I. European League [WFaS]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Rakowice

Grandmaster Knight
Ktftv.png

Kurallar

• Maçlar en az 8v8 şeklinde olacaktır.
• Her maç hakem tarafından oynatılacak ve her el sonu skorların resmi çekilecektir.
• Maç esnasında hakaret yasaktır.Uyarıya uymayan klan maçı hükmen kaybetmiş sayılacaktır.
• Her takımın bir ırk seçme hakkı vardır.
• Her 5 el sonrası spawn noktaları değişecektir.
• Maçlar 10 el sonrası harita değişecektir.
• Berabere biten maçlar 5 el aynı haritada devam edecektir.
• Maç esnasında T yasaktır.Her takımın 3T hakkı vardır.
• Humbara yasaktır.
• Maç başlamadan önce sunucu ve kameralar kitlenir.
• Maçı izlemek isteyen kişiler önceden PM yoluyla hakem ile konuşması gerekmektedir.

Tablo

1> Ceys-i Usret | - | - | - |

- : Kazanma
- : Kaybetme
- : Skor

Katılım için PM atınız.

Klan Adı : (Doldurunuz.)
Klan Tagı : (Doldurunuz.)
10v10 maçlara katıla bilir misiniz? (Doldurunuz.)
Maçlarda en az oynatabileceğiniz oyuncu sayısı : (Doldurunuz.)

Code:
[font=verdana][b]Klan Adı[/b] : 
[b]Klan Tagı[/b] : 
[b]10v10 maçlara katıla bilir misiniz[/b]?
[b]Maçlarda en az oynatabileceğiniz oyuncu sayısı[/b] : [/font]

Yaptığınız iş çok büyük bir sorumluluk istiyor. Daha önce bu şekilde birkaç girişim oldu fakat hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Bu işin zorluğunun farkına vararak hareket etmenizi tavsiye eder, başarılar dilerim.

berkil said:
Yaptığınız iş çok büyük bir sorumluluk istiyor. Daha önce bu şekilde birkaç girişim oldu fakat hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Bu işin zorluğunun farkına vararak hareket etmenizi tavsiye eder, başarılar dilerim.

Aynen katılıyorum, bir aralar adı lazım değil biri daha denedi böyle bir şey ama sonucu hüsran oldu. Osmanlı Delileri olarak bu tarz turnuvaları her şey kesinlik kazanmadan ciddiye almıyoruz artık. Umarız iyi bir İngilizce ve organizatörlük ruhuna sahipsinizdir, yoksa işiniz zor. Başarılar.

Daha Türk klanları arasında turnuva yapamıyoruz. Avrupa da neyin nesiymiş?

Fazla bir katılım beklemiyorum, hem WTL hemde ENL Spring olsun bütün oyuncuların hedefi artık tekrar Warband'e döndü. Tabii TaleWorlds'ün yeni çıkaracağı yapım bir sürpriz yaratamzsa.

Fazla bir talep beklemiyorum şahsen, ama yeterli katılım sağlanırsa sabitlenebilir. Başarılar.

Maçlar yeterli sayıda klan olduğunda başlayacaktır.Kendi sunucumuzda yapılacaktır.Yeni bir anket başlatılmıştır.Çarşamba günü anket sona erecektir.

Anket için:

Hiç yabancı klanlarla maç yaptınız mı bilmiyorum ama -dille alakası yok- yabancı klanlarla sürekli bir iletişimsizlik halinde oluyoruz. Ve de maçlarda lag sorunundan dolayı gerekse RF, gerekse RP gibi klanlar maçtan kaçıyor bizim Türk sunucusuna gelince. Daha aramızda yapamazken Allah aşkına, söyler misin? Nasıl Avrupa ligi yapacağız? Warband'le karıştırmayın şu oyunu, o kadar çok gelişmedi oyun.

Evet.

Bu kadar olumsuzluk da fazla olmuş ama hak ediyor gibi;

Birçok klan lideriyle uluslararası organizasyon için görüştüm.Herkes istekli ama devam eden ulusal ligleri yüzünden bu kararımızı erteledik.Şimdi sen hiç kimseyi tanımadan hiç bir olayı bilmeden ''ben lig yapucam'' dersen,kusura bakma ama bir adım bile ilerleyemezsin.Turnuvayı ulusal yapmaktan bahsediyorsun böyle bir lig zaten mevcut çok gönüllüysen ligi düzenleyen ile görüşüp bir şeylere yardım edebilirsin.

Şuan mevcut olan turnuva bittikten sonra bu turnuva aktif edilecek.Lig uluslararası olacağı zaman bazı yabancı klanlar ile görüşülüp öyle turnuva düzenlenecektir.

patiayak said:
Daha Türk klanları arasında turnuva yapamıyoruz. Avrupa da neyin nesiymiş?
Daha yeni Klan kurdun baksana Bryan ile Frobo bile yapamadı.Şablon ve sayfa tasarımı ile olmaz bu iş

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,220268.msg5277362.html#msg5277362
+1 diyecektim.

Kötü bir yorumda bulunmak istemiyorum ama şuan çoğu ulusal lig devam ettiği için organizasyonu yapan kimse buna vakit ayırmak istemiyordu ben sorduğum zaman ama umarım siz istekli bazı insanlar bulabilirsiniz.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom