Küçük yaşta yaptığınız yada düşündüğünüz aptalca şeyler! V2

Users who are viewing this thread

Igg Cerberusguard

Knight at Arms
Team: Barbarians
WBNWVCWF&SM&B
Birkeresinde okulda sınıftayım,beni sevmeyen bi çocuk ile 1-2 tane arkadaş bi tane kağıt dağıtıyolardı ama beni sevmeyen çocuk kağıdı bir türlü bana vermedi.Kağıtta birşeyler yazıyordu bende çok önemli sandım çocukta 1 tane kağıt kalmıştı onuda çalmıştım.Meğerki bi kızın doğum günü için para topluyolarmış.

Quartius Gracilis

Grandmaster Knight
Team: Romans
Aklıma geldide 11 sene önce the punisher isimli oyunu oynamıştım.
Sonrada önünde kuru kafa işareti olan tişörtü arayışım  :cry: ne günlerdi.

Aurelia Vorax

Knight
Sınıf başkanıydım sınıfca yapacagımız kavgalarda yumruk atmam gerekıyordu yoksa başkanlık gıderdı mecburen kavga edıyordum sucu olmuyan cocuklara vuruyordum.
Çünkü ben başkandım başkan güçlü olmalıydı  :mrgreen:

colombos

İnşaatın 3.katından kumun üstüne atlardık. Bugünlere gelmem bir mucize

Caput Groggus

Knight at Arms
WB
Maymunlardan korkardım. Televizyonda dolaşırken cennet mahallesi çıkmıştı, tam da maymunlu bir sahne vardı. İnanılmaz korktum gece rüyalarıma falan girdi o dizi. Bi 5 sene boyunca o diziden hep korktum izleyemedim :grin: Çocukluk travması hala izlerken çekiniyorum. :smile:

carrier

Merdivenden üçer beşer iniyordum. Bir gün çok kötü düştüm o gündan sonra eşek kadar oldum hala merdivenlerden çıkıp inerken merdivene bakıyorum. Nedense merdivenden gözümü kaçırınca dengesiz ve düşecekmiş gibi hissediyorum. Çok garip bi doktora mı görünsem ne?

Froila the Deerspanker

Veteran
carrier said:
Merdivenden üçer beşer iniyordum. Bir gün çok kötü düştüm o gündan sonra eşek kadar oldum hala merdivenlerden çıkıp inerken merdivene bakıyorum. Nedense merdivenden gözümü kaçırınca dengesiz ve düşecekmiş gibi hissediyorum. Çok garip bi doktora mı görünsem ne?
ben yuvarlanarak iniyordum. Ciddiyim

Quartius Gracilis

Grandmaster Knight
Olum ben babaannemin seccadelerini boynuma bağlayıp batmancıılık oynayan bi çocuktum bundan daha aptalcası olamaz herhalde  :lol:

Baddo the Worldly

Master Knight
WBNWVCWF&SM&B
İnşaat için çimento torbaları gelmişti mahallede hırsız polis oynarken onu sis bombası niyetine kullanıyoduk  :facepalm:

Boionius Tardigradus

Grandmaster Knight
WF&SWBNWVC
İşbara Alp said:
İnşaat için çimento torbaları gelmişti mahallede hırsız polis oynarken onu sis bombası niyetine kullanıyoduk  :facepalm:
Bence bu aptalca değil zekice. Hani başkasının olduğu için kullanmak doğru değil ama yine de bu fikri bulanı tebrik etmek lazım. Çocukken 100 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

Caput Groggus

Knight at Arms
WB
Evin yakınına büyük bir inşaat yapılacaktı. Kış olduğu için kocaman kum  yığını yapıp inşaatı yarım bırakmışlardı. Yağmur falan da yağınca sertleşmişti. Biz de o yığının içine büyük bir delik açmış mağara niyetine kullanıyorduk.

Octavia Dolorosus

Count
WBNW
Felix said:
SuqLaT said:
Türkiye borçlarını neden daha çok para basıp ödemiyor diye düşünürdüm.
Ben hala düşünüyorum. Neden dolar basıp dış piyasaya sürmüyoruz ki xd
Krdşm 2023'te lozanya antlaşması bitince Türkiye istediği kadar para basabilecek ve aton bonbası üretebilecek. Amarika ziyonizt uşakları yavudi ajanları güçlenmemizi istemiyor Kardşm.

Moras the Venal

Section Moderator
WBNWVCWF&S
Ayran da geleceğin içkisi olacak. Tüm biralar, şaraplar, votkalar tükenince insanlar ayranda teselli bulacaklar. O da olmazsa şalgam.

Quartius Gracilis

Grandmaster Knight
Zamanla sigara tüketimi çoğalacak fitne artacak ve herkes uyuşturucu bağımlısı olacak.Sonra çat diye 3.dünya savaşı başlayacak ardından güneşin batıdan doğuşu seyir edicek sonrada yer ve gök birleşecek sonrada kıyamet ve finiş insanlığın sonu bitkisel hayat.

Lodwin Ratcatcher

Knight at Arms
WF&SWBNW
Tatar! said:
Zamanla sigara tüketimi çoğalacak fitne artacak ve herkes uyuşturucu bağımlısı olacak.Sonra çat diye 3.dünya savaşı başlayacak ardından güneşin batıdan doğuşu seyir edicek sonrada yer ve gök birleşecek sonrada kıyamet ve finiş insanlığın sonu bitkisel hayat.
niye bitiriyosun şimdi ben dvm etcektm

Top Bottom