Nedense Turkce forum pek canli degil. Bir arkadasin teorisi Turk insaninin forum kavramindan cok da hoslanmadigi yonunde. Dogrusu hak vermiyor degilim; oyuna bayilan bircok arkadasim var ama -bildigim kadariyla- hicbiri foruma uye degil. Ilginc.
Yav oyunun başından kalkması zor..sonuna kadar hak veriom
emme bizim buraya yazıcaklarımız..oyun yapımcılarına ne kadar oyuna bağlı olduğumuzu gösterir...bu durumda daha sıkı çalışırlar(gaza gelirler)
bizde M&B'in hiçbizaman başından kalkamiiicamız tam sürüm bi oyunuyla karşılaşırız =)
ahhhh.bu forumu bırakalı aylar olmustu ama bi kere daha girip görmek güzel birseyama ben bu forumlarda gezerken çok daha az kisi vardı bu kesin her neyse gördügüm kadarıyla 0.632den sonra baya bi mod çıkmıs ve ben hepsini indirmeliyim
Yayinlanan mod tool'lari ne sekilde kullanmaniz gerektigini anlayinca -mumkun olan- degisiklikler gerceklestirmek o kadar da bas agritici bir islem degil.
Tabi model ve texture tasarimini bu isin disinda tutuyorum. O konu bambaska bir uzmanlik alani ve hic fikrim yok!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.