Hedeflerimiz

Users who are viewing this thread

Biliyorsunuz ki yarın okullar açılıyor. Aramızda liseye yeni başlayanlarda var , bu yıl mezun olup üniversiteyi kazanamayanlarda :) Bu eğitim-öğretim döneminde liseye veya üniversiteye girmeye çalışanların hedefleri neler bakalım :P

İsterseniz şimdiden hedeflerimizi yazalım ve temmuz ayında ne olmuş hep beraber görelim :)

Hayallerimdeki okul Kuleli Askeri Lisesi ama tercihlerime köy hizmetlerini yazacağım. Temmuzda tekrar bakalım nerelere gelmişiz :)

Eğer not ortalamamı 85 yaparsam babam bana istediğim ülkedeki istediğim konsere gitme ödülü verecek. Ben de kararımı verdim; Sonisphere 2011 İngiltere. Iron Maiden'ı canlı izlemek istiyorum. :) (Tabikide Sonisphere 2011 İstanbul'a da gidicem. :) Unirock belki.)

Bende Eğer  Çok İyi Puanlar Alırsam İngiliterede Üniversite Falan Okuyabilirmişim :P Hem İngilizceyi Geliştiririm Hem Farklı Kültürle Tanışırım Hemde Bu Konserlere Falanda Giderim :P

GhosTR said:
Bende Eğer  Çok İyi Puanlar Alırsam İngiliterede Üniversite Falan Okuyabilirmişim :P Hem İngilizceyi Geliştiririm Hem Farklı Kültürle Tanışırım Hemde Bu Konserlere Falanda Giderim :P
Beraber gidelim Azerbaycana İngiltere'ye falan :) Benimde var aklımda yurtdışı üniversitesi.

Notlarım çalışmadığım ve dersleri aksatarak girdiğim halde iyiydi. Bu sene çalışıp notlarımın ortalamasını 100e çıkarıp burs almayı planlıyorum. Eğer yaz tatilindede döner sermayeye seçerlerse değme keyfime :D 16 yaşıma bastığımdan o parayla paraşütçülük ve birkaç yabancı dil kursuna gitmeyi planlıyorum. Yabancı dilimi geliştirdikten sonrada toefla girip üniversiteyi yurtdışında okumayı ve türkiyeye bir daha dönmemekte sonraki planlarım.

valla istediğim liseye girdim.şimdi iyi bir arkadaş çevresi yapmak hedefim :P

Ulubatlı said:
Valla ben Astronomi, Arkeoloji veya Paleontoloji okuyacam.

Paleontoloji güzel Türkiye de paleontoloji yok diye biliyorum ? bizim arkadaş Amerika da okuyacaktı o bölümü yalan oldu vize çıkmadı..Referans ta gösterdi ama olmadı.
Zaten Türkiye de paleontoloji yapılcak yer yok (: o kadar eski değil topraklar

Back
Top Bottom