Hikaye Oluşturma...!

Users who are viewing this thread

baskankrmz

Recruit
Arkadaşlar bu konu daha önce varmıydı bilmiyorum varsa kusuruma bakmayın..

Bilmeyenler için amaç : Üstteki üye bir hikaye yazıyor siz devamını getiriyorsunuz... Fazla uzatmayalım (kısaca cıvıtmayalım)
Başlıyorum..

Gece birden uyandı. Baktı halen sabah olmamıştı yeniden yattı ve rüyalara daldı.

Rüyasında vefat etmiş annesini görüyordu. Annesi beya elbiseler içerisinde , elinde bir çiçek uzaktan bağırarak birşey söylüyordu fakat Abdurrahman annesinin dediğini duyamıyordu. Yavaşça yaklaştı. Annesi :

Beni özledinmi demişti.Ve bir anda  kapıdan ses gelir.'Kapıyı aç lan 'diye .Ve kapı kırıldı camdan atladı ve...

Negatrm B. said:
Elektrik direğinin üstüne oturarak hayatını kaybetti.
:lol:
Bir gün stripz kulübüne giden bir adam dibine kadar içki içmiş ve sarhoş olmuştu sonra...

Dudağı patlamış ve bir dişi kırılmıştı Abdurrahman'ın. Ne yapması gerektiğini bilmiyordu doğru düzgün. Sonradan düşündü ki...
EDİT: Yav Abdurrahman öldürülür mü?  :grin:

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,199345.0.html

İşleyiş olarak aynı zaten. Hem bu daha güzel, daha stabil. Burada ne yazdığınız belli değil.

Kız arabanın altındaydı. Kıza yavşamak adına şaka yapmayı düşündü. Arabayı bir anlığına hareket ettirircesine itti. Kız korkuyla altından çıktı. Bizimki gülüyordu...

O arada Kızın suratına balgam attı. Kız hem küfürler savuruyor hemde yüzünü eliyle siliyordu. Kız ustaya seslendi :

Back
Top Bottom