Hile Kılavuzu (hile kullananlar için)

Users who are viewing this thread

djEmRe

Sergeant Knight at Arms
          KONTROL                                  NEREDE KULLANILIR?                            EFEKT

Ctrl + X                                                Çantada(Inventory)                            +1000 dinar (trial versiyonda çalışmaz)
Ctrl + X                                                Karakter Ekranında                              +1000 EXP (trial versiyonda çalışmaz)
Ctrl + X                                                Grup Ekranında                                  +1000 EXP (trial versiyonda çalışmaz)
Ctrl + W                                              Karakter Ekranında                              +10 Silah Yeteneği (tek elli, çift elli vb.)
Ctrl + Sol Tık                                        Haritada                                            Tıkladığın Yere Işınlanma
Ctrl + T                                                Haritada                                            Haritadaki Herkesi Görürsün (looters vb.)
F9                                                      Savaşta, şehir köy ve kalelerde              Yavaş Oyun
Ctrl + F9                                              Savaşta, şehir köy ve kalelerde              2x Yavaş Oyun (heralde)
Ctrl + F11                                            Savaşta, şehir köy ve kalelerde              Oyunu Duraklat/Devam Ettir
Ctrl + H                                              Savaşta, şehir köy ve kalelerde              Canınızı Doldurur
Ctrl + F3                                              Savaşta, şehir köy ve kalelerde              Karaktere zarar verir (canın 1/3 ü kadar)
Ctrl + F4                                              Savaşta, şehir köy ve kalelerde              Rastgele bir düşmana ağır zarar verir
Ctrl + Shift + F4                                  Savaşta, şehir köy ve kalelerde              Düşmanların 3/4 üne ağır hasar verir
Ctrl + F5                                              Savaşta, şehir köy ve kalelerde              Karakterinizi bilgisayar kontrol eder

http://strategywiki.org/wiki/Mount%26Blade/Cheats

edited..

ctrl+w +10 silah becerisi değil sadece + silah becerisi çünkü ilk yapışında 100'e çıkarıyor (eğer düşükse) sonra azalarak bir artış gösteriyor aynı bizim puanları verdiğimiz gibi ne kadar fazlaysa o kadar az bunu düzeltirsen iyi olur :wink: bu arada güzel rehber :smile:

ctrl + f5  karakter kontolünü cpu'ya veriyor
hadi git kendin dövüş diyorum düşmanın üzerine giderken birden geri dönmeler adam kılıç sallarken mal mal bakmalar beni öldürüyor

Bunları paylaşman bazılarımız için iyi olmuş ama şöle düşünüyorum mesela oyunumuzda çok güzel silahlar var
oklar var kılıçlar var ama bu hileleri kulandığımız zaman hem onları yapan editor e hemde oyunumuzun kurucusuna saygısızlık etmiş olmazmıyız mesela savaşta f-5 e basınca rakibimizin ölmesi ne zevki kalıyor yaptığımız damagelerin veya silah satıcısına gidince ctrl-x hemen en iyi zırh ne anlamı kalıyor

bot olarak düşman rakibimize bile saygısızlık :smile: bize 20 vurcağına 10 vurması
ve hile kulanınca kendimize olan saygımız.!

Şah-Eqemen said:
Bunları paylaşman bazılarımız için iyi olmuş ama şöle düşünüyorum mesela oyunumuzda çok güzel silahlar var
oklar var kılıçlar var ama bu hileleri kulandığımız zaman hem onları yapan editor e hemde oyunumuzun kurucusuna saygısızlık etmiş olmazmıyız mesela savaşta f-5 e basınca rakibimizin ölmesi ne zevki kalıyor yaptığımız damagelerin veya silah satıcısına gidince ctrl-x hemen en iyi zırh ne anlamı kalıyor

bot olarak düşman rakibimize bile saygısızlık :smile: bize 20 vurcağına 10 vurması
Duygusala bağlamaya gerek yok sonuçta oyun oynuyoruz burada. Tutmuşsun güzel silahlara saygısızlık yok kendimize saygısızlık vırt zırt saçmalama lütfen.

Şah-Eqemen said:

koyurtang sana katılıyorum. bu arada f-5e basıldığında adam öldürülmüyor.

Antifiriz_khergit said:
Şah-Eqemen said:

mesela kelimesinin anlamını bilmiyor musunuz? varsayım...

Antifiriz_khergit said:
Şah-Eqemen said:

Kusura bakma hiç rakibi hileyle öldürmedim sen benden iyi bildiğini kanıtladın . .

Back
Top Bottom