Hard To Be a God oynayanlar bi bakarmısınız yardım isticektim :D

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

geelight

Knight
oyunda gemiyle biyere gidiyoruz ordanda hapse giriyoruz o bölümden sonra save yapmıyo neden bide arkanara gittigimizde bi yerden geçmemiz lazım askerler önünü kesmis admlar don tameto için içki getir geçmene izin verelim diyo meyhaneye gidiyorum adam soruyo içecek bisey yada yiyecek istermisin diyo benimkide mecburi hayır belki baska zaman diyo ama normalde bi görev vermesi lazım adamın o görevi yapınca içkiyi almamız lazımmıs nasıl yapcam bunu :?:  :?:  :?:

Ben bu oyunu ilk çıktığında oynamıştım aklımda fazla kalmadı. Eğer benim anlattığım gibi bi yerde takıldıysan şunun gibi bişey olması gerekiyor çözümün;

Şimdi kapalı yola gittiğimiz zaman adam bize içkiyi getir kapıyı açalım diyor at satan yere gidiyoruz ordan içeri girip barmen'le konuşuyoruz. Barmen bize bi adamı öldürmemizi söyliyecek zaten adamla konuştuktan sonra haritada kırmızı bir yer beliriyor.Oraya gidiyoruz adamla konuşuyoruz tabi adam arıza çıkarınca hemen gebertiyoruz.Sonra adamın ölüsüne gelip paralarını topluyoruz sonra barmen'e gidip parayı veriyoruz. O da bize içki fıçısını veriyor.Sonra içki fıçısını götürüp kapının önündeki gardiyanlara veriyoruz. Kapıyı açıyorlar sonra bir tane daha kapalı kapı var.O kapıyıda açmak için commender'la konuşuyoruz. O da bizden belge istiyor sonra don tameo'ya gidip belgeyi alıyoruz commender'la konuşuyoruz ve bize kapıyı açıyor.

arastırırken bu yazıyı internette görmüstüm :mrgreen: ama bendeki sorunda barmen bize içecek bisey yada yiyecek istermisin diyice bizim cevabımız hayır belki baska zaman oluyo neden o görevi barmenden alamıyoruz

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom