head show

Users who are viewing this thread

exsaLvo

Recruit
headshotc.jpg

Head Shot Show <3

exsaLvo said:
özür dilerim usta özel konuya koyarım ayrıca 14.4 güzelmiş (H)
14.4 max zorluk. ben 2-3 kere felan yaptım fotoları da var. muharebe başında sallıyosun havaya bikaç tane tutarsa artık :grin:

andrew said:
exsaLvo said:
14.4 max zorluk. ben 2-3 kere felan yaptım fotoları da var. muharebe başında sallıyosun havaya bikaç tane tutarsa artık :grin:
sadece 2-3 kere mi ? :lol: ben her savaşta yapıyorum :lol:
@SaldıraY : üstte 793 yazıyor :grin:

Sir Peter said:
andrew said:
exsaLvo said:
sadece 2-3 kere mi ? :lol: ben her savaşta yapıyorum :lol:
@SaldıraY : üstte 793 yazıyor :grin:
ya o 200-300 olcaktı :grin: o kadar cok yaptım ki artık canım hiç yapmak istemiyor yani ok bile atmıyorum :grin:

Fugi said:
ne olacakki kimse demesin ben bileğimin hakkıyla 14.4 yaptım diye düzgün açıyı ayarlayıp sallıyorsun
bileğimin hakkıyla 2 kere 14.4 yaptım vallahi billahi. 1 tanesinde kergit atlı okçusu kaçıyordu peşinde 2 tane atlı yandaşım vardı sağ sol yapa yapa dolanıyorlardı bütün adamlar bitti tek o kaldı iyice gidiş yönünü hesapladım oku yolladım.
ok benim yandaşların arasından geçerek kergit atlı okçusunun kafasına girdi..
kafadan vuruş
vuruş zorluğu 14.4

ilk yaptığım 14.4 tü hiç unutmam 5 ay oldu :grin:

14.4 bende vurdum 7 kere falan ama adam okçuydu meydan savaşlarında hele kergitlerde çok oluyor 14.4 ama tabiki en zor okla vururması zor olan atlı okçular tam vurucam geri dönüyorlar yoksa kargıcılar düz gidiyorlar zaten benim arkadaş birkere çok uzaktan hatta önünde dağ vardı oku sallama bir dikti 14.4 çaktı yani balına çakıyorsun genelde hem savaşlarda import export falan yapmadan 9 okçuluk kasmışsanız en az 250 okçuluk varsa kale kuşatmalarında ok genelde düz gidiyor ben kaleye teberle giriyordum aralarına okçuları indiriyordum ilk sonra benim oklarına merdivenin önünü koruyanlara teker teker kafa çakıyordum okum bitince zaten okçulardan 1 2 tane kalıyordu.
bu arada oklardan kaçmanın en kolay yolu özellikle arenada adam usta okçuysa daha kolay tam yayı gerdiğinde tam atçakken bir sol yapıyorsun sıyırıyor ama dandikse oklar arada sağ sola gittiği için yanlışlada olsa vurulabiliyosun

Back
Top Bottom