iftira at görevi yapamadım yardım lütfen

Users who are viewing this thread

ya arkadaslar ben nordlarda oynuorum kral ragnar bana iftira at gorevı verdı . nasıl yapacagımı anlamadım suvarılerden bırıne mektubu ver o ulaklık yapsın dıyor ama yapamadım bı yardım etsenız

aga resım atamıorm yazanı acıklayayım

Kral ragnar sana kral harlaus'un, kont pelegnar vasalını sürmesi için kandırmak uzere sahte bir mektup verdi. Praven şehri civarına gitmen ve mektubu svadyalı şövalyeler askerlerinden birine vermen ve onu şehire ulak olarak yollaman gerekiyor

görev bu

Pravene az sayıda askerle git. Ama içine girme. Görünmemeye çalış. Sonra askerlerinin arasından en yüksek rütbeliyle konuş "bla bla mektubu götür ve masa koy" sonra oradan hızlıca uzaklaş ve askerlerinin yakalanmaması için dua et.

Benim anladığım Praven'in yanına gidip Grup sekmesini açıp oradan Svadyalı Şövalye ile Konuşup(Belli olur zaten konuşma) Yakalanmaması için dua etmen :grin:. Tabii Şövalye ile konuşurken görevi batırırsan onur kazınıyorsun ama kralla ilişki mahvoluyor.
Størtbeck said:
Pravene az sayıda askerle git. Ama içine girme. Görünmemeye çalış. Sonra askerlerinin arasından en yüksek rütbeliyle konuş "bla bla mektubu götür ve masa koy" sonra oradan hızlıca uzaklaş ve askerlerinin yakalanmaması için dua et.
+1

Back
Top Bottom