Ilk okulda sinif arkadaslarimin ogle yemeklerini caliyordum. Haha.
ben yuvarlanarak iniyordum. Ciddiyimcarrier said:Merdivenden üçer beşer iniyordum. Bir gün çok kötü düştüm o gündan sonra eşek kadar oldum hala merdivenlerden çıkıp inerken merdivene bakıyorum. Nedense merdivenden gözümü kaçırınca dengesiz ve düşecekmiş gibi hissediyorum. Çok garip bi doktora mı görünsem ne?
Bence bu aptalca değil zekice. Hani başkasının olduğu için kullanmak doğru değil ama yine de bu fikri bulanı tebrik etmek lazım. Çocukken 100 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.İşbara Alp said:İnşaat için çimento torbaları gelmişti mahallede hırsız polis oynarken onu sis bombası niyetine kullanıyoduk![]()
Krdşm 2023'te lozanya antlaşması bitince Türkiye istediği kadar para basabilecek ve aton bonbası üretebilecek. Amarika ziyonizt uşakları yavudi ajanları güçlenmemizi istemiyor Kardşm.Felix said:Ben hala düşünüyorum. Neden dolar basıp dış piyasaya sürmüyoruz ki xdSuqLaT said:Türkiye borçlarını neden daha çok para basıp ödemiyor diye düşünürdüm.
niye bitiriyosun şimdi ben dvm etcektmTatar! said:Zamanla sigara tüketimi çoğalacak fitne artacak ve herkes uyuşturucu bağımlısı olacak.Sonra çat diye 3.dünya savaşı başlayacak ardından güneşin batıdan doğuşu seyir edicek sonrada yer ve gök birleşecek sonrada kıyamet ve finiş insanlığın sonu bitkisel hayat.