Hile programcığı oluşturmak için yardım.

Users who are viewing this thread

Oguzhan

Grandmaster Knight
Ben de artık hile için tuşa basa basa parmakları zedelenmiş hilecilerden biriyim. Bunun içindir ki bir hile programcığı yapmak istiyorum. Bir kez bir forumda görmüştüm Metin 2 için, Bir tuşa basınca devamlı " tuşuna basıyordu. Bunun gibi programcıkların nasıl yapıldığını bilen var mı? Örneğin End tuşuna basınca CTR+X yapsa ve PgDwn tuşuna basınca devamlı farenin sol tuşunu tıklatsa falan. Özellikle asker geliştirmek için.

metin2 deki gibi bir sistem yapmak saçma olur ki bazen 1000 dinar yerine 10000000000 dinar alabilirsin

ne demek istediğini tam anlamadım ben diyorum ki örneğin 50 tane köylü var ordumuzda. Grup ekranından onları seçiyoruz. Sonra açıyoruz devamlı CTRL+X ve Fare sol tık yapacak hileyi 10-15 saniyede hepsini en yüksek rütbeye getiriyoruz. Sonra onlarla konuşup Bana kendinden söz et diyoruz ve orada da seviye basıyoruz CTRL+X ile nasıl :grin:

Oguzhan said:
ne demek istediğini tam anlamadım ben diyorum ki örneğin 50 tane köylü var ordumuzda. Grup ekranından onları seçiyoruz. Sonra açıyoruz devamlı CTRL+X ve Fare sol tık yapacak hileyi 10-15 saniyede hepsini en yüksek rütbeye getiriyoruz. Sonra onlarla konuşup Bana kendinden söz et diyoruz ve orada da seviye basıyoruz CTRL+X ile nasıl :grin:
ama aynı şeyi paraya uygularsan fazla kaçar diyorum bende senin 2. postta dediğin mantıklı

olsun ya fazla para göz çıkarmaz :grin: Neyse nasıl yapılacağını biliyor musun yada bilen birini biliyor musun?
Edit: DjEmre imzandaki alıntıya yarıldım ya :grin: Kullansam sakıncası olur mu senin için PMden söylersin.

Oguzhan said:
olsun ya fazla para göz çıkarmaz :grin: Neyse nasıl yapılacağını biliyor musun yada bilen birini biliyor musun?
Edit: DjEmre imzandaki alıntıya yarıldım ya :grin: Kullansam sakıncası olur mu senin için PMden söylersin.

Sana tavsiyem hileli oynama bak oyunun daha zevki çıkıcak. :wink:

Hilesiz oynadıktan bir süre sonra sıkılıyosun zaten...
Abi Trainer diyo beyler trainer türü şeyler nasıl yapabilirim diye

1- Eyvallah şimdi indirmeye çalışıyorum
2- Forumda böyle bir programvık var mıydı? Yoksa ve yapabilirsem koyayım mı? Koyarsam da Konu dışına mı Türkçe foruma mı koysam daha iyi olur?
@searcy: ben hilesiz sevmiyorum ya vaktim çok yok hileli daha seri oluyor.

cheat engine
hex editor
aynı işlevi görüyor
oyunun o an bellekdeki verilerini okuyor
sonra edit yapabiliyorsun ama uğraştırıyor

sağol da benim aradığım biraz daha basit bir program :grin: bir metin 2 forumlarına bakayım belki nasıl yapıldığını vermişlerdir programın :grin:

Ativan said:
Bu metin 2 online oynanan bir oyun değil mi? Yanlış mı biliyorum? Eğer öyleyse nasıl bu kadar pervasızca hilelerden bahsedilebiliyor?
Çünkü hilelilrer elini kolunu sallaya sallaya girip çıkıyo(bende onlardan birisiyim oradan biliyorum :grin:)

Ativan said:
Bu metin 2 online oynanan bir oyun değil mi?
Maalesef değil
bu ve bunu gibi (ko) warrock (online fps oyunlarıda revaçta)
oyun olmaktan cıkıp baya baya milletin eğlenmek yerine deli gibi kasıldığı sonra al 300 lira ver char'ı olaylarına girdiği
bir nevi ticaret işi buradan bir şeyler öğrenip gerçek hayatta ne kadar uygulanabilir o muamma

doğru ayrıca bir sürü kişi hile kullanıyor. Ama ben türk bir moderatörle konuştum (mod olduğundan eminim ama beni keklemiş olabilir) bu " hilesi kullananları banlıyormusunuz diye yok dedi :grin: neyse ya zaten aradım bulamadım metin forumlarını da kimse bilmiyor mu ya  :cry: keşke bilseydim hala parmaklarım ağrıyo :grin:

Fugi said:
Ativan said:
Maalesef değil
oyun olmaktan cıkıp baya baya milletin eğlenmek yerine deli gibi kasıldığı sonra al 300 lira ver char'ı olaylarına girdiği
bir nevi ticaret işi buradan bir şeyler öğrenip gerçek hayatta ne kadar uygulanabilir o muamma

Bunların farkındayım az çok aslında. Ama işin bu kadar ticarete döküldüğü bir ortamda hilenin bu kadar alıp başını yürümesi de daha ilginç.

Ativan said:
Fugi said:
Ativan said:
Maalesef değil

Bunların farkındayım az çok aslında. Ama işin bu kadar ticarete döküldüğü bir ortamda hilenin bu kadar alıp başını yürümesi de daha ilginç.
aslında metin2 nin hack shield'i falan olmadığı için millet çatır çatır hile kullanıyo ama warrock, knight ve SRO da shield ler olduğundan millet hack kullanamıyo

evet ve aslında biraz daha duyarlı oyuncuları ve moderatörleri olsa böyle olmayacak. Her mod'a günde 500-600 arası pm geliyormuş oyundan bunların anca 15-20si hile ihbarıymış. gerisi dalga geçmek amaçlı. Neyse ya Ativan abi sen de mi bilmiyorsun nasıl yapılcağını veya yazılcağını ? :S

Mount and Blade falan için istiyorsan bunun yapılabileceği en uygun programlar "makro" programları. Önceden hazırladığın bir makroyu belli başlı tuşlara atayabiliyorsun "tek seferlik çalışsın" ya da "sürekli çalışsın" şeklinde. Aklımda böyle bir programa ait bir isim yok ama makro programı falan diye aratırsan sonuca ulaşman olası.

Back
Top Bottom