Hauskoja Youtube videoita :)

Users who are viewing this thread

En tiiä enkä jaksa selata läpi onko joku jo pistänyt tän tänne mut laitan kuiteki. Ei saa ihmiset päästää hyvää topiccia kuolemaan.

http://www.youtube.com/watch?v=BIEuxJczLqE
 
Radalan said:
Tohtori Kaneli said:
http://www.youtube.com/watch?v=T3zI47aiZLQ&feature=related Niggaz yo!

Sais olla vielä vähän köyhempi meno niin ois ihan hauska.

Nah, tää on huippu! Niiku kaikki supermonivedon videot. Kattokaa myös smosh:in videoita! Mahtava tiimi!
 
Tänne voi laittaa omia videoitaan ja muitakin youtube videoita. Raja kuitenkin kulkee pornografiassa ja muissa sairaissa videoissa :wink:

Tässä on minun kanavani. Kommentoikaa, ratetkaa ja subatkaa: http://www.youtube.com/user/darkmacigian1212?feature=mhw4

Voi herranjestas, kun kolmossivulta löytyi tällekin viestille oikea osoite. On se niin vaikeaa. Yhdistin ketjut ja saat lievän varoituksen. J
 
Olet joskus käynyt kommentoimassa jotain meikäläisen videoista, jos oikein muistan (ainakin kanava & nimimerkki vaikuttavat tutuilta).

Itse en koskaan subbaa/kommentoi kenellekään, joka sitä erikseen vaatii.  :razz: Ainostaan silloin, jos se on todella ansaittua ja videot ovat todella sitä luokkaa, että niitä jaksaa seurata.

Oma kanavani löytyy täältä: http://www.youtube.com/user/GrandElemental
Enimmäkseen siellä on musiikkia, mutta on siellä kyllä vielä yksi "trikkaus"-videokin, joka on primitiivisyyden vuoksi tällä hetkellä poistolistalla ensimmäisenä.
 
Oli sen verran hupaisa video, että on kyllä pakko laittaa tännekin. Ai että kun nationalistit osaa olla "hauskoja".  :lol:  :neutral:
http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8
 
Vennant said:
Oli sen verran hupaisa video, että on kyllä pakko laittaa tännekin. Ai että kun nationalistit osaa olla "hauskoja".  :lol:  :neutral:
http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8
Täyttä tottahan tuo on, sitä lukuunottamatta että 20v on liian lyhyt aika että tollasta vois tapahtua. 50v+ kuulostaa jo realistisemmalta.
 
Vaikka islamin uskoisten määrä euroopassa lissäntyy niin tuskin he rupeavat valtaamaan alueita euroopasta ja käymään sotaa valkoisia vastaan. Sitäpaitsi se, että jokaisessa muslimi perheessä on 3-4 lasta ei pidä paikkaansa vaan lapsien määrä perheissä on laskussa. Ja mikäli islamilaiset saisivat jostain aseita aloittaa tällainen sota niin kyllä varmasti euroopan valtioilla on se omien rajojensa sisällä mahdollista pysäyttää. Suomessakin islamin uskoisia on 37 - 41 000. Se tuskin riittää kääntämään suomea islamin uskoiseksi maaksi.

Sanoisin siis, että koko video on ainakin näillä näkymin täyttä paskaa.
 
Suomessakin islamin uskoisia on 37 - 41 000.
Vanhoillislestojakin on n. 75 000, eivätkä nekään vielä ole valtaväestön valta-asemaa uhanneet. Eli enpä usko että mitään maahanmuuttaja-apokalypsiä on horisontissa siintämässä  :lol:

Muutenkin videossa oli hassua se, että käytettiin pätkiä elokuvasta Children of Men, jossa siis ksenofobialla ratsastava hallitus kerää ulkomaalaisia keskitysleireille. Lisäksi videon lopussa islamin puolelle liittyvät vielä mustalaiset ja kommarit - kumma ettei juutalaiset. Lopuksi itä-Eurooppa pelastaa päivän. :lol:
 
Back
Top Bottom