Herhangi bir nesneyi silmek

Users who are viewing this thread

qaz1907

Recruit
modulesytemdeki module_items dosyasından herhangi bir nesneyi sildigimde hata alıyorum baska hangi dosyalara bakmam lazım mesela spice sildim ama build_modulde spice bulunamadı hatası aldım bunu nasıl düzeltebilirim bütün dosyaları tek tek acıp spice silmem mi lazım..

hacı troopsda zaten yokmus baska ornek olarak yine bazı silahları itemdan sildim yine hata aldım bu gibi nesneleri silmek icin ne yapmamız lazım

O nesneler silince hata verir çünkü başka yerde onlar referans gösterilir.Troop'lar üzerinde,in-game de,lordlarda,npclerde vs...Onun için bu itemi referans alan bütün heryerden silmen lazım.Bunun için silceğin silahın ismini ve id'sini kopyala,dosyalara teker teker gir Ctrl - f yap,o ismi arat çıkanı düzgün bir şekilde sil böyle böyle silersen hata çıkmaz.(benim bildiğim kadarıyla)

dedigin sekilde yaptım birkac silahın referanslarını sildim sonrada module_item danda sildim fakat yine oyunda silahlara rastladım.suana kadar bir modda nesne silen yokmu herkes nesneleri degistirerek mi yapiyor....

china battlefields modunda görüldüğü üzre tüm silahlar felan silinmiş, istersen o modun yapımcısından yardım alabilirsin.

Biraz geç olucak ama yanılmışım dediğim gibi silinmiyormuş bu versiyonda modül sistemden module_items'e gir.Ordaki "itp_merchandise" gibi bir kod olması lazım eğer satılmasını istemediğin item varsa bu kodu kaldır.Ama trooplarda bu item varsa onlar yine kullanır sadece satılmaz..

Back
Top Bottom