i love turkish kebabs

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

andrew4238

Banned
like i said there awsome i got my first one when i went to france on the left bank in paris you guys are awsome keep it up

bu konuyu niye gündeme getirdin diyceksinizde türkçe forumda böyle bi mesaj ilgimi cekti ve komiğime gitti :D
2005 ağustosta yazılmış bu.. eğer şimdi yazılsa 1324124 cevap alırdı o zamanlar m&b hayran kitlesi 20 kişiymiş :D

andrew said:
bu konuyu niye gündeme getirdin diyceksinizde türkçe forumda böyle bi mesaj ilgimi cekti ve komiğime gitti :D
2005 ağustosta yazılmış bu.. eğer şimdi yazılsa 1324124 cevap alırdı o zamanlar m&b hayran kitlesi 20 kişiymiş :D
Andrew'e her yönden gelmişler önüne gelen konuyu hortlatıyor konu dışındada bazı konuları diriltmiş  :? Evet gelmişler ona

abim tamam niye mesaj atıyon cixmert diğer hortlattığın konularada yazdım YETER ARTIK Şah-Egemen gibi davranıyorsun  :evil:

Heavy_Sabre said:
heee konuyu hortlattın mutlu oldun mu bari??
oldum
madem hortlamasından rahatsızsın neden post atıp canlı tutuyosun?
SaldıraY said:
1 post 1 posttur öyle deme
gün başına 5 post ortalaman var benimki 1.5 fazla ötme (1 post 1 posttur diye post kastığımı söylerken bile post kastığını anca senin gibiler yemez ;) ! )
Vasili said:
andrew said:
Andrew'e her yönden gelmişler önüne gelen konuyu hortlatıyor konu dışındada bazı konuları diriltmiş  :? Evet gelmişler ona
konu dışında dirilttiğim 2 konu var onlarda [oyun] kategorisinde yani sakıncası yok.
burdada tek bu konuya mesaj yazdım buda diriltmek değildi sizin boş eleştirileriniz diriltti konuyu eğer rahatsız olduysanız susar cevap yazmazsınız konu ölür bu kadar basit ;)

başka itirazı olan?

::karalord:: said:
Bence ilginç bir konu.Türk forumunda...
evet bence de öyle. ve m&b ile alakası da yok türk kebaplarını beğenmiş arkadaş :)
bende bu yüzden bir post yazdım da bazıları rahatsız oldu..
he bu arada.. türkçe forumda m&b dışında yazan herkese post kasıyor diyosunuz ya hani..
andrew4238 ve maelstorm konu dışı muhabbet etmişler hadi onlara da post kasıyor diyin banı yiyin :D
maelstorm'u neden banlamamışlar o zaman post kasıyor adam aaa bak andrew4238'i türkiyeye davet etmiş banlayın!

andrew said:
Heavy_Sabre said:
heee konuyu hortlattın mutlu oldun mu bari??
oldum
madem hortlamasından rahatsızsın neden post atıp canlı tutuyosun?
SaldıraY said:
1 post 1 posttur öyle deme
gün başına 5 post ortalaman var benimki 1.5 fazla ötme (1 post 1 posttur diye post kastığımı söylerken bile post kastığını anca senin gibiler yemez ;) ! )
Vasili said:
andrew said:
konu dışında dirilttiğim 2 konu var onlarda [oyun] kategorisinde yani sakıncası yok.
burdada tek bu konuya mesaj yazdım buda diriltmek değildi sizin boş eleştirileriniz diriltti konuyu eğer rahatsız olduysanız susar cevap yazmazsınız konu ölür bu kadar basit ;)

başka itirazı olan?
saksıyı az daha çalıştırsaydın üyelik tarihlerini kıyaslar ve kimin gün başına daha çok mesaj attığını görürdün istesem şimdiye kadar knight olurdum

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom