Idei despre un viitor mod istoric romanesc

Users who are viewing this thread

Alexandru_cel_Mare

Sergeant at Arms
Clau,
Harta e excelenta, dar mie tare teama ca mai e de lucru rau la ea...
Ma gandeam sa intram in detalii, sa facem fiecare vale mai importanta, fiecare munte mai important si sa asezam orasele cu mare grija.

Daca vrei, trimite harta sa o "puric" un pic.  :grin:
 

Alexandru_cel_Mare

Sergeant at Arms
Multe planuri, multe idei, pana la urma nu a iesit nimic, cel putin pana acum...

Am decis sa iau lucrurile pe cont propriu. Am inceput sa lucru singur, in paralel cu modulul meu fantasy Terra Aeterna, la un modul istoric romanesc. Nu pot sa dau un termen limita la cand va iesi. La un momentdat insa, veti juca o versiune alpha timpurie. Sunt presat de timp si de viata in toate directiile. Nu vreau sa ma grabesc, un mod bun se face in timp. Cine stie... Voi updata periodic acest topic cu imagini si cu noutati.

Cateva lucruri pe care le veti vedea aproape sigur in modul:
- manastiri, biserici fortificate
- ciobani calatori de la care jucatorul va putea cumpara produse
- muzica romaneasca autentica, veche...
 

SeRgYu

Sergeant at Arms
WB
Eu pot ajuta cu backgrounduri pentru inventory sau main menu si cu texturi + ceva python codding
 

horiacodrea

Sergeant at Arms
Alexandru_cel_Mare said:
Clau,
Harta e excelenta, dar mie tare teama ca mai e de lucru rau la ea...
Ma gandeam sa intram in detalii, sa facem fiecare vale mai importanta, fiecare munte mai important si sa asezam orasele cu mare grija.

Daca vrei, trimite harta sa o "puric" un pic.  :grin:

o idee ar fi ca modul sa se desfasoare doar pe teritoriul romaniei avand fiecare judet cu un city si mai multe sate(plus forturi si manastiri fortificate). fiecare judet sa fie o factiune in sine iar periodic sa apara cate o invazie turca, tatara etc(ceva asemanator cu ce se intampla in Native expansion mod , invazia dark knights) iar in timpul invaziei factiunile romane sa se alieze temporar (ceva in genul asta este realizat in diplomacy mod). scopul final ar fi unificarea. desi asa ceva ar avea nevoie de o harta foarte bine pusa la punct.
 

SeRgYu

Sergeant at Arms
WB
Cred ca ar fi frumos, dar o invazie ar insemna foarte multe scripturi bine puse la punct :???:

PS: Yeee pot posta din nou  :lol:
 

Sucubus

Veteran
  Salut. Sint extrem de incintat de idee si sper ca in final sa fie pusa in aplicare. Iubesc Warband si ador ideea unui mod romanesc. Sper sa reusiti si sa scoateti modul.

As vrea sa va ajut, dar din pacate nu am cu ce, imi pare rau. Tot ce pot face este sa va urez mult noroc si succes.

Cezar.
 

Alexandru_cel_Mare

Sergeant at Arms
Ideea oricum a cam murit in fasa, din pacate si motivul este cat se poate de simplu:

Nu avem oameni care sa faca modele.

Armuri pentru Ungaria, pentru Otomani, pentru Tatari si altii se gasesc. Armuri pentru Tarile Romane, din pacate nu prea. Eu am gasit ceva intr-adevar ce s-ar potrivi, am folosit in Terra Aeterna, dar intr-un mod fantasy iti permiti niste chestii - intr-unul istoric, nu prea.

 

Arcas Nebun

Section Moderator
M&BWB
  Acum Alex, sa-ti zic ceva. Sincer sa fiu, nu cred ca are rost sa pierzi timp cu un mod romanesc. Unu la mana, nu suntem multi, deci modul tau nu va avea succes, iar doi la mana, nu stiu in ce masura se mai joaca single player-ul. Ce pot sa te sfatuiesc! Cauta o nisa. Cauta ceva ce va atrage pe multi (mai ales in multiplayer - un exemplu ar fi MM Mod), aduna o echipa mica si da-i drumul. Moduri care adauga armuri si schimba harta sunt cu zecile. Nu stiu daca va atrage pe cineva (bineinteles, un mod despre romani ar fi okay, l-as juca cu cea mai mare placere). Te sfatuiesc sa te joci cu scriptarea (ca modele si texturi gasesti garla) si sa incerci sa adaugi ceva nou (ai observat ca inca nu exista un mod cu o poveste inchegata si ramnificata?). Eu unul nu am timp de modare dar un sfat acolo pot sa trantesc. :smile:
 

Alexandru_cel_Mare

Sergeant at Arms
  Acum Alex, sa-ti zic ceva. Sincer sa fiu, nu cred ca are rost sa pierzi timp cu un mod romanesc. Unu la mana, nu suntem multi, deci modul tau nu va avea succes, iar doi la mana, nu stiu in ce masura se mai joaca single player-ul. Ce pot sa te sfatuiesc! Cauta o nisa. Cauta ceva ce va atrage pe multi (mai ales in multiplayer - un exemplu ar fi MM Mod), aduna o echipa mica si da-i drumul.

Nu stiu ce sa zic,
Un mod romanesc care sa se ocupe de toti Balcanii cred ca ar avea succes... exista si jucatori turci, si jucatori maghiari, bulgari, sarbi, ucrainieni, care l-ar juca. Single player-ul se mai joaca, stai linistit.

Defapt, de cand am luat Warband, eu nu stiu daca am intrat de doua ori pe multiplayer. Multiplayerul e aproape ca orice shooter, in single ai tactica, diplomatie, strategie, etc. Daca ar fi un Multiplayer de genul World of Warcraft, da, probabil atunci as juca. Defapt, atunci cred ca toti ar juca Multiplayer. :smile:

E greu sa strangi o echipa, si cel mai greu e sa gasesti pe cineva sa faca scripting si modelling.
 
*** adica nu se mai joaca singleplay??? :!:
eu nu am intrat niciodata pe multiplayer (joc pirat - fara licenta)...

nu sunt genul de persoana care da bani pe jocuri.....
 

Alexandru_cel_Mare

Sergeant at Arms
Mai sunt....

Dar repet, avem nevoie de cineva care stie sa faca armuri in Wings3D... sau macar sa retextureze niste armuri mai vechi... de toate celelalte pot sa ma ocup personal, asta una habar nu am sa o fac.
 

Alexandru_cel_Mare

Sergeant at Arms
Ieri nu am avut de lucru si am incercat sa retexturez un costum, ideea era sa obtin un costum popular romanesc cam din zona Banatului...

Rezultatul, departe de a fi finalizat, il puteti vedea aici. Mai e de lucru, de adaugat niste detalii la partea inferioara ("fustanela"):Opinii, sugestii, critici... sunt deschis...
 
Top Bottom