I.Muradın İntikamı

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Merhaba arkadaşlar bu başlığı başka yerde görmüş olablirsiniz.O konuya başka hesapla açmıştım yanlış olmuştu şimdi yapıyorum.
SENARYO
-------------
Orhan gazinin ölümüne geçen Murad han balkanlarda ve anadoluda egemenlik kuramak istiyordu.ilk olarak balkanlarda Edirneyi alıp orayı payitaht yaptı.ARTIK I.Muradın İntikam vakti geldi
Krallıklar
-----------------
1-osmanlı
2-bizans(tabikide :grin:)
3-memlük sultanlığı
4-bulgar krallığı
5-yunan krallığı
6-rus çarlığı YADA k.roma germen(Siz karar verin)
-------------------------------------------------------------------
Özellikler
-------------
yeni harita (öneren olursa sevinirim yada haritacı olmak isteyen özelden mesaj atsın)
yeni trooplar
yeni kral yüzleri
yeni itemler(Ender Oğuz kardeşimize teşekkürler.)
Diplomacy vardır(hatta kralın veya lordun ordusuna katılma vardır)

Birazda Resim

A21kzp.png
=Osmanlı acemisi

djOGvV.png
  = soldaki müsellem sağdaki akıncı

1PJgpp.png
  = osmanlı azabi

rLO2Da.png
  = yeniçeri muhafizi

Gn90aV.png
  = Ağaların ağası yeniçeri ağası

p465gr.png
  = Yeniçeri Kemankeşi

W27o2E.png
  = EL SALLA

DAHASI GELCEKTİR BUDA DAHA BİKAÇI

Not:Arkadaşlar modu tek başıma yapıyorum ekip yapabilirz bu mod için ekibe katılmak isteyen bna iletsin

Başarılar emeklerine değecektir eminim fakat Osmanlı modu yeterince yok mu ? Onuda geç hepsinde aynı zırhları ve silahları hatta çoğu konuşmayı bile aynı görmek zorunda mıyız lütfen kişisel algılama çünkü bir genelleme yapıyorum neyse bitmeden eleştiri yapmak istemem ama İnşallah diğer ülkelerin zırhlarını veya daha yeni başka başka özelliklerini değişik görürüz.  :roll:

Arkadşlar tek başına yapmak zor oluyor bi ekip kuralım kaplamacı haritacı olur mesaj atın yapalım bu modu.Eğer yok kimse gelmicekse mod biraz uzun süre içnde çıkar.

OğuzKağanTR said:
Arkadşlar tek başına yapmak zor oluyor bi ekip kuralım kaplamacı haritacı olur mesaj atın yapalım bu modu.Eğer yok kimse gelmicekse mod biraz uzun süre içnde çıkar.
Moda hiç bir şey eklememişsin.Ottoman modun al moduna koy.Emek hırsızlığı yapıyorsun.

Hasan paşa said:
OğuzKağanTR said:
Moda hiç bir şey eklememişsin.Ottoman modun al moduna koy.Emek hırsızlığı yapıyorsun.

İzin aldım kendisine sor istersen.Bilip bilmeden insanları suçlama
Bak bide yeni şövalye zırhları eklncek.

Bence devam etmelisin güzel bir mod çıkabilir ama izin almanı taktir ettim çünkü yarın öbür gün kendi çizdiğim zırhlar ile bir mod çıkartıcam eğer benden izin alınmadan yaptığım zırhlar kullanılırsa emeğim çöp olur bir teşekkürü az görmemek gerek. ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR  :!:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom