lionelronaldo
Banned
Hangi köpek türlerini daha çok seviyorsunuz?
Mesela ben Sivas Kangalı
Mesela ben Sivas Kangalı
..... kafalı çin aslanı mı ?RojoDiablo* said:Chov-Chov severim (Çin Aslanı) Uyyyy Çok Tatlı
heh bende Alaska kurdu diyorum bu işte benim dedigim...G-UNİT said:sibirya kurdu.. Gözlerine aşığımmm
Aklıma Hun türkü Tarkan geldi xD Bahçeli bi evimiz olsa beslemicegim hayvan yok,para olsa aslan bile korum valla ama kaplan daha çok seviyorum... Hem hırsızda giremez xDDD ama senin dedigin gibi beni hırsız sanarsa kötü ben oldugumu anlayana kadar kopardıgı yeri yalasa ne fark etcek?G-UNİT said:benim bi tane vardı yavruyken almıştım..
evde oyuncak gibi oynardık ama yabancılara karşı hitler gibiydi.. bigün eve geç gelmiştim saat 3 gibiydi.. ev dublex, dış kapıyı biraz gürültüyle açmıştım, önce bikaç havlama sesi sonra dönüşten çıkarak üzerime bi atladı hırlayarak.. yahu karabasandan okadar korkmamıştım.. kolumu bi tuttlu tamam dedim gitti kol... zincirini bile koparmış.. dur kurt benim dedim.. hyavan biraz bocaladı sonra ısırdığı yeri yaladı.. hani garip masum bi vıyyıklama oldur ya.. bi pişmanlık.. kuyruk sallamaya başladı.. canım ya nasıl üzüldü..