Joku uusi leffa mainostaa itseään kilpailun kautta

Currently viewing this thread:

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
tai jotain. Sain tällaisen viestin:

Petu said:
Hei,

Ajattelin, että sinua sekä foorumin käyttäjiä saattaisi kiinnostaa Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Jari Tervon yhteistyönä tekemä tragikoominen lyhytelokuva Lajinsa Viimeiset, joka kertoo IT-tukihenkilön edesottamuksista tietotekniikan maailmassa.

Lajinsa Viimeiset on rajoja rikkova elokuva, jota kriitikot eivät vielä ole nähneet. Fujitsun tuottama elokuva on Jari Tervon esikoiskäsikirjoitus ja elokuvaa tähdittää mm. huippunäyttelijä Jussi Vatanen. Elokuva on katsottavissa ilmaiseksi osoitteessa: http://www.lajinsaviimeiset.fi/?_sSID=oe9a2irt.

Hienon elokuvaelämyksen lisäksi katsojilla on mahdollisuus osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa Fujitsun Lifebook AH530 -kannettavan tietokoneen.

Uskon, että elokuva ja kilpailu olisivat foorumin käyttäjien mieleen ja olisikin hienoa, jos haluaisit antaa myös heille mahdollisuuden tutustua elokuvaan.

Mikäli haluat vinkata aiheesta foorumin käyttäjille, olisi mukavaa, jos pystyisit käyttämään juuri oheista linkkiä: http://www.lajinsaviimeiset.fi/?_sSID=oe9a2irt. Tämän uniikin linkin avulla pystymme nimittäin näkemään kuinka viesti on levinnyt sosiaalisessa mediassa ja kuinka ihmiset jakavat viestejä eteenpäin internetissä.

Halutessansi voimme myös informoida sinua lisää asiasta, kuten esimerkiksi kertoa kuinka juuri sinun julkaisemasi viesti on levinnyt ihmisten keskuudessa. Tätä dataa voit tulevaisuudessa käyttää esimerkiksi foorumin markkinoinnissa.

Ystävällisin kevätterveisin,
Salli Jokinen
SoSe Oy

SoSe Oy on sosiaalisen median palveluoperaattori. Tarjoamme kiinnostavia sisältöjä jaettavaksi eri sosiaalisen median kanavissa. Lähtökohtana on, että viestin/uutisen sisältö on relevantti sen vastaanottajalle ja siten mielekäs asia jaettavaksi eteenpäin. Mikäli ette halua vastaanottaa viestejä aiheista joiden uskomme kiinnostavan lukijoitanne, niin vastatkaa tähän viestiin "ei kiitos". Lisätietoja antaa SoSe Oy:n toimitusjohtaja Tiina Uusitalo [email protected]
 

Temuzu

Marquis
WBM&BNWWF&SVC
Pitääpä katsoa, vähän hapokasta alkaa katsomaan lukion tunnilla samalla kun edessä höpötetään jtn Tulenkantajista.  :lol:
 

Egoist XIV

Grandmaster Knight
M&BWB
Ei kannata tuhlata aikaa. Paskaa 4 minuutin pätkissä ja jokaisessa vitutusta herättävä intro edessä.

Comrade Temuzu said:
Pitääpä katsoa, vähän hapokasta alkaa katsomaan lukion tunnilla samalla kun edessä höpötetään jtn Tulenkantajista.  :lol:
Äidinkielen kurssit ovat paskaa eikä tunneilla kannata mädäntyä enempää kuin on pakollisten kurssien läpipääsemisen kannalta välttämätöntä.

 
Top Bottom