Tirdezan said:Şunu şöyle sitelerde yapmayın, gidin bir merkezde yaptırın, hoş sadece denemek istiyorum diyorsanız yine yapın tabii. Ben 150 çıktım mesela ama pek inandırıcı bulmuyorum bu testi. Ciddi ciddi öğrenmek isteyenler bir merkeze gitsin.
dragos said:Tirdezan said:Şunu şöyle sitelerde yapmayın, gidin bir merkezde yaptırın, hoş sadece denemek istiyorum diyorsanız yine yapın tabii. Ben 150 çıktım mesela ama pek inandırıcı bulmuyorum bu testi. Ciddi ciddi öğrenmek isteyenler bir merkeze gitsin.
Ben küçükken gitmiştim, şerefsizler sonucu vermeden kayboldular ortadan. Meğer bir araştırma yapıyorlarmış, belli yaş grubundaki çocukların IQ'ları falan filan. Tabi şimdi böyle bir şey olsa davaya boğarım onları...
Tirdezan said:dragos said:Tirdezan said:Şunu şöyle sitelerde yapmayın, gidin bir merkezde yaptırın, hoş sadece denemek istiyorum diyorsanız yine yapın tabii. Ben 150 çıktım mesela ama pek inandırıcı bulmuyorum bu testi. Ciddi ciddi öğrenmek isteyenler bir merkeze gitsin.
Ben küçükken gitmiştim, şerefsizler sonucu vermeden kayboldular ortadan. Meğer bir araştırma yapıyorlarmış, belli yaş grubundaki çocukların IQ'ları falan filan. Tabi şimdi böyle bir şey olsa davaya boğarım onları...
Ben de 3. sınıfta, belki bilen olur devlete bağlı Bilim ve Sanat Merkezleri var çoğu ilde, bunlar 2.-3. sınıf çocukları mülakatlardan geçirirler, üstün yetenekli sıfatıyla 12. sınıfa kadar orada çeşitli derslere katılmasına imkan tanınır, 5. sınıfta 10. sınıf konusu falan görürsünüz. Neyse orada testlere katıldım ve kazandım, iq'um 130'un üstündeymiş, tam olarak söylemediler. Test yapacaksanız bu benzeri merkezlerde yapmak lazım.
dragos said:Tirdezan said:dragos said:Tirdezan said:Şunu şöyle sitelerde yapmayın, gidin bir merkezde yaptırın, hoş sadece denemek istiyorum diyorsanız yine yapın tabii. Ben 150 çıktım mesela ama pek inandırıcı bulmuyorum bu testi. Ciddi ciddi öğrenmek isteyenler bir merkeze gitsin.
Ben de 3. sınıfta, belki bilen olur devlete bağlı Bilim ve Sanat Merkezleri var çoğu ilde, bunlar 2.-3. sınıf çocukları mülakatlardan geçirirler, üstün yetenekli sıfatıyla 12. sınıfa kadar orada çeşitli derslere katılmasına imkan tanınır, 5. sınıfta 10. sınıf konusu falan görürsünüz. Neyse orada testlere katıldım ve kazandım, iq'um 130'un üstündeymiş, tam olarak söylemediler. Test yapacaksanız bu benzeri merkezlerde yapmak lazım.
BİLSEM mi? Bende girmiştim oraya ama devamlı gitmedim. İki sene gittim ayrıldım kendi isteğimle
Tirdezan said:Şunu şöyle sitelerde yapmayın, gidin bir merkezde yaptırın, hoş sadece denemek istiyorum diyorsanız yine yapın tabii. Ben 150 çıktım mesela ama pek inandırıcı bulmuyorum bu testi. Ciddi ciddi öğrenmek isteyenler bir merkeze gitsin.
George Carlin said:ortalama bir insanın ne kadar aptal olduğunu düşünün, şimdi de insanların yarısının bundan da aptal olduğunu düşünün
Nihbrin said:Boş iş. Gerçek test böyle bile değil. Kendinizi kandırmayın 130 140 çıkınca olm atomu parçalarım havasına girmeyin.
dragos said:Nihbrin said:Boş iş. Gerçek test böyle bile değil. Kendinizi kandırmayın 130 140 çıkınca olm atomu parçalarım havasına girmeyin.
Aynen. Dünyadaki borun %60'ı da Türkiye'de ama kullanmayınca bir işe yaramıyor mesela. Aynı mantık
dragos said:Nihbrin said:Boş iş. Gerçek test böyle bile değil. Kendinizi kandırmayın 130 140 çıkınca olm atomu parçalarım havasına girmeyin.
Aynen. Dünyadaki borun %60'ı da Türkiye'de ama kullanmayınca bir işe yaramıyor mesela. Aynı mantık