz ;). Keşke oyunda ticaret kervanı kurma olsaydı diyenler için kuramasak da işin ticaretini yapabiliriz...

Başlangıç için Ticaret yeteneğiniz en az 3 olsun. Grubunuz yaklaşık 20 kişi olsun ve bunlar atlı olsun. Hem hız hem de haydutlara kurban gitmemek için ;). Envanterinize 3 tane Yük Beygiri alın. 2,000 dinar biriktirin. Size en yakın şehre gidin ve oranın Ticari bilgilerini edinin. Mesela şöyle; "Tulga şehrinden Demir alıp Ahmerrad şehrine satarsanız 138 dinar kâr getirecek". Bu şehirden alabildiğiniz kadar demir alın. Az ya da çok fark etmez. Ahmerrad'a gidip bunları satın. Sonra Ahmerrad'ın Ticari bilgilerini edinin. Böyle böyle Ticaretten çok para kazanabilirsiniz. 2,000 dinar ile yola çıkıp 3 ay sonra 20,000 dinar ile Tulga'ya geri dönersiniz :D. Üstelik de pahalı zırh ve silahlarla :D... Fakat kâr için 75 dinardan az gelir getirmeyen malları almayın. Eğer kâr getiren mal yoksa komşu şehirlere gidin. Ve sakın gıda ürünlerinin ticaretini yapmayın...

Benim en çok kullandıgım 2 tane güzel taktik var:
1.si Curaw şehrinden bolca demir alıp başka şehirlere satmak.(Curaw da 40 dinara demir almışlığm var öbür şehirlerde 300-400 inar civarı satarsınız)
2.si Dhrim şehrine demirci açmak ve Curawdan aldıgımız demirleri oraya koymak.
Bu 2 taktik çok iyi para kazandırır.(Heleki ticaret beceriniz 10 ise tadından yenmez)

Arkadaşların söylediği önerilerilere katılıyorum.

Ben daha çok oyuna başladığımda kendime kurduğum rpg havasını turnuvalarda kendimi göstererek kullanıyorum.
ilk oyuna başladığımda  arenalarda hem karakterimi geliştiriyor, turnuvalara rastlarsam da kazanabilirsem güzel paralar elde ediyorum. böylece çevredeki insanlar beni tanımış, zenginleşmiş ve güçlenmiş oluyorum..

İyi oyunlar.

iatalay said:
    Merhaba arkadaslar... Oyun cok surukleyici ama tecrube kazanıp ordunu genisletmek cok zaman alıyor...
Ayni zamanda taninmıslikta zaman aliyor...Eger normal gorevlerden sıkıldıysanız...
Bir degisiklik: :D
Taktik su sekilde...
ilk baslarda birazda olsun ordu toplayin biraz yine gorev yapin...
kalkandır kilictır atdir eldivendir bas icin zirhtir hepsini bildiginiz yontemle toplayin
10000 e yakın dinarınız olsun
ve bi krala kiralık asker olun...
bu gerekli seyler zor degil zaten savasci olmaniz icin olmazsa olmazlar... Normalde de bunlari yapiyosunuzdur
ardindan ordunuzu dagitin... (Saka diil :D )
Ve nokta atisi da bu kisim: Dusman koyu yagmalayin siz tek oldugunuz icin karsi koycaklar... hepsini dogramaya hazir olun :twisted: ama
dikkatli bir sekilde geriye cekilerek ve kalkanı dogru kullanarak saldirin. her koyluyu oldurunce 38 tecrube kazanirsin..
Bu kadar cok oldurunce 38 carpi 'x' koylu sizin icin buyuk bir tecrube kazandirir... :lol:
güzel olmuş ama asıl amaç onun içinde ytaşamak sen eğer oyunu normal bitirirsen kimse önünde durmaz kalradyanın yıllar süren savaşı 2dakkada bitermi düşün bence :D:D:D

Back
Top Bottom