hic kimse post yazmiyor!

Users who are viewing this thread

Yine ben :???:

Nedense Turkce forum pek canli degil. Bir arkadasin teorisi Turk insaninin forum kavramindan cok da hoslanmadigi yonunde. Dogrusu hak vermiyor degilim; oyuna bayilan bircok arkadasim var ama -bildigim kadariyla- hicbiri foruma uye degil. Ilginc.

Bence Türkler Forumu Pek Sevmediğinden Değilde Oyunun başından Kalkmaması İle İlgili(en azından bende öle :razz: )

Yav oyunun başından kalkması zor..sonuna kadar hak veriom :razz:
emme bizim buraya yazıcaklarımız..oyun yapımcılarına ne kadar oyuna bağlı olduğumuzu gösterir...bu durumda daha sıkı çalışırlar(gaza gelirler)
bizde M&B'in hiçbizaman başından kalkamiiicamız tam sürüm bi oyunuyla karşılaşırız =)

ya kendi adıma konuşacak olursam;ingilizce foruma daha çok giriyorum.türkler hiç mod yapımıyla uğraşmıo ki.o yüzden de konuşacak konu çıkmıo...

ahhhh.bu forumu bırakalı aylar olmustu ama bi kere daha girip görmek güzel birseyama ben bu forumlarda gezerken çok daha az kisi vardı bu kesin :smile: her neyse gördügüm kadarıyla 0.632den sonra baya bi mod çıkmıs ve ben hepsini indirmeliyim :twisted:

Mod yazmak guzel de once iyi bir konu gerekiyor.

Yayinlanan mod tool'lari ne sekilde kullanmaniz gerektigini anlayinca -mumkun olan- degisiklikler gerceklestirmek o kadar da bas agritici bir islem degil.

Tabi model ve texture tasarimini bu isin disinda tutuyorum. O konu bambaska bir uzmanlik alani ve hic fikrim yok! :smile:

ya aslında texture un çok önemli olduğunu sanmıorum.yani aynı harita üzerinde haçlı seferleri modu oynamak da zevkli olurdu.

ayrıca hiç mod indirip oynadınız mı?(şimdi salakça bi soru gibi oldu ama ne düşündüğünüzü öğrenmek istedim)bence bazıları bayağı zevkli.

Batur Kaan said:
ya aslında texture un çok önemli olduğunu sanmıorum.yani aynı harita üzerinde haçlı seferleri modu oynamak da zevkli olurdu.

ayrıca hiç mod indirip oynadınız mı?(şimdi salakça bi soru gibi oldu ama ne düşündüğünüzü öğrenmek istedim)bence bazıları bayağı zevkli.

Mag.7, Arena ve bir de su tufekli modu oynadim, cok guzeldi :smile: Bir arkadasim da LOTR oynuyor, o da cok degistirmis oyunu.

Ama itiraf etmek gerekirse texture isi oyunun havasini tamamen degistirip, gormek istedigin atmosferi yaratmana ziyadesiyle yardimci oluyor...

Back
Top Bottom