Hem tekli oyunda hem multiplayerda oyunun başında silahlarımızı seçebilelim.

İstediğimiz türde ekipmanlarla oyuna başlayabilmek...

• İyi olur.

Votes: 8 47.1%
  • kötü olur.

Votes: 2 11.8%
  • önemli değil.

Votes: 7 41.2%

• Total voters
    17

Users who are viewing this thread

Serak

Knight
Oyun bizi genelde aynı silahlarla başlatıyor. Ya crosbow-kalkan-kılıç üçlüsü ya da yay ve iki elli balta ile oyuna başlıyoruz. Halbuki ben iki elli silahları (bardiche, voulge, iki elli balta ve kılıç) iyi kullanan bir karakterle oynuyorsam iki elle kullanılan bir silahla oyuna başlamak isterim. Aynı şekilde mızrakla koltuklanmış kargı vuruşu yapan bir karakter meydana getirdiysem iyi kötü bir mızrak ve atla oyuna başlamak isterim. Ama yukarda belirttiğim gibi karakterler meydana getirsek bile genelde oyuna crosbow, dandik bir kalkan ve paslı bir tek elli kılıçla başlıyoruz.
Kısacası önerim hazırladığımız karaktere uygun silahları seçerek oyuna başlayabilmektir.

indirmek için link vermeniz mümkün mü? forumda mod yapımı ile ilgili sayfalara baktım bulamadım.

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,42586.0.html Burada knight'ın konusu var mod yapmak için gerekli programlar başlığı altında, 0.960 olduğuna bakma item editör map editör ve troop editör 1.011 de sorunsuz çalışıyor. (bir tek map editör hata mı veriyormuş neymiş arada, bilmiyorum)

istediğin türde ve karakterine uygun silahla silahla oyuna başlamak sonradan yeni ve daha iyi silahlar arayıp satın almana engel değil ki. Kendi adıma  önüne geleni biçip deviren ki elli balta kullanan bir barbar karakteri tasarlayıp crosbow ve tek elli kılıçla oyuna başlamak zaman kaybettirici ve can sıkıcı bir durum.
Bazı arkadaşlar troops ediitör programı ile bunun yapılabildiğini yazdılar. Söz konusu programı indirdim fakat kullanamadım. Konuyu açmaktaki amacım bu özelliğin oyuna eklenmesi hangi programla ne ypılacağını öğrenmek değil.

Back
Top Bottom