Köpekler

Users who are viewing this thread

köpekleri oldum olası sevmedim sevemedim hepsinden nefret ederim evinde köpek besleyenlerden bir o kadar daha nefret ederim elimde değil. :???:

Ben bütün hayvanları severim  fakat köpek almak isteseydim Golden Retriever veya Alaska kurdu mu ne varya bitane gözleri mavi,tüyleri beyaz siyah.Onları cok sevıorum...

benim kangalım vardı yavruydu köyde felan besliyorduk elimden balıkları alıp kaçıyordu :neutral:

ama ben dalmaçyalı severim tatlı oluyorlar

rojo diablo ile sir peter siz art arda mesaj atmayın kopuyorum biri anti nazi biri nazi. :grin:
sirpeterin rojo diabloya bir kastı varmış gibi duruyor.

sibirya kurdu.. Gözlerine aşığımmm

7008sibirya-kurdu1.jpg

benim bi tane vardı yavruyken almıştım..
evde oyuncak gibi oynardık ama yabancılara karşı hitler gibiydi.. bigün eve geç gelmiştim saat 3 gibiydi.. ev dublex, dış kapıyı biraz gürültüyle açmıştım, önce bikaç havlama sesi sonra dönüşten çıkarak üzerime bi atladı hırlayarak.. yahu karabasandan okadar korkmamıştım.. kolumu bi tuttlu tamam dedim gitti kol... zincirini bile koparmış.. dur kurt benim dedim.. hyavan biraz bocaladı sonra ısırdığı yeri yaladı.. hani garip masum bi vıyyıklama oldur ya.. bi pişmanlık.. kuyruk sallamaya başladı.. canım ya nasıl üzüldü..

G-UNİT said:
benim bi tane vardı yavruyken almıştım..
evde oyuncak gibi oynardık ama yabancılara karşı hitler gibiydi.. bigün eve geç gelmiştim saat 3 gibiydi.. ev dublex, dış kapıyı biraz gürültüyle açmıştım, önce bikaç havlama sesi sonra dönüşten çıkarak üzerime bi atladı hırlayarak.. yahu karabasandan okadar korkmamıştım.. kolumu bi tuttlu tamam dedim gitti kol... zincirini bile koparmış.. dur kurt benim dedim.. hyavan biraz bocaladı sonra ısırdığı yeri yaladı.. hani garip masum bi vıyyıklama oldur ya.. bi pişmanlık.. kuyruk sallamaya başladı.. canım ya nasıl üzüldü..
Aklıma Hun türkü Tarkan geldi xD Bahçeli bi evimiz olsa beslemicegim hayvan yok,para olsa aslan bile korum valla ama kaplan daha çok seviyorum... Hem hırsızda giremez xDDD ama senin dedigin gibi beni hırsız sanarsa kötü  :???: ben oldugumu anlayana kadar kopardıgı yeri yalasa ne fark etcek? :grin:

valla şansına kalmış bilader.. bol bol çorap koklat kokunu iyice alsın 1 kilometreden farkeder ona göre davranır :smile:

Tüm köpeklere hatta hayvanlara bayılırım.Sürüngen memeli farketmez.Allah nasip ederse yakında bi tane alman kurdu(alman çoban köpeği) almayı düşünüyorum.Yanına da bembeyaz bi kedi.Yavruyken alıştırırım onları  :mrgreen:
510435775.jpg
alman_kurdu.jpg
1113384174alman_coban_kopegi__6.jpg

Bende Alman Kurdu (Alman Çoban Köpeği) var.Yavru daha 1 aylıkken kendi bunun yemeğini yiyodu kedileride ne mal olduğunu bilmiyor tabi köpek yaklaştı kedinin yanından yemeğini yicek bir tırnak attı buna kedi bu hemen yanıma doğru koşmaya başladı daha küçük kedilerle baş edemiyordu 2.5 aylık şimdi kedi sokmuyor bahçeye kedilerde tellerin önünde durup yatıyor hayvanı sinir ediyorlar:grin:

Back
Top Bottom