Hayat...

siz olsanız ne yapardınız?

• oğlanı gebertirim =@

Votes: 7 35.0%
  • kızı gebertirim =@

Votes: 4 20.0%
  • kıyamam =(

Votes: 2 10.0%
  • bırakırım ne hali varsa görsün..

Votes: 9 45.0%
  • atla otoyola.. :S

Votes: 1 5.0%
  • DİŞE DİŞ KANA KAN İNTİKAM İNTİKAM!

Votes: 6 30.0%

• Total voters
    20

Users who are viewing this thread

Dün çıktım çarşıya.. onu düşünüyordum.. onu.. biricik sevgilimi.. tam 3 yıl oldu onu göreli.. hiçbir saniyesini unutmam.. oturdum çay kahve içiyorum, mesaj attım "aşkım seni çok özledim" .. cevap geldi "bende seni aşkım.." tam parayı ödedim çıktım .. yürüyorum yürüdüm yürüdüm.. fakat o da ne?! karşıda oturan sarılmış 2 sevgili.. o değildir dedim yanlış görüyor olmalıyım olamaz hayır hayır hayır.. o.. değil mi? hayır o..  :cry: :cry: :cry:

zuhahahahha. komıkmıs ama ya. hangınız sanssız tarafsınız anlamadım kı. "senı ozledım askım" mesajından sonra aldatıldıgını ıkı dakıka ıcınde ogrenen sen mı, yoksa "senı ozledım askım" mesajından sonra aldattıgı ortaya cıkan o mu?
olur boyle seyler. kesfetme arzusu fılan ıste. hemen karsınıza cıkan herkese öldüm bittim demekten vazgecerek bu tur anketler acmaktan kurtulabılırsınız en azından. aynen devam.

Talemnar'a aynen katılıyorum. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sevgilinin tavrından ve senin buraya bu konuyu açmanda az çok tahmin edebiliyorum. O yüzden insanlara fazla güvenme derim. Ama iyide olmuş böyle olayların insanları tanımaya çok büyük faydası var. Bundan sonra yanlış kişilere inanmazsın umarım.

moruk konuyu buraya taşıman enteresan olmuş. böyle bir ergen konusu olmasına rağmen yazamadan edemedim.

yaşım 15-16 okulun heralde en güzel kızlarından biriyle takılyoruz ama ne aşk ne aşk.  sonra beni bi herifle aldattı (4-5 aydır birlikteydik).  1 ay boyunca telesekreterime ağladı (ciddiyim).  affettim, bir hafta sonra yine aynı herifle görmüşler :lol:  büyük yıkılmıştım.

bu hikayenin ana fikri nedir bilemedim.  ama şu yaşımda tekrar düşünüyorum affetmemin nedeni neydi diye...

tabii ki de kızın çok güzel olması ve o yaşta haftada en az 3 gün seks yapabilme lüksüydü  :mrgreen:

kıyaktı tabii, şimdi gülüp geçiyorum ama madde bağımlılığının adımlarını atmıştım o olayla...  yıkılmıştım olm, insanlara olan güvenim falan yerle bir olmuştu.  ama geçiyo tabii...

Allaha şükür ben de :grin:
Başta yaş dolayısıyla dedim de, 2 nedenden dolayı artık böyle düşünmüyorum. Hem zaten sırf kız değil genel olarak fazla arkadaşım olmaması(tabi 24 saatini bilgisayar başında geçirirsen olacağı bu :razz:), hem de bundan hiç rahatsız olmamam :grin:
tabi bir de benim yaşımda haftada bir sevgili değiştiren gerzekler var, onlar da bir referans noktası oldu benim için :smile:

lan, lan, lan...benzer bi durum yaşadım. Çok fena, çok. 3 yıllık temeli olan bir durum...insanı katil eder valla. Yapıcak birşey yok. Güzel bir trip lafı koy, bir daha da konuşma. 3 yıllık bir birlikteliğiniz varsa o kız seni sevmiştir, ve gelecekte köppek gibi dönücektir. Demedi deme....en azından benim durumumda öyle oldu. Öyle birşey olursa, kozlar sende. İnşallah olur.

Alea_Jacta_Est said:
Dün çıktım çarşıya.. onu düşünüyordum.. onu.. biricik sevgilimi.. tam 3 yıl oldu onu göreli.. hiçbir saniyesini unutmam.. oturdum çay kahve içiyorum, mesaj attım "aşkım seni çok özledim" .. cevap geldi "bende seni aşkım.." tam parayı ödedim çıktım .. yürüyorum yürüdüm yürüdüm.. fakat o da ne?! karşıda oturan sarılmış 2 sevgili.. o değildir dedim yanlış görüyor olmalıyım olamaz hayır hayır hayır.. o.. değil mi? hayır o..  :cry: :cry: :cry:
annesine söyle

Bu gibi durumlarda soğukkanlı olmak en iysidir.Ben agresif biriyim ama istediğim an bende kontrol edebiliyorum.Kıza hiçbirşeyi belli etmeyin.İçinizde tutun ama sonra hemen eve gidin.Biraz yastıkları dövün falan :grin: .Dünya yuvarlaktır elbet birgün gelecek kız size muhtaç kalacak ondan ayrıldığında kesin sana gelir.Sonrada yapacaını yaparsın olmazsa canın saolsun can sağlığından önemli bişey varmı?Sğoukkanlı olursak fırsatlar ayaklarınıza kadar gelir.

Back
Top Bottom