Hayatta var olma amacınız nedir?

Users who are viewing this thread

Ŧanrı said:
Bu soruyu benim sormam gerekiydu. İbadet etmeyecekseniz niye yaşıyorsunuz ki ölün  :meh:

Roffron Sherien said:
Belirli bir amaç olamaz. Ulaştığında hayat boş gelir. O yüzden doyumsuzluk var. Asla doymaz insan. Böyle yaşar. Amacı değil amaçları vardır. Sürekli değişir yenilenir.
Benim bir amacım yok. Sorunlarımdan biri de bu. Hayat çok boş geliyor. Yemek içmek eğlenmek o kadar boş ki mecburen yapıyorum. Depresyonla alakası var mı acaba?

Depresyon olabilir. Ya da kullandığın bir ilacın yan etkisi olabilir. Banada aynısı oldu. Böyle "intihar etsem ne etmesem ne" kafası yaşadım. sonra kullandığım ilaca baktım. Reçetede depresyona sokar, intihara kadar sürükleyebilir diyordu. Sonra ilacın dozunu düşürdüm.

Hayat boş geliyorsa en güzel olan şeyi yapacaksın. Hiçbir şeyi umursamayacaksın. Kendi yaşamına bakacaksın. Kafanı siyasi şeylere veya ilişki durumları ile bozmayacaksın. Bir nevi kendin dışındaki şeylere duygusuz kalacaksın. Sonra da kendine bir aktivite bulacaksın. Bunu dil öğrenmekten tut, spor (genelde dövüş sporları insanı uzun süre geliştirir veya fitness), comic booklara kadar götürebilirsin. Bir iki dizi film izleyip, onlardan etkilenip farklı bir uğraşa bile girebilirsin. Ulaşabileceğin şeylere hedef koymayacaksın. Ne kadar uğraşırsan uğraş daha da iyi olabilme imkanı olan birşeyi hedefin yap.
 
Hayatın amacı bence bir amacı olduğuna inanmak ve o amacı bulmaya çalışmak olabilir. Tıpkı bu konunun açılması gibi. Herkes kendi düşünceleriyle hayatın amacını yorumluyor. Fakat mutlak gerçeklik söz konusu olduğunda bunu kimse bilmiyor ancak iddia etmekle kalıyor.
 
? ? ? ? ? ? ? ? ? said:
:lol:

Edit: Sertity yanlış anlamış, kendisine değil soruya güldüm. Zira elimde olsaydı hiç doğmamış olmayı isterdim.

:grin: nerden bileyim. Yanlıs anlamış oldum. Öyle iletinin altına o şeyi atınca komik biseyler yazdiğimi düsündüm.
 
Back
Top Bottom