Help

Currently viewing this thread:

seby1983

Recruit
Salut , va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu acest joc mult mai bine . Il joc de ceva timp si pana acum , nu inteleg *** sa fac pace cu o natie aparte . Mai exact , acum sunt in razboi cu toata harta . *** pot sa rezolv aceasta problema . Multumesc !!
 
Esti in razboi pentru ca probabil aveai Right to rule prea mic (sub 30 ) cand ti-ai facut propriul regat. Cel mai bun mod sa faci pace este sa trimiti unul dintre companions pentru pace si imediat sa asediezi un oras de al lor. In timp ce asediezi orasul lor si solul tau ajunge la regele inamic sunt sanse mari sa accepte cererea de pace.

Sunt multi factori care influenteaza treaba asta, Right to rule, honour, cat de mare e factiunea ta, care este balanta de putere, cate victorii ai impotriva factiunii respective etc.
De asemenea daca o factiune este in razboi cu 2 alte factiuni , daca este si cu tine vor face pace app automat.

Hope it helps
 

seby1983

Recruit
Multumesc , am tot incercat sa trimit un companion cu un sol de pace . Dar nu gasesc aceasta functie . Te superi daca te rog sa imi explici si mie *** se procedeaza . Multumesc Anticipat !!
 
Spune-mi te rog, ce esti acum. Esti inca adventurer, lord sau rege?

Daca esti inca aventurier - vorbeste cu unul dintre lorzii inamici si spune-i ca vrei sa faci pace ( o sa-ti ceara bani)
La fel si pentru lord
Pentru rege fa *** am spus anterior
 

seby1983

Recruit
Salut , in momentul de fata , am 3 trei castele si sunt regele propriului meu regat . Nu sunt vasalul nimanui .
 
Atunci , te vei duce in castelul unde ai curtea regala, si ii vei spune ministrului tau ca vrei sa trimiti un emisar.
Alegi regatul unde vrei sa-l trimiti si selectezi sa oferi pace. Trebuie sa ai cel putin un companion in armata ta sa-l poti trimite.

Intre timp verifica Right to Rule in character report. Daca e mai jos de 30 mai trimite companioni in misiuni pentru a obtine, si de asemenea insoara-te.
 

seby1983

Recruit
Zilele acestea am mai cucerit un castel principal special pt a gasi acel ministru . Din pacate , in cele 50 de zile de joc nu am gasit nici un ministru . Ai idee , de ce ? trecand peste acest lucru , crezi ca poti sa imi spui si mie ce influenteaza " honour rating " , " Renown " , " Right to rule " .
 
Top Bottom