kukla17
Recruit

Bazen insanlar yeni bir yerde yeni bir hayata başlamak ister .Bunun nedeni ya yaşadığı hayattan sıkılmasıdır yada yaşadıklarından daha farklı bir hayata ait oldukları içindir. Örneğin ben şuan ki hayatımı hiç bir zaman benimseyemedim bazılarını göre sahip oldurum aile için çok şanslıyım bazılarına göre ise çok şanssız bir insanım peki bana göre ben şanslımıyım ? yoksa şanssız mı ? bunun cevabını bende bilmiyorum aslında etrafımda ki insanlara şanslı olduğumu söylerim ama gerçeğin ne olduğunu bende bilmiyorum.Kendim ile ilgili bildirim tek şey iyi bir dost oldurum ama aynısını dostlarım için söyleyemem Çoğu arkadaşımın dertlerini dinler çözüm bulmaya çalışırım çözüm bulamasam bile derlerine ortak olurum ama ne yazık ki aynısını bana yapan arkadaşım yok bir derdimi anlatmak istedirimde ya kulak arkası ederlar yada önemsemeden dinlerler yada şu sözleri derler '' he kral sensin , sen ne dersen o , bir git başımdan seninle mi uğraşıcam ya '' gibi şeyler kullanırlar yanıma konuşmak için gelen kişilerin geliş sebepleri ise 1 : Ya derdi vardır paylaşmak içini dökmek ister ( Benden başka kendilerini dinlicek kimse yok diye ) 2 : Etrafta benden başka kimse olmadığı için can sıkıntısından benimle konuşur 3: Birşey istemek için gelirler 4 : Uzaktan beni tek görünce canımın sıkıldığını düşünüp yanıma gelirler ( Ama benim için değil kendileri içinde değil içlerinden gelen bilmedikleri bir içgüdü ile gelirler sanki onlara ihtiyacım varmış gibi ) Bazılarıda msn ve facebook'ta ileti atarlar.Bunun sebebi ise ya kimse yoktur ya o içgüdü yüzünden bana ileti yazmaya mecbur hissettikleri için bazıları bir süre sonra artık msn'ye gizli girer ben açıksam çevrimdışı gösterip istedikleriyle öyle konuşur sanki ben o kişilere bana mesaj atın diyorum hem kendileri atıyor hemde benden kaçıyorlar.Bu hayatın bana göre olmamasının bir sebebi daha var bu ise hayatımın başkaları tarafından belirlenmesi geşmişte yapamadıkları bazı şeyleri benim hayatım üzerinde gerçekleştirmek benim hayatımı kendilerine hediye edilmiş yeni bir hayat gibi görüyorlar ve şekillendiriyorlar eğer başarılı olamazsam kızgın bir ejderha nasıl ağzından ateş püskürtüyorsa aynı şekilde laflar söylüyorlar hem kendi başarısızlıklarının hemde benim onların istediği şeylerde ki başarısızlarımın hırsını benden alıyorlar. Geçmiş hayatlarında ki yapamadıklarını bende tekrar denemelerinin yanında birde geleceklerini bana göre planlıyor sen şunu yapınca bunu yapıcaz yok sen okulunu bitir sonra biz köşemize çekilicez kalan işlerimizi sen yap.Bu anlattıklarım bana yapılan psikolejik baskıların bir kısmı sadece.Bazen geliyorlar niye düşüncelisin bir sorunun varsa bizimle paylaş ama gerçekten umursadıkları için sormuyorlar gerçekten ne sorunum olduğunu düşünseler benim hayatım hakkında düşünürler ve gerçek sorunun kendileri olduğunu anlarlar.kendilerine iyi aile imajı vermek için psikolog yardımı aldırırlar böylece başlarından atarlar iş oldu bitti derler.yaptıkları yetmiyor gibi birde psikolog yardımı aldırıyorlar ister istemez sorunlu bir insan olduğumu düşünüyorum beni tedavi etmeye çalıştıklarına göre birde millete hava atmak için beni istemerim bir okula gönderdiler oysa benin istedrim ve kazandırım bir lise vardı.Gönderdikleri lisede başarız oldum sınıfta kaldım ve kızgın ejderha ortaya çıktı.Ertesi yıl sınıfı mı geçtim bu sefer melek oldular bu sene ise zor seçtikdikleri bölümde elimden geldiğice çalıştım ama 4 zayıf getirdim bir tane yaz sınavlarında verdim 3 tane kaldı.Sordum hocalara ortalaman 2'den fazla ise 3 dersten sorumşı olarak lise 3 geçersin dediler bende haziran sınav sonucunda okuldan atıldım dedim cevap olarak bir sene kalmışsın diye 3 zayıfla geçemiyorsun oldu. Ben geçtim demişim çünkü geçtiğimi sanmıştım ama kaldım ve atıldım ve daha söylemedim korkuyorum çünkü ejderhanın ateşi gibi olan kötü sözlerinden aklıma bilet alıp gitmek geldi buralardan uzaklara sonucu kötü bile olsa kendi hayatımı çizmeye ama aklıma şu soru takıldı ya gerçekten beni seviyor ve üzülürlese o zaman ne olucak napıcağı mı hiç bilmiyorum sizce ben napıyım ?
Git başka yerde yaz burası insanların kişisel sorunlarını yazdığı bir yer mi diye sorarlar işte cevabı forumlar insnaların sorunlarını çözmeleri için yapılmıştır bu forumda oyunla ilgili sorunlar vardır.Bunun dışında sorunları olanlar içinde konu dışı açılmıştır yani bunu yapmaya hakkım var
Git başka yerde yaz burası insanların kişisel sorunlarını yazdığı bir yer mi diye sorarlar işte cevabı forumlar insnaların sorunlarını çözmeleri için yapılmıştır bu forumda oyunla ilgili sorunlar vardır.Bunun dışında sorunları olanlar içinde konu dışı açılmıştır yani bunu yapmaya hakkım var