1.5.8'de savaş yükleme süresi sıkıntılıydı. 1.5.9 da geçti sonra şehirlerdeki ticaret ekranını yükleme süresi sorunu çıktı. SSD'siz oynanamayacak mıyız oyunu? Harddiskim normal bir harddisk herhangi bir sıkıntısı yok.
Buna hayır diyebilirim beyim SSD anca kurtarıyor çünkü.SSD'siz oynanamayacak mıyız oyunu?
SSD'ler de çok pahalı TL'nin değeri kalmadığı için çok sıkıntı. Ama düzgün oynayabilmek için ssd gerektiren tek oyun bannerlord olmalı nasıl beceremiyorlarsa artık.Buna hayır diyebilirim beyim SSD anca kurtarıyor çünkü.
Bizim asıl sorunumuz bu zaten maalesef beyim ve elden gelecek birşey yok.TL'nin değeri kalmadığı için
Anlayacağın böyle bir şey yok, Rust'ın steam sayfasındaki sistem gereksinimlerine bakarsan adamların oraya ssd nin şart olduğunu yazmış olduğunu da görebilirsin.ssd gerektiren tek oyun
1.5.10'a ait sorun bu cidden tutarsız kasmalar mevcut menülerde.Ben de ssd olmasına rağmen inventory ekranları filan acayip bozulmuş 1.5.10da
Cinnet geçirmek için Fallout 4 veya Kingdom Come Deliverance oynamanızı öneriyorumdüzgün oynayabilmek için ssd gerektiren tek oyun bannerlord olmalı
Modsuz oynuyorum o yüzden alakası yok benimkiyle.Oyun bende HDD'ye kurulu SSD olmasına rağmen bilgisayarda HDDye kurdum zamanında. Bahsedildiği gibi aşırı rahatsız edici sıkıntılar yaşamadım pek. Sadece oyun ilk açıldığı zaman thumbnail olarak görsellerin arabelleğe alınması biraz sürüyor ama bir kez yapıldıktan sonra diğer menülerde probleme rastlamadım 1.5.9 içinde.
Şunu da söylemekte fayda var, modların hepsi optimize yazılmış şeyler değiller. Eğer çok fazla mod kullanıyorsanız, özellikle haritada vs takılma yaşama ihtimaliniz yüksek. Örnek vermek gerekirse benim Plague and Diseases modunun en ilk versiyonu bu şekilde fazla işlem yaptığı için late game içinde yavaşlığa sebep oluyordu. Sonra hallettim tabi. Yani oyunun sıkıntısı test ederken mümkün olduğunca Native olarak test edin. Mümkün olduğunca diyorum tabi çünkü modsuz oyunu oynayan sayısı baya azdır şu aralar