GaziEmirPasa
Banned
geçen akşam teke tek purogramını izliyordum.ordinaryus Prof. dr. Reha Türkkan Hz İbrahim'in Sümerlerin Ur kentinde bir harip olduğunu,hakkında anlatılan öykülerin gerçek olduğunu hatta kendi inancı olan tek tanrılı dine uymadığı için orada bulunan putları kırıp sonra şehirden ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.Türkkan'a göre Hz.İbrahim ayrıldıktan sonra Musevilerin başına geçip Kenan diyarına gitmiş.Ardından gelen peygamberler de bir Türk devletindeki rahibin Türk olmasından dolayı Türk oluyormuş.yani Hz Muhammed de Türk'tü diyor.buna ek olarak peygamberin "Ben de Arabım ama Araplaşmış (sonradan Arap olmuş) Arabım" sözünü ekliyor.
siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?gerçi sayın yöneticiler piramitler konularını kilitlediler ama eski zamanların konularını burada tartışabileceğimizi düşündüm.
benim ne zaman gireceğim belli olmaz o yüzden birkaç top atışı daha yapayım da sonraki gelişimde karşılıklar tam olarak gelmiş olsun.
Sümerler Etrüskler Lidyalılar Frigler Mayalar İnkalar Mısırlılar Türk'tü.Yazı şehir medeniyet kanalizasyon din bilim (her türlüsü) astroloji ve çok daha fazlası Türkler tarafından bulunmuştur.
hadi iyi günleer
not:sayın Türkkan'ın sözlerini alıntılamaya çalışırken mişli geçmiş zaman kullanmam dalga geçmem ya da aklıma yatmamasından değil duyduğum birşeyi anlatıyor olmamdandır.
ne güzel gün bre
zaten Gök Tengri inancıyla İslamın aynı olduğunu iddia ediyordum şimdi hazreti peygamber de Türk çıktu iyi mi 
siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?gerçi sayın yöneticiler piramitler konularını kilitlediler ama eski zamanların konularını burada tartışabileceğimizi düşündüm.
benim ne zaman gireceğim belli olmaz o yüzden birkaç top atışı daha yapayım da sonraki gelişimde karşılıklar tam olarak gelmiş olsun.
Sümerler Etrüskler Lidyalılar Frigler Mayalar İnkalar Mısırlılar Türk'tü.Yazı şehir medeniyet kanalizasyon din bilim (her türlüsü) astroloji ve çok daha fazlası Türkler tarafından bulunmuştur.
hadi iyi günleer
not:sayın Türkkan'ın sözlerini alıntılamaya çalışırken mişli geçmiş zaman kullanmam dalga geçmem ya da aklıma yatmamasından değil duyduğum birşeyi anlatıyor olmamdandır.
ne güzel gün bre