andrew Banned Old Guard May 2, 2009 #2 trainer'a gerek yok ki trainer niteliğinde birçok hile mevcut zaten. sağ üst köşede arama butonuna hile yaz bulursun
trainer'a gerek yok ki trainer niteliğinde birçok hile mevcut zaten. sağ üst köşede arama butonuna hile yaz bulursun
andrew Banned Old Guard May 2, 2009 #4 yapmak istediğin hile trainerlık bir hileyse sanırım para ve karakter güçlendirmedir.. onlarıda import export ile 2 dakikada en üst seviyeye ulaştırabilirsin.. import export diye arama yap yukardan
yapmak istediğin hile trainerlık bir hileyse sanırım para ve karakter güçlendirmedir.. onlarıda import export ile 2 dakikada en üst seviyeye ulaştırabilirsin.. import export diye arama yap yukardan
Oguzhan Grandmaster Knight Old Guard May 2, 2009 #5 öyle deme ya askerleri CTRL+X ile yükseltmek için trainer şart ayrıca keşke olsa ama maalesef uzun aramalarım sonucunda hiç bulamadım
öyle deme ya askerleri CTRL+X ile yükseltmek için trainer şart ayrıca keşke olsa ama maalesef uzun aramalarım sonucunda hiç bulamadım
OSMANLI Banned May 3, 2009 #6 Oguzhan doğru soğluyor trainer yapma pragramları var araştırın belki bulursunuz
Pirate_tr Knight at Arms May 3, 2009 #7 yav bu hileler yetmiyormu size? bence bir kez crtl x yapın oyunun zevki kaçıyor.
Oguzhan Grandmaster Knight Old Guard May 3, 2009 #8 o kişinin zevkine göre değişir. Ben de hilesiz çok sakin ve sıkıcı buluyorum mesela
cixmert Banned May 3, 2009 #9 Tek kişi 80 kişilik devriyelere Lord lara giriom Hile Sayesindee Yırtıom