14.4 max zorluk. ben 2-3 kere felan yaptım fotoları da var. muharebe başında sallıyosun havaya bikaç tane tutarsa artıkexsaLvo said:özür dilerim usta özel konuya koyarım ayrıca 14.4 güzelmiş (H)
sadece 2-3 kere mi ?andrew said:14.4 max zorluk. ben 2-3 kere felan yaptım fotoları da var. muharebe başında sallıyosun havaya bikaç tane tutarsa artıkexsaLvo said:özür dilerim usta özel konuya koyarım ayrıca 14.4 güzelmiş (H)![]()
ya o 200-300 olcaktıSir Peter said:sadece 2-3 kere mi ?andrew said:14.4 max zorluk. ben 2-3 kere felan yaptım fotoları da var. muharebe başında sallıyosun havaya bikaç tane tutarsa artıkexsaLvo said:özür dilerim usta özel konuya koyarım ayrıca 14.4 güzelmiş (H)![]()
ben her savaşta yapıyorum
@SaldıraY : üstte 793 yazıyor![]()
bileğimin hakkıyla 2 kere 14.4 yaptım vallahi billahi. 1 tanesinde kergit atlı okçusu kaçıyordu peşinde 2 tane atlı yandaşım vardı sağ sol yapa yapa dolanıyorlardı bütün adamlar bitti tek o kaldı iyice gidiş yönünü hesapladım oku yolladım.Fugi said:ne olacakki kimse demesin ben bileğimin hakkıyla 14.4 yaptım diye düzgün açıyı ayarlayıp sallıyorsun