Heeey Türkler Canlanın!

Users who are viewing this thread

Ondorax

Recruit
Selam arkadaşlar..ya benim takip ettiim gördüüm ve bildiim kadarıyla bu oyunu dier ülkelerden oynayanların sayısı burdakinden daha çok..oyunu türkler,Armaan yaptı fakat türklerden nie bukadar az ilgi var anlamış deilim doorusu =) adamlar kedi köpek gibi mod yapıo coşuo biz nie böle kaldık? M&B ci çılgın türkler nerde? :grin: ya tabi oynamasınlar demiom oynasınlar ne gusel Armaan para kazanır geliştirir oyunu ama benim demek istediim Nerede Bu Türkler? :grin::grin::grin:

Moderatör kardeşim Maelstorm sakın yannış annama maksadım yannış bişii diil ama gördüüm kadarıyla pek seri deilsin :wink: version 0711 çıktı onuda duyur da kardeşlerimizi bilgilendir :wink:

Herkese Kolay Gelsin:wink:

Buraya o kadar az mesaj geliyor ki ben artık bakmıyorum bile. Arasıra göz atıyorum ingilizce bilmeyen arkadaşların sorularına falan cevap veririm diye. Türklerin mod yapmasını bırak bazen 4-5 gün tek bir mesaj atılmadığı oluyor. Ya oyun Türkiye'de çok az biliniyor ya da bizimkiler pek forum sevmiyor. Tam anlamadım. Yabancılar 50$ ödeyip aldıkları bir oyunu iyice oynayıp sonra bir de mod yapıyorlar veya yapılmış olanları yükleyip oynuyorlar. Biz her oyunu 3-5 YTL'ye alıp birkaç gün oynayıp kenara atmaya alışmışız galiba. Maelstorm da artık gözükmüyor pek çünkü bu kadar az mesaj olunca moderatör müdahalesini gerektiren bir şey yok ortada. Armagan'ın oyunu sadece ingilizce yapma kararı da doğru galiba. Türkçe yapmaya harcanacak zamana değmez gibi görünüyor. Belki yine de 1.0 sürümüne yakın çevirirler Türkçe'ye.

Çok haklısın usta ama burda yannış annama yani moderatörleri azarlamak gibi bi söz konusu yok ortada ve gerçekten epey ilgisizler ya bizim türkler ben hergün bakınıyorum forumlara hastasıyım oyunun bende katkıda bulanyım bi mod yapayım diorum ama bu yabancılar kadar tecrübem yokki..ancak harita yaparım şehirlerin adlarını deiştirim felam..herifler kendi armorlarını silahlarını felam yapıolar aşmışlar yani..ama bu oyunu tanıtmalı kardeşim...vede şu olayı söylemek isterim..(ben oyunu tabi satın aldım ama)şimdi satın alınmış olan oyun..CD Key elimizde dileim..bu CD Key ile kendi pc mi açtım..başkasına verince ondada açılıo...bu bir hatamı? bilerekmi yaptınız ki sanmıyorum..ve bu giderilmez ise bence para kazanamasın Armaan Kardeş =)

Kolay Gelsin M&B Forever :grin:

Bir CD key ile sana ait olan iki adet bilgisayara kurabilirsin. İki kere kurunca hakkın biter. 60 gün sonra yenilenir. Arkadaşına vermen kurallara aykırı. Bu arada CD keyini arkadaşına vermekle kendi ikinci hakkını bitirmiş oldun.

Galiba foruma katilma konusunda barbaros hakli, benim onca arkadasim oyunu alip sabahladi ama -bildigim kadariyla- foruma uye olan cok az.

Ingilizce forumda gorup de Turkce forumda da yazan elemanlar oldugunu gorunce sasiriyorum zira cogu guzel seyler yaziyor diger forumlarda; burada neden yazdiklarini anlamiyorum. Oysa ki ozellikle Ingilizce bilmeyen Turk kullanicilarin sorularina cevap almasi cok zor; sonucta birilerinin onlara yardimci olmasi lazim.

Back
Top Bottom