Heey!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

enginscin

Banned
arkadaşlar ben bir kaç mod indirdim fakat modlar native olarak çalışıyo yani sadece isim değişik direk native açılıyo yardım lütfen :!:

birleştirip söyleyeyim.

indirdiğin modun klasörünü,oyunu yüklediğin yerdeki modules klasörüne at.sonra oyuna girerken tepedeki şuanki senaryodaki nativeyi o mod yap.

Modu modulese atmadan önce modun dosyasının ismine bi göz at onu istediğin şekilde değiştir oyuna çift tikla orda seneryo seçme bölmesi var artık adını ne koyduysan onu seç oyuna gir olmassa gerisine karışmam.

( Hem napçan modları gir mp oyna daha zevkli. )

abi bu köpek paçamı öyle rahat bırakcak gibi değil dişli galiba  :mrgreen:

ya size 5000000 kere söyledim abartmayın diye dedim ya o kolay yolların hepsini denedim!

sildim yükledim ayarlarıyla oynadım hiç anlamamama rağmen  :lol:  ben bundan rahat kurtulamicaz gibi gözüküyo yaaaaa bişi dicem hep multide k*çıma arbalet atıyolar arkamı kollayacak bi adam yok mu  :mrgreen: şimdi silme yükleme hariç yol diyin bana

Hm. Bende fikir tükendi hacı ama k*çını kollama konusunda arkana ikinci bir ücretsiz bir kalkan al  % bilmem kaç oranında koruyor (30 du heralde) , gene zarar alıyorsun ama daha az  :mrgreen:

Dragonbone said:
Hm. Bende fikir tükendi hacı ama k*çını kollama konusunda arkana ikinci bir ücretsiz bir kalkan al  % bilmem kaç oranında koruyor (30 du heralde) , gene zarar alıyorsun ama daha az  :mrgreen:

eywallah :lol:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom